Bazen insanlar temettü verdiğini bilmiyor çok düşmüş diye alıyor, sabah TUPRS'ı izleyeceğim.
Printable View
Bazen insanlar temettü verdiğini bilmiyor çok düşmüş diye alıyor, sabah TUPRS'ı izleyeceğim.
Herif millete AKBNK satıp YKBNK aldı bence, ISCTR'den de mazot ikmali yapmış olabilir.
memed teknik analiz var diyorum , bugun yaptıklarımı görsen yeniden teknik analiz bakmaya başlarsın adioss 53:wave:
yabancı önceki hafta 201 milyon dolar hisse satış geçen hafta 74.4 alış yapmış bıst 100 X30 makası enterasan
Melike Ayan wix endeksinde 200 günlük ortalamayı yukarı kırmak üzere sıçramadan bahsetti anlık durum nedir ulaşamıyorum ama bunlar baskı unsuru ABD endexlerinin sınırda dolaşıyor olması da pek hoş değil
8.795 - 8.800 arasına pasife long jeton yazıldık bakem bellimi olur verirse diye.
Bozkurt bükebildin mi palanın şeyini ..yani robotunu :)
ortalıkta yok pala büktü galiba
Global satışı takmayan ve bu satışları bile belli aralıkta karşılayan endeks var.:bravo:
Cuma zirveden kapatıp SP haberiyle ptesi artı gap mi planlıyor?
Herif alıcıya veriyor satıcıdan alıyor, sürekli millet terse geliyor.
abiniz odas dedi alan var mı sali günü:)
Dayu bugün bereketli geçti... senkronize iyi oldum...şu gümüş ons için fikrin nedir.... dün de sordum cevap alamadım
Akşam pazarı başladı.
8.695 lere 1 jeton 8.545 lere 3 jeton pasife long yazıldık gece seansı dahil yarın ola hayrola dicez gari
Thy endeksle bile dalga geçiyo , ayağa kalkıp ceketimi ilikledim bu nasıl güç...
fatih altaylı; Turkcell Genel Müdürlüğü'ne 10 gün önce atanan ve görevden alınan Bülent Aksu ile ilgili:
''Aksuyu yıllardır koruyan, kollayan ve o koltuklara oturtan güç Berat Albayrak idi.
Çalık Holdingdeki görevinden bu yana Berat Albayrak ile birlikte olan Bülent Aksu bakanlığı döneminde Albayrakın yardımcısı idi. Turkcellin yönetim kurulu başkanlığına da bu sayede gelmişti.
Ancak son genel kurulda Turkcellin yönetim kurulu başkanlığı Berat Albayrakın adamından Bilal Erdoğanın yakını Şenol Kazancıya geçti. Kazancı bu dönemin iki önemli özelliğine sahipti.
Hem Trabzonlu idi hem de Turkish Harvard diyebileceğimiz Kartal İmam İmam Hatip Lisesi mezunu, Bilal Erdoğanın da arkadaşıydı. Uzun yıllardır Erdoğanın yanında, önemli görevlerde bulunmuştu. Ve ne yalan söyleyeyim, çok da sempatik biriydi.
Kazancı yönetim kurulu başkanı olunca, eski başkan Aksu da genel müdür yapılmıştı. Herkes Turkcell geleneğine uygun olarak yönetim kurulu başkanının, günlük operasyona karışmayacağını düşünüyordu.
Ancak öyle olmadı. Kazancı, Bülent Aksudan özellikle atamalarla ilgili bazı taleplerde bulundu. Aksu bu talepleri kabul etmedi.
Bunun üzerine istifası istendi. O da etti ve gitti. Anlayacağınız Turkcelldeki mesele sizin, benim meselem değil. Aile içi mesele. Kaybedeni ise Berat Albayrak..."
Zar zor kuşu avcılardan kurtardık yarın canlı olsun diye.:)
242 üzeri kapattırdık bademlerle beraber
hisslerin birçoğu katılım endeksinden çıkarılmış...
faizler yükselince...
hepsi sağ tarafa geçmiş...
https://i.hizliresim.com/li7rmcd.png
SPOT kapanış, BofA son 2 saatte 2.6 mlyr satışı 1.6 mlyra çekti yani 1 mlyr mal aldı, TEB ve Ak Yatırım satışı arttırdı, İs ve Phillip Capital alışı arttırdı,
https://i.hizliresim.com/h8jdfpr.PNG
Hisselerde herif sürekli hacim yapıyor, bir kaç milyon satış etkilemez diyorsun, etkiliyor.
Elini boşaltması için hacim yüksek olmalı ki millet uyanmasın.
Bazı teknikçiler hacmi dikkate almıyor, bazıları dikkate alıyor.
Tahminim BIST30 50 ve 100 e alınacakları düşükten başlatmak için sattı.
fena kapanış olmadı. gevşese bile 8 bin civarını iyi maliyet seviyesi seçmişler.
bu piyasada hiçbir şey tesadüfen olmaz.
sabancılar yıllardır varlık satıp hisselerinde geri alım yapıyor. yarın enerjisa üretimi halka arz edip kaynaklarla full kadro ges vs tarzı işlere girseler bin tl işten bile değil.
Barış Yarkadaş
@barisyarkadas
CHP İstanbul İl Başkan Adayı Cemal Canpolat’ın basın açıklamasına 400’e yakın İl Delegesi’nin katıldığı belirtiliyor.
Örneğin, 11 delegesi olan Çekmeköy’den gelen 8 delege, bu akşam imzalarını da teslim etti. “Değişimciler†Çekmeköy’ü kendi hanesine yazıyordu. Ancak bugün gelen imzalarla birlikte Çekmeköy’deki dengenin Canpolat’ın lehine olduğu görüldü.
Öte yandan “Değişimcilerâ€in kendi hanesine yazdığı Sarıyer ve Kartal’dan da toplam 22 imza geldi. Bu oran, iki ilçenin delegelerinin yüzde 70’ine denk geliyor. Tuzla delegelerinin yarısı Canpolat için imza veriyor.
Keza Avcılar, Sultanbeyli, Kağıthane, Sancaktepe, Sultangazi, Beykoz, Büyükçekmece, Ataşehir, Ümraniye ve Maltepe’de de benzer bir durum söz konusu. Bu ilçelerin delegelerinin neredeyse tamamı Canpolat’ın açıklamasına katıldı.
Alttaki fotoğrafta ise Canpolat’ın rakibi Özgür Çelik’in ilçesi Bahçelievler’den gelerek Canpolat’a destek verenleri görüyorsunuz.
siyaset böyle boktan halk için yapılan birşey yok kim olursa olsun.
koltuk için ,kendi zihniyetleri için,herşeyi yapıyorlar.
al chp RTE tek adam diyorlar yaptıkları sinemalara bak ulan yapamıyorsan aday olma çık kenara başkalarına şans verin nedir bu koltuk makam sevdası
Geçmiş olsun, bugün bende herif ile senkronize olamadım herif sağ gösterip sol kroşe vurdu, üstten aldığımızı alttdan verdik alttan verdiğimizi üstten aldık. anlayacağın aldığım düştü sattığım çıktı, bugün kü zararı bir haftada çıkartamayız :) robokoplar tek tek lot sayıyor olmalı bu kadarda olmaz ki, hayret bişii
Pala bugün de top çevirdi, yarın kapanış önemli olacak bence.
Benim uyanık hisse spegim günlük alıştık 10*20 kademe aşağıdan kapatmaya. Ben de bir haftadır bunları kapanışta alıp ertesi gün sabah açılışta satıyorum. Temiz yumurtalı pide parası veriyor.
Tüpraş da bugün 175 TL den yüklü özel emir geçmiş. İlginç geldi...
Temettü ile ilgili sanırım
Bugün nazar değdi bana sabah binbir takla ile aldığım %2 yi yunsa yedi. Sonra al sat 1,5 milyon hacimle %1 ancak kazandık. Ben bugün %5 almam lazımdı öküzlugume denk geldi. Yarın sabah veririm çoğunu yarından sonra evde yatacak yer bulursam şükrederim. Balık istifi yatarız pazar gününe kadar. Evde iğne atsan yere düşmez. Yemek sarma vs yapıyorlar anam baldız misafir bugün