Umarım tüm bu kurgu iyi polis kötü polis kurgusu değildir.
Zira böyle bir kurguyu piyasa yemez.
Printable View
Umarım tüm bu kurgu iyi polis kötü polis kurgusu değildir.
Zira böyle bir kurguyu piyasa yemez.
Doları alımına yönelik yapılacak her türlü hamle ters tepebilir. Ekonominin kuralı gereği ekonomiye ancak ekonominin doğası olan uygulamalarla müdahale ederseniz yönetebilirsiniz. Ekonomiye öyle yasaklama şeklinde doğası dışı uygulamada bulunursanız size öyle bir EŞEK ÇİFTESİ atar ki kendinize gelemezsiniz.
iyi polis kötü polisin ötesinde bunların konuşulması bile piyasa için yeterince tedirgin edici
Herşeyi kontrol edebileceklerini düşünüyor olmalılar.
Bakalım edebilecek ler mi ......aşırı bir kendine güven var.
faiz mi...indiririz
abd mi..kim o yaa..
suriye..gireriz
AB..git işine gelmim oraya
dolar...boşverin bunları yaaa
Sanırım anlatamıyorum. Bu bankalar yurt içindeki sülükler gibi "ödeme koçum sonra kol böreği olarak 10 yılda ödersin" tipindeki bankalardan değil. Yurt dışı bankalar bunlar. Kredi verilirken buradaki gibi KGF vs. teminatları ile kredi alınmamış. Kredinin temini esnasında alınan teminatlar işleme konur. Ödemiyorum iflas ettim şeklindeki bir "ortadoğu" tipi açıklama oralarda geçerli değil. Ha alınan teminatlar boştur diyebilirsin ki o da doğru değil yurt dışındaki banka boş teminatlara kredi vermez. BENCE.
büyük şirketler harici döviz kredi kullananların %99'u yurtiçi bankalardan kullandı.buradaki bankalar tabiiki bu parayı dışarıdan borç aldı.bu olay her türlü TR bankalarına patlar.şu OHAL bitse ne biçim iflaslar olacak göreceksiniz. şu an iflas etmek bile yasak.
89,69 -0,16 -0,18% dolar endeksi bu iken
4,0116 +0,0236 +0,59% dolar böyle..