cavendish & harvey şekerini sesli söyleyince de ağızda oluşan o ekşimtrak hissiyat ...
bu medcezirler fırtınam cezeryem... bağırmadan şarkı söyle loğğ levent yüksel ... yüksel dediysek ses olarak demedik sen olayı yanlış anladın be
Printable View
2 kişi olsam tuzağa düşmeyeceğim.
Dün GARAN'da gariplik var dedim gittim onu aldım, en çok da o düştü.
Kredili mi nedir?
neyse ben mesaiyi bitireyim sağlıcakla kalın
Karar Haber
@KararHaber
Bakan Fidan'dan İsrail-Lübnan gerilimine çarpıcı yorum
'Savaşa girmemek için kendilerini zor tutuyorlar'
ömer.
@omrk1_
·
11d
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Savunma Sanayii İcra Komitesi Toplantısı’nda Uçak Gemisi için tasarım aşamasının başlatılması kararı alınmış.
Ve diğer bir çok deniz sistemine yönelik kararlar...
Tersaneler bayram ediyor
emmi hala çakıyo
Akşam pazarı ucuzluğu başladı, yetişen alıyor
hikayesi beklentisi olan bir kaç hissede uzmanlaşıp onlarda fingirdeşmek rasyonel bir davranış iken niye daldan dala o hisseye şu hisseye atlanıyor anlamış değilim... zamparalık yapacaksan, gece hayatına akacan... hisse senetleri uygun bir mecra değil....
Shorttan erken indik sanırım, kapanışa 8525 üstü yetişmezse dayak devam eder yarın da.
Yarın boyu bugünkünden daha uzun bir bar gelmesi gerek.
pazarda hala gozumu dolduran bir fiyat bulamıyorum..
https://www.hisse.net/topluluk/showt...07#post6669207
8660 ikinci şort 8460 dan flat
8560 ilk şort ile devam
Fiyat şimdi 8477.00
yarın sabah muhtemel tepkiye alınıyor gibi ufak bırseyler ama gaplı acarsa sabah asagı dogru ne olur bılemıyorum
ben piyasa yapıcı olsam sabah dırek 7200 altı acarım
Brent te öğleden beri kıpırdanmaya başladı..
Karanlık odada devam eder. Millet çok düştü diye aldı ama para da yok.
sabah verdiklerim yerine kondu amma ve lakin gereğinden fazla ateşli geldi bu satış bana
yarını el tetikte takip etmek gerekecek
borsaya şüphe ile yaklaşmak alınan kararlarda başarı yüzdesini çoğaltır... yani mesela antika eşya alacaksın diyelim... baklavacı dükkanı gibi şıkır şıkır aydınlatılmış bir antikacı dükkanı sana gel gel yapıyorsa orada bir durup düşünecen, objenin eskiliği ile üzerine vurulan lümenin uyumsuzluğunun oluşturduğu o hissiyat !!! ...
borsada da üzerinde spot ışıkları çevrilmiş parlatılmış ürünleri, şöyle bir geri durup röpdaşambırını giyip piponu yakıp uzaktan inceleyeceksin ( mümkünse meşin koyu yeşil deri koltuğa oturup ) alfred de zaten yoldadır, kahveni getiriyordur.
hamza sütbıyık aka klaus maximilian kerpenter münche - rasyonel akla atılan yapışkan imza
Bakalım karanlık odada abiler ne edecek..
Millet normalde sağdan soldan para bulur düştükçe alır gibime geliyor.
Hisselerin yükselmesine inanılıyor, düşmesine inanılmıyor.
SOT eşleşme öncesi,
https://i.hizliresim.com/ij89snk.PNG
borsa' da aşk tek kişilik yaşanıyor, bir ben bir kendim bir de biz ... kapişetto ?
ver damardan ılık ılık mustiyi .... gidenlerden bir tek seni bana ekledim
ısrarla vadeliyi tuttu bu spota rağmen..
:drunk:
SPOT eşleşme ve kapanış,
https://i.hizliresim.com/t3p7eol.PNG
Sabah ki salça muhabbeti buna çıkacakmış
03 Ocak 2024 Çarçamba
XU030YVADE, 8470.25(uzlaşma 8466.75) kapattı. -% 2.28
Alemin şorterlerine tebrikler :)
Haber hikaye dün başladı satış.
Millet yeni yıl umudu ile aldı. Bugün para bitti satışları karşılayamadı bence.
Bu böyle olmaz ariston abi, şırıl şırıl versin bu ızdırap bitsin, biran önce kaça kadar düşürecekse düşürsün, kaç aydır zopa yemekten millet perişan oldu