Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, İstanbul, Ankara ve İzmir'in de aralarında olduğu 15 ilde sokağa çıkma yasağının bu hafta sonu da devam edeceğini açıkladı.
Printable View
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, İstanbul, Ankara ve İzmir'in de aralarında olduğu 15 ilde sokağa çıkma yasağının bu hafta sonu da devam edeceğini açıkladı.
Başta İstanbul olmak üzere seyahat yasağı kalkması çok büyük yanlıştır,bin duyarlı vatandaşa karşılık 1 eşek olsa yandı gülüm küçük il ve ilçeler,bulunduğum yerde 15 gündür yeni vaka yok,sokakta maskeyle geziyorum diye uzaylı gibi bakıyorlar,anlayacağınız millet iyice gevşedi,anamı,köyümü özledim deyip,İstanbul dan gelecek, belirti göstermeyecek 3-5 kişi yüzünden burası mezbahaya döner:(
Bist ten bir günde para çıkışı olmasın arkadaş.Yükseliş düşüş farketmiyor.
2 kisi 10 kilo un yuh yani toplasan tavşanlı 4 gün sokaga çıkmadı biz 4 kisi her hafta sonu 2 ser gun bazi haftalar 4 gün hic çıkmadık sadece 4 jkilo un aldık onundan1 kilosu bitti
Uzaktan çalışma yapan insanlar memleketten vs çalışmak istiyordu ama bir türlü alamamışlardı
Ben un hiç almadım sanırım
en çok aldığım şey benim 8.8 kilo ile siyah zeytin olmuştu .
Reha Bey,tekrar söylüyorum,bizim halkımız kendine dokunmadıkça böyle şeylere inanmaz,kendisinde yoksa,komşusunda da yoktur,bakkal bizim bakkal zaten,kasap mahallenin çocuğu,hiç yabancıda yoktu nereden geldi bu korona der en sonunda da:whistling:Ayrıca verdiğiniz örneğin aynısı Van da olmuştu,adamlar gizli taziye çadırı kurmuş,istisnasız çadıra giren herkes virüs kapmış...
İçişleri bakanlığı : 14 büyükşehir ve Zonguldak'ta 29 Mayıs saat 24.00 ile 31 Mayıs saat 24.00 arasında vatandaşlarımızın sokağa çıkmaları kısıtlanacaktır."
Bakanlik : Sokağa çıkma kısıtlaması önecesinde 29 Mayıs Cuma günü market, bakkal, manav, kasap ve kuruyemişçiler saat 23.00'e kadar faaliyetlerine devam edecek.
Bakanlık : Kısıtlamanın olduğu cumartesi ve pazar günleri, fırın ve unlu mamul ruhsatlı iş yerleri ile tatlı üretiminin yapıldığı iş yerleri açık olacak.
İcisleri bakanlığı : Kısıtlamanın olduğu 30 Mayıs Cumartesi, market, bakkal, manav, kasap ve kuruyemişçiler, 10.00-17.00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecek.
Bizim yiğenin okul arkadaşının babası doktordu annesi hemşire .
Bir aydır corona ile mücadele ediyormuş bu hafta efat etmiş babası
Kreşler açılıyormuş ama çocuklara yasak var acaba nasıl olacak ki ?
kreşe gidiyorsa serbest olacak yoksa yasak niye nlamadınız ki
İlgilenen varsa hatıra para.
TBMM'NİN AÇILIŞININ 100. YILI (GÜMÜŞ) HATIRA PARASI
http://emagaza.darphane.gov.tr/produ...ra-parasi.html
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu arada kapıya teslim market alışverişini fırsata çeviren dolandırıcılar çıkmış.
Üst komşunuz evde yok sizin almanızı söyledi vs deyip 150-200 tl tutuyor koli içinde eften püften şeyleri bırakıp gidiyorlarmış .
Bir akrabamı dolandırmışlar o çevrede de 4-5 tane daha olmuş .
Sevdiğim ( saygı duyduğum ) arkadaşlara özel mesajla bazı şeyler yazmak istiyorum.
1. Özel mesajlar bir şekilde üçüncü kişilerce okunabiliyor mu ? ( yönetim dahil )
2. BDDK, maliye vs. kararları nedeniyle burada yazamadığımız şeyleri oradan yazabilir miyim ?
ben fazla detay bilmediğimden düz kullanıcıyım. O nedenle soruyorum.
vpn kullanarak siteye girsek bile nick ten ele veriyoruz. Bu işe bir çözüm gerek.
bugunde dısarı yuruyuse gittim gene market onlerınde dılencı para istemiyorum dıye baslıyor cumleye valla bu sefer yuzune bıle bakmadım. Dügüne gider gibi süslemişler kızı koymuslar marketın onune vicdan yaptırıyorlar . Çocuk subeyı arayacaktım ne ugrasacam dedım kendı kendıme aramadım.
delikan onlar para eder mi bilmiyorum ama 1000 dolar teklif ettiler vermedi zaten 850 dolar eritirsem değeri vardı
Yazılar kayıp mı oldu. 1981 parası çok iyiymiş. Ben çok yeniyim bu konuda 5 senedir felan topluyorum. Eski paralar konusunda şunu söyleyeyim. İsviçre ve ingilterede 1975 model madeni paraları para üstü olarak görünce açıkçası Türk lirası koleksiyonu çok makul gelmedi keşke harcasaydık.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
oldu olacak 1 haziranı virüsten kurtuluş bayramı olarak kutlayalımda kıçkıça girecek milletimize bir sebeb olur :)
Digiturkte bir yabancı film var.
Bir kral var, yemekte gazete okuyor, gazete bizim hurriyet. :he:
Filmin adı "güzel dadı ile çirkin kral".
Alaman topçusu yönetimle dalga geçmiş sonra çokta tınnn yazmış. Yaw af edilecek son adamı affetmişler...Halbuki Tengri Han kardeşimiz öyle mi? Mübarek güzel güzel yazardı.
Orijinaliği yok o zaman küpe vs zor diye küpe yapmışlar parayı
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.