hocam gevşek maliye politikası dolar azdırır
Printable View
Enflasyon ile mücadeledeki amaç enflasyon farkını düşük ödemek. Gevşek maliye politikası kaçınılmaz. Şu anki yaprak kıpırdmayan piyasa ile seçime girmek intihar demek. Canlanma için bunu yapmak zorundalar. Ya bir kriz çıkartılıp ihale başka ülkelere çıkarılacak ya da merkezi devreye sokup faiz ile dolar baskılanacak.
Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
hocam gevşek maliye politikası ile doları azdırıyorsun işte. Belki gökten dolar yagarsa olabilir.
Benim tahminim..Eylül ayında uygulamya konulan gizli imf programına göre, yabancılar şubat mart gibi dolar muslugunu secim içim biraz acıcak. Sonra tekrar kemer sıkmaya devam 2019 sonuna kadar.
Gizli anlaşmanın böyle olduğunu düşünüyorum.
Dear my brother nice too see you here .it is strange that we speak eng instead of turkish [emoji56]
İ advice you the fons .But you should first test them www.tefas.gov.tr
There is a huge fons but you must decide which is good or not .as i understand you prefer dolar than you have also chance to find inst. like these .
From my side i dont believe to money managers in the bank .You have to ask and search the best .
Good luck brother [emoji112][emoji109]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
valla arkadaşlar kusura bakmayın ama adam haklı. Tekfen de 3 yıl bekleyebilen parasını 5-6 katına çıkardı hala tutuyorsa tabi 100 TL yi 500 TL ye çıkarmak için %25 bileşikten kaç sene beklememiz gerekir sizin hesaba göre. Ayrıca geçen senelerde istemeye istemeye ne var ne yok satıyorum dediğini de hatırlıyorum topikte vardır sanırım.
Sizlerin de çok değerli bilgi ve deneyimleri olabilir ama bunları Kentuf gibi ustaları yıpratma amaçlı kullanmazsanız daha iyi olacağı düşüncesindeyim
Bence kendin getirisine bakarak yapma derim .Bir kaç bankadan bu işden anlayan insanlardan tavsiye al .
Getirisi yüksek fonlar genellikle riskli olabilir .Buna özellikle dikkat et.
Mevduat bu açıdan daha garantili şu dönem için .
Risk alırım sorun değil diyorsan Öst yani özel sektör tahvil fonları cazip gibi bana göre .
Altın fonu ,dövize dayalı fonlar uzun vade için iyi olabilir .
Az risk olsun dersen karma fonlar var ama bence yinede şu anda tl mevduat daha mantıklı en azından dolartl 5 olana kadar .
Umarım yardımcı olabilmişimdir kardesim ..saygılar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi