Gözümüz aydın.kafein yazılımın halka arz süreci ile ilgili haber geldi şimdi.
Printable View
Gözümüz aydın.kafein yazılımın halka arz süreci ile ilgili haber geldi şimdi.
Ne aydınlığı :kahkah: yahu spk'ya yeniden başvuruyorlar buda demektirki sil baştan bekle babam bekle :D ayrıca yarın yükselse bile ertesi gün yine gömer aşağıya :)
Bu kagit adama kafayı çizdirir :party:
Ama satmak yok...şimdi olmasa bile s..e s..e bir gün 5'in uzerine atacaklar.sonuna kadar beklemeye devam.
2016 yılında da Cafein ı halka arz edicez demişlerdi;
Ben yandım eller yanmasın. Vertu yu bıraksaydım şu ana kadar bir villa param olacaktı. Çünkü emsallerimden yatas çok daha ucuzdu. Kağıdın 1/3 u kadardı . Banvit hakeza. Diyordum ya villayi kayıp ettim. Böyle dolandirildim. Bakın güncelleme yapıyorlar. Gine arz etmeyecekler. Sazan çok nasılsa.
HTC One M8s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Verusaturk'ten yeni halka arz açıklaması
Verusaturk, iştiraki Kafein Yazılım Hizmetleri A.Ş'nin halka arz süreci hakkında KAP'a açıklama yaptı
Verusaturk,*%39 pay oranı ile*iştiraki konumundaki Kafein Yazılım Hizmetleri'nin halka açılma sürecinde yöntem ve şartların yeniden belirlendiğini açıkladı.
Verusaturk tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada yer alan bilgilere göre, Kafein Yazılım'ın bugün gerçekleşen Yönetim Kurulu sonrasında halka arz süreci*için belirlenen yeni yöntem ve şartlar ise;
"1)*50.000.000 TL kayıtlı sermaye*tavanı içerisinde olmak üzere; Şirketimizin çıkarılmış sermayesinin 11.000.000*TL'den, tamamı nakit karşılığı olarak, 18.000.000TL'ye artırılması, artırılan*7.000.000 adet 1 TL nominal değerli sermayeyi temsil eden C grubu Hamiline*yazılı payların, mevcut ortaklarımızın yeni pay alma haklarının tamamen*kısıtlanması suretiyle halka arz edilmesine,
2)*Halka açılma süreci kapsamında*daha önce 26.05.2016 tarihinde imzalanan "Halka Arza Aracılık ve Yüklenim*Sözleşmesi" sonlandırılmak suretiyle, yeni şartlar çerçevesinde Metro Yatırım*Menkul Değerler A.Ş.'nin Yetkili Kuruluş olarak belirlenmesine ve "Halka Arza*Aracılık ve Yüklenim" sözleşmesi imzalanmasına,
3)Bu kapsamda SPK ve Borsa*İstanbul nezdinde yapılan başvuruların yenilenmesine karar verilmiştir." şeklinde ifade edildi.
Kafein'i daha güçlü bir sermaye yapısıyla halka arz edecekler. Ayrıca bildiğim kadarıyla ilk başvuruda halka arz için Meksa Yatırım'la anlaşıldığı belirtilmişti. Bu açıklamada ise Metro Yatırım'la anlaşıldığı ifade ediliyor. Değişiklikler dikkat çekici. Umarım hayırlı sonuç verir
Yahu bunlar yasal dolandırıcı,vurgunu vurdular şimdide milletle maytap geciyorlar..halka arzı metroya vermesi bile beni şaşırtmadi..hacı hacıyı mekkede,hoca hocayı tekkede,dolandırıcı dolancırıyıda bistte bulurmuş..
Al vertuyu vur metroya,ikisi birbirinden bok..metronun yapacagi halka arz bile şaibelere gebedir..hiç bir haber bu kagidi kaldirmaz daha dogrusu kaldirip tekrar vururlar yere Verirler milletin eline..
Allah bunların yedigi paraları agizlarindan burunlarindan fitil fitil getirsin,sıçamasınlar patlasınlar mk.
Bu kağıda girmeyi düşünenler kesinlikle ve kesinlikle girmesinler.
Benim gibi elinde olanlarda kesinlikle ve kesinlikle zararına satmasinlar,tabi o paraya ihtiyaçları yoksa..
Varsayalım halka arz oldu hisseye etkisi ne olur %10-20 yada 3,4,5 tl
Öngörünüz nedir
Nereye bakmalıyız