Hayal gücünden çok algı çalışması gibi görünüyor, kendileri bile inanmıyor artık.
Printable View
İktidarın gideceği anlaşılır ise yandaş sermaye de seçimlerden önce kaçabilir. Youtube'da tesadüfen bir videoya denk geldim, biri hepsinin hesabı sorulacak vs deyip anlatıyor. Başka videosu var mı diye baktım ülkenizde bu hesaba abonelik engellenmiştir diye yazı çıktı.
Muhalefet de tam birlik olup ne yapılacağını söylemiyor, parası olanı tedbirli davranmaya sevk ediyor bence.
Dün bir haber vardı.
>>>
https://t24.com.tr/haber/chp-mehmet-...cek-mi,1032421
Cengiz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cengiz'in CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmek istediği talebi sonrasında partiden bir adım gelip gelmeyeceği merak konusu oldu.
Muhalefette iktidarda çöküyor..
Muhalefet kendi ayağına sıkıyor..
Geçmişten ders almayan bir toplum olduğumuzdan bir inat uğruna batıp gideceğiz..
Sekülerler müslümanlar kürtler ortak bir noktada buluşmadığı sürece huzur yok...
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Türkiye neden bir göç merkezi yapılmak isteniyor?
https://www.youtube.com/watch?v=xz99nNVlano
Sonuna kadar izlenmesini gerektiğini düşünüyorum. Durumun vehametini ortaya koyuyor...
Arkadaşlar, dolarda ,aktif saatlerde bile bankalarda alis/satış makası fazla...
Piyasalar açıkken,aktif saatlerde makası en makul olan banka hangisi ?
Enpara qnb kullanıyordum bi ara ama emin ol bankalar acımıyor western union bile daha iyi kurdan çeviriyor
geçen sene FROTO vadeli trade ederdik..
1.295 TL'den
getirdiler 6.205 TL'ye.. bazı kurumlar %50 marj ilave ediyor.. vadelisi öldü..
ülkede her şeyin çivisi çıktı bu işinde çivisi çıktı...sözde bir kural koyucu var...ama kurumlar onu takmayıp kendi kurallarını koyuyor var mı böyle saçmalık ya? resmi belirlenen teminatı iplemiyorlar...nerde kaldı o zaman burada 10 kaldıraç işi? millet burada bunun için işlem yapıyor...sanki birileri bitirin bu piyasayı herkes elini eteğini çeksin vadeli işlemlerden demiş gibi saçma sapan işler oluyor...tahtaya gelen herkesi piyasadan silercesine işlemler 8 bin aşağı 6 bin yukarı 10 bin aşağı falan dalgalanmalar...kademelerde 2-3 kontrat emirler falan rezalet ya...ne olduysa aralıktan sonra oldu...
Birazda gülelim. https://twitter.com/RoportajAdam/sta...nXeskL7Lg&s=19
ya ülke elden gidiyor... bazı arkadaşlar hala İmamoğlu olursa oy vermem, bu aday olursa vermem.... gidin başımızdakilere verin ve görün ebenizi.... kim gelirse gelsin tek başına karar veremeyecek..... önemli olan bu.... hala neyi anlamıyorsunuz.... ülkeyi batıran tek kişinin yönetimi.... kim seçilirse seçilsin farketmez.... yeter ki birbirlerini dengelesinler....
gerçekten boşu boşuna konuşuyorsunuz.... daha aday bile açıklanmamış, seçim yok ortada.... sürekli saçma sapan muhabbetler.... benim tahminim 100 de 99 MANSUR YAVAŞ aday olacak.... ayrıca şu ortamda bastonu koysak ortaya seçimi alır....
hala başımızdakine oy vereceğim diyen kesim nemalanan kişiler zaten.... ya onlar sayesinde zengin olmuşlar ya da fakir olup yardımlarla yaşayıp giden tipler... ama bu seçimde o 100 de 30 bunları kurtaramayacak...
Size katılıyorum. Ben milli görüşçüyum. Benim için sol görüşlü biri içki içse bana saygı duyduğu sürece sorun yok. Ama asıl sorun sözcü gazetesi yazarları gibi bize tahammül edemeyen tipler var. O zaman da %25 ile iktidar olamazsın. Ha şunu da söyleyeyim benim için Atatürk bu ülkenin kurtuluşunda kurulmasında çok önemli birisi. Daha önce olduğu gibi onun ardına saklanıp inanca saldırmakta hiç hoş değil. Bugün laiklik ilkesinin anlamını iyice anladık. İktidarın güdümünde ki diyanet sayesinde insanlar dinden soğudu. Gençler dine çok soğuk bu konuda sebebi de iktidar.
Size katılıyorum. Ben milli görüşçüyum. Benim için sol görüşlü biri içki içse bana saygı duyduğu sürece sorun yok. Ama asıl sorun sözcü gazetesi yazarları gibi bize tahammül edemeyen tipler var. O zaman da %25 ile iktidar olamazsın. Ha şunu da söyleyeyim benim için Atatürk bu ülkenin kurtuluşunda kurulmasında çok önemli birisi. Daha önce olduğu gibi onun ardına saklanıp inanca saldırmakta hiç hoş değil. Bugün laiklik ilkesinin anlamını iyice anladık. İktidarın güdümünde ki diyanet sayesinde insanlar dinden soğudu. Gençler dine çok soğuk bu konuda sebebi de iktidar.
gerçekten de öyle üstad..... ben 3 yıldır Cuma namazına gitmiyorum...sebebi bu başımızdakiler zaten.... oruçta tutmuyorum.... sebebi yine bunlar.... bazıları der ya sen onları boşver, kendin için yap diye.... aklı başında insan boş veremiyor işte..... adamlar hutbede bile propaganda yapıyor.... bunlar gittiği anda Cuma namazlarına ve oruca başlayacağım yine :)
bir de bu SÖZCÜ gazetesinin yazarları bazen aşırıya kaçıyor... ben aşırıya kaçan ve tek tarafı düşman ilan kişileri hiç sevmiyorum... İMAMOĞLU aslında kötü birşey yapmadı.... adam daha ilk günden herkese eşidim demişti... kim olduğu önemli değil demişti... adam aynen bunu yapıyor... ama işte bir kesimde hemen düşman oluyor.... Nagehan ve diğerleri şimdi taraf değiştirmiş görünebilir, olabilir.... ama seçimden sonra yönetim değişirse ve bu tiplerin suçları varsa zaten gereken cezayı yerler.... bizim insanımız abartı ustası....
İktidarın pek fazla bir şey yapmasına gerek yok muhalefet kendi kendini imha ediyor zaten.
Ayrıca muhalefet tarafında iktidara çalışan çok ajan var, seçim yaklaştıkça çok kritik iğrenç hatalar yapacaklar. Tabiki kurgu.
At izi it izine karışmış gel de işin içinden çık.
Mesela Özdağ, tamamen iktidar projesi.
Nasdaq vadeli haftaya aşağı yönlü %1'lik gap ile açıldı.
Tfx target Türkiye finansM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dostum.... kimsenin kendini imha ettiği yok.... vatandaşta birazcık akıl varsa ne yapacağını bilir.... kimse mükemmel değildir.... ama göz göre göre de kimse birisine kızıp şu anda ülkeye yöneten kişilere oy vermez.... iş oraya gelsin, bak nasıl veriyorlar muhalefete.... ayrıca bence muhalefet işini fazlasıyla yapıyor..... adamlar her tür yolsuzluğu, her tür hırsızlığı ortaya çıkarıyor... ama halktan tık yok.... adamlar daha ne yapsın...her şey apaçık ortada.... vatandaş akıllandı artık... açlık ve yoksulluk insanları öyle bir akıllandırdı ki.... bu seçimde vatandaş gerekeni yapacak... hiç merak etme dostum...
Çekik gözlüleri fena sopalıyorlar
Bugün spotta kıyım olur mu acaba?
borsadada batacaz amk
#tuprs beklenti 1.1 gelen 895 . Cuma endeksi bunla tutmuslardi....ABD vadelileride kötü endeks kıpkırmızı desene
M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selamın Aleyküm.
Arkadaşlar Market bir inflection pointte. Karambole vob yapanlar yapmak isteyenler bu işe heves edenler tuttururum içinden çıkarım şöyle bölye yaparım diyenler için son uyarı vob yapmayın.
3 ve 4 serileri bir mana ifade etmemektedir. Marketin olası inflection pointlerini ifade etmektedir. Gelecek hareketi göstermemekte ve unutmayın TEKNİK ANALİZ DİYE BİRŞEY YOKTUR.
VOB YAPMAYIN.
VOB YAPMAYIN...
https://i.hizliresim.com/8ravuq9.png
Ayağında giyecek ayakkabısı olmayan teknik analizciler internette teknik analiz yapıp ayakkabı alamazken onun yaptığı fikirlerle kendine yol arayan ve teknik analize inanan kişi isen işin yaş.
TEKNİK ANALİZ DİYE BİRŞEY YOKTUR.
VOB YAPMAYIN.
https://i.hizliresim.com/cht19mo.png
unutma TÜRK lirası tüm değerini eylül sonrası yapılan işlerle kaybettirildiği gibi çöp amerikan dolarıda kaybedebilir.
noMinal borsa endeksi katlamışken 5 yıl önce arabasını evini satıp banka alan bir kişi bırak arabayı bisiklet alamıyor.
Endekslerin ne ifade ettiği belli değil teknik analiz yapıyorum diyip suya girdin mi baz paranın hiçbbir değeri ve kıymeti yok.
Unutma sen eğitimi aldın.
Elindeki para nasıl çöp olduysa ÇÖP DOLARDA ÇÖP OLACAK..
Ve endekslerin ne ifade ettiği belli olmayıp hiçbir şeyin fiyatı belli olmayacak..
VOB YAPMAYIN..
BORÇLU KALIRSINIZ..
Memedabi hosgeldin.
Nasılsın? Spotta var mı birseyler?
Memetcim özlettin kendini çöküyormuyuz ne diyon vardır gelişinin bi hikmeti sebebi
Ama şu çöp dolar muhabbetine başladığından beri 2 tl den 15 tl ye gitti senin çöp var mı ona yakın kazandıran bş önerin
Halkb deme bozuşuruz
aşağıdaki haber önemli...bence herkes dikkate alsa iyi olur...sonra bir gün bir bakmışsınız bilginiz dışında şirket ortağı olmuşsunuz ve bir tebligat kol gibi vergi borunuz çıkmış...e devlete girin aşağıdaki koyu renkli kısmı arama kısmına yapıştırın sonra gerekli adımları uygulayın...ben yaptım...sadece kendinize değil varsa eşinize 18 yaş üstü çocuklarınıza v.s....
https://www.hurriyet.com.tr/yazarlar...siniz-42058701
Şirket veya Ticari İşletmelerde Ortak / Yetkili Olunmasının Engellenmesine Yönelik Kısıtlama İşlemleri
Tüm dünya kıpkırmızı...
pala kapatmıyayım diye uğraştığın 12,000 puanlık gap fena girecek...
bu tsunamiye longta yakalandın ama yapacak birşey yok...
baraj şişti şişti aç kapakları rahatlasın...
Aleykümselam Memed abi.
Bu seferki gelişinde KIYIM mı olacak?
E devletinize girip işlem yapılıyorsa sizin koyduğunuz kısıtlama kaldırılabilir.
dolar endeksi rekor kırmış diyolar twitterda
amk nası bi zamana denk geldik
Finans Merkezi
@AnlikDoviz
·
32d
Dolar endeksi 104 seviyesini aşarak 2002'den bu yana görülen en yüksek seviyeye çıktı