genelde iş bankası her tahtada alıcı konumunda olurdu.
ykgyoda satıcı konumunda olduğuna göre galip elindekini bitirdi yada 1 milyon civarı hisse kaldı.
Printable View
genelde iş bankası her tahtada alıcı konumunda olurdu.
ykgyoda satıcı konumunda olduğuna göre galip elindekini bitirdi yada 1 milyon civarı hisse kaldı.
Bence taban olmadığına göre tavan olmalıydı. Yine söylüyorum teknik bozulmadı gibi duruyor. 2.90 lar geçilirse 3.40 lar . Ama süreç uzadı gibi
Yatırım tavsiyesi değildir
1- açıkçılar tir tir titriyor. 1 lot ödünç almak için çalmadık kapı bırakmıyorlar.
2- küçük yatırımcı bu kağıt galiba gitmeyecek diyip kar zarar bakmadan satış peşinde.
3- bir gurup da Galip hep böyle yapar zaten diye uzak durun diyor.
Ben spek olsam bu düşüncelerin hepsini Leh'ime kullanacak bir davranış içinde olurdum. Riski ben alacağım ama birkaç uyanığı zengin edecek değildim herhalde.
Yolcu yoluna gerek.
bugün satış yapmamış alıp satıp trade yapmış.
05/07/2017 tarihinde Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı
A.Ş.(YKGYO) payları ile ilgili olarak 2,25 - 2,45 TL fiyatından 593.495 adet alış
işlemi ve 2,29 - 2,63 TL fiyat aralığından 593.495 adet satış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu
işlemle birlikte Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. sermayesindeki paylarımız
05/07/2017 tarihi itibariyle % 7,52 olmuştur. İşlemin detaylarına
ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir.
Ky korkudan kolu bacağı kesip kaçtı. Topiğin halinden de belli zaten, fazla yazan yok. Yarın ilk yarım-1 saat düşmezse tekrar alınabilir düşüncesindeyim.
Yukardan aciga satmistir asagodan da onlari kendinden geri almis,galip sanirim daha bitirmemis ama ben ciktim arkadaslar kalanlara bol sans...
He gelir yarin 2.10 lara falan verirse alir beklerim