Nasıl yani reis maniplasyon mu yapıyor?
Şaka mı bu?
Printable View
kim olsun muhtemelen Kanada devleti fonlarıdır :)
Abi 21 milyar hacim var ya... yani bunu 2 3 milyar para sokması lazım günlük sanki 82 binden beri, ki ky nin de eşlik etmediği deli gibi sattığı düşünülürse... Para basar alır diosan eyvallah onu da 1 2 aya dolar 8 olursa anlarız ama para basmadan neyi alacak varlık fonunun ne varlığı var da alacak?
zabaha kadar alır masallah
Kardeş tamam da bu yapılanların hiç biri işsizliğe, TL nin değer kaybına, iç ve dış borcun azalmasına yardımcı olmuyor ki.
Salgın öncesi de durum böyleydi.
Yanlış mıyım?
G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Para basıyor elbet... bunun yanında bes ler var.... borsada alım yapmaları mecbur kılındı...
Bu para bolluğunda kimse parasız kalmaz...
Bak devlet bankaları kgf kefilliğinde avukatlık olana bile kredi dağıttı... hemde ucuza...
Bu paraları leylekler getirmiyor...
aslolan fiyatlardır,130 dan da long olursunuz stop loss unuz olur ve 140 a satarsınız,.......sat derse 100 den de satarsın 90 dan kapatırsın...........
Alkol testi gibi basit bir test olması gerekir. Sokakta çevirirler, virüslü isen ceza ödersin atıyorum 10 bin lira. Ama test basit, hızlı, ucuz ve kesin olmalı.
Sağlık ve biyoloji bilgim zayıf, ama virüs semptom göstermeyebilir deniyor, bu kötü oldu. Geçmişte kendisine AIDS bulaşanlar dava açıyorlardı ama bunun kimden nasıl geçtiğinin bulunması çok zor.
Pastaya bakıp saat 7 den sonra longlayan bile 700 puan kazandı , bu aralar çok şanslısınız viopcular bedava para dağıtıyolar....
Gece seansın daki içmiş harelde kafası güzel 😊
Dowa alan eden yok
Birisi zorluyor 😊😊 len seans açıkken alaydın ya
Yine neyin peşindesiniz
Şirkete borsadan halka açık payı Alarak hisseyi yükseltmek nasıl patronun nakit ihtiyacını gideriyor ben onu anlamadım pek
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Birbirinize girmeyin ya herkese yetecek kadar ayı ve boğa var. Kavgalı dövüşlü olmasın burası
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abiler, ablalar bana niye kızıyorsunuz ki...? Ben size neden yükseldiğini, neden aldığını, tcmb nin altın stokladığını yani gerçekleri söylüyorum.... makro/mikro ekonominin dinamiklerini bilemem... ilgi alanım değil...
Dow 24.000 üzerinde kapanış yapacak. Vadelilerde artı olcak Bizim pala bunu onceden bildiği için yukarı aldı.
Kaynak neresi ?..
Vadeli akşam seansinda 0.75 yukseliş yaptı. Aksam seansı için ciddi bir yükseliş çok önemli bir haber olmadığı halde hemde. Şortçu yakaladı ********ler
106675den açmış basligu açan arkadas ,daha da birkac gün oldu ,aklınızı başınızı alin artık sevgili longcular ,yeter bu kadar.. yeni başlığı secbul abim açsın, bereketli olsun,sıfıra kadar short diyelim..
Kapitalizm
Ayakta kalan ve Güçlü olana destek olur
zayıf aciz ve hasta olana Tekme atar yok eder
Ölenleri gömer
Yoluna devam eder Paranın Bol olduğu Dünyada her şeyin fiyatı artar
eski Dünya artık mümkün görünmüyor Sosyal mesafe ayarlandı insanlar sıcak kanlılığını yitirdi Yeni androitlere dönüşerek düzene uyum sağlayacağız
Sanırım Güneş Batıdan Amerikadan doğuyor artık
Ben sordum ben cevap vereyim soruma .
Şirketin piyasa değeri ne Kadar çok olursa o kadar çok kredi mi veriyor devlet bankaları .
Peki defter değeri ne oluyor acep Recep ne diyen bu işe lafı var ivedikte o geldi aklıma
muhtemelen haber gelecek gıbı carsamba ve persembe işte o zaman dıkkat etmek lazım.....
Şimdi açık konuşmak gerekirse
Bugün diğerin bu kadar Short Açacağını düşünmemiştim
Ama pastayı görünce resmen şok geçirdim
O yüzden bunu yazmadan edemeyeceğim
26 bin diğer shortu bunlar patlatır abiler
Üzülerek söylüyorum eğer full gırtlak poz aldıysanız
Kolay para yok abiler bunu bilin
Borsa İstanbul bugün genel kurul toplantı yapmış
2019 kar payları dağıtma kararı almış
Tvf gm münhal yk üyesi olmuş
Yani şirketler kar yapsada temettü vermediler
Ama Bizim hırsız lar alıyorlar