Hocam hisseyi elden çıkarırken yarısini satmak daha doğru kanımca ,hisse ne kadar primlenince elden çıkarıyorsunuz hocam bunla ilgili bir stratejiniz var mı??Bunu kendimiz belirlememiz lazım lakin hani izlediğiniz bir yol var mı bu konuda .
Printable View
Hocam hisseyi elden çıkarırken yarısini satmak daha doğru kanımca ,hisse ne kadar primlenince elden çıkarıyorsunuz hocam bunla ilgili bir stratejiniz var mı??Bunu kendimiz belirlememiz lazım lakin hani izlediğiniz bir yol var mı bu konuda .
cümleten iyi geceler ALLAH sağlık sıhhat rahatlık versin
İşte bu araştırma yaparak bazı soruların cevaplarını bulabilirsiniz 936 sayfadayiz bu arada Tebrikler acemi borsacı
Merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum. Hocam Elimde İzmir demir çelik var . Devamlı düşüyor bu hisse hakkında yorumunuz nedir ? Ayrıca hocam paylaştığınız hisseler haftalık mı ? Nasıl bir sistem uyguluyorsunuz. Teşekkür ederim
Emeğinize sağlık hocam sayenizde çok şey öğreniyoruz.takipteyiz.CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn Çelik aşırı değerli hisseler gündeminizde olmuyor biliyorum ama TSKB nasıl duruyor- bir ara bahsetmiştiniz sanki.
Celik hocam. Ihlgm takip edin demiştiniz. Tavana iki puan kaldı. Bilgi vereyim . ): ):
Mebes bey çok güldüm :)
Hakan hocam birde benim sürekli listede olan Gsdho var o daha süper 2.28 ila 2.31 arası 7 aydır sürekli aynı yerde . Ihlgm ila Gsdho listemizin gülleri ): ):
Çelik Hocam,ADESE'nin marketleri kapatıp GYO sektörüne dönüşünü nasıl yorumlarsınız?
Liste için teşekkürler çelik hocam
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çelik hocam iyi akşamlar AGHOL ve ARDYZ hakkındaki görüşlerinizi paylaşır mısınız rica etsem ?
Celik Hocam Merhaba,
Yillik listenizin kaymagini yemeye basladik Allah sizden razi olsun.
Cümleten iyi akşamlar. Son 2 günde Kervan Gıda`da olanlar hakkında düşünceleriniz nedir? Baya ters köşe yapmışlar sanırım.
Adeseyi takip eden birisi olarak, hissede bir değiş tokuş söz konusu. Son şirket kap haberinde zararda bulunulan unsurların ortadan kaldırılması ve marketlerin devri veya nakit kaynağa dönüştürmesi şirkete nakit desteği sağlar. Gyo faaliyetlerine ağırlık vermesi durumu bir anda netice kazanacak bir haber değil, şirketin bu konuda ilerki zamanlarda ortaya çıkaracağı vizyon ile alakalı. İttifak holding, Selva ve adeseyi birlikte takip etmekte yarar var. Risk size bağlı. Yatırım tavsiyesi değildir.
Sayın çelik hocam OTKAR ve AVİSA hakkında görüşleriniz nelerdir paylaşırmısınız şimdiden teşekkürler...
selamunaleykum iyi akşamlar cümleten
Aleyküm Selâm. Hoşgeldiniz..
Sn Çelik Çomak
Global Yat.Holding ve Global Menkul Değerler
nasıl görünüyor sizin sistemde
Tşk
ADESE ile ilgili düşüncelerini paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim.Allah hayırlısını nasip eylesin.Hayırlı günler,hayırlı kazançlar olsun inşallah.
Allah razı olsun sn çelik hocam herkese hayirli günler RMX2170 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Akşam yorgunluktan uyuya kalmışım bu akşam nasip olursa sorularınızı cevaplayacağım herkese bol kazançlar
SNKRN için tebrikler hocam...SM-A105F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hiç bulaşmadım ama çok mağdur var. Ne olacak bu İzmir Demir Çelik in sonu bilmem..
Sn Çelik Çomak hocam , bizim ve tukaş ilgili görüşlerinizi paylaşabilir misiniz ? kısıtlamaların gıdaları hareketlendireceği düşünüldü ama istenilen hareketlenme şu ana kadar olmadı gibi.