Bana da anlamalı gelmiyor ama bir şekilde stopout olmuş olabilir.
Printable View
Ben ona göre işlem yapmıyorum, full lönk açar beklerdim öyle olsa kazanırmışız :) Ama ikidir verdiği tarafa verdiği yere kadar gitti, bu sefer gidecek mi bakalım hobi olarak izliyoruz.
Tüpraş istediğim kadar salmadı ama düşüyor 80 altı için beklemedeyim gelirse güzel ek yeri bana göre hazır gaz hikaye çıkmışken :)
Şaka maka 85.80 gerçekleşen satışım vardı 1 lira alttan almamış beklemiş olsam ciddi maliyet düşürecekmişiz, kısmet.
5 aydır pompaladınız korkuyu😊Atı alan üsküdarı geçmiş farkında mısınız?YTD
Burası short24! Tüyler diken diken poz yok bence short fırsatı verecek ama belki bugün belki yarın. Longa el gitmiyor Cuma terste kaldık şimdi de iyi kötü yükseldi. Boynuzlum uçuyor kaçıyor keyifler yerinde bu şekilde giderse öğleden sonra tüpraş ipeke de kalkar istediğim gibi bir satış / düşüş yok sert toparlayacak dönerse.
Ermenistan tarafından işgal edilen toprakları için karşı harekat gerçekleştiren Azerbaycan, cephede emin adımlarla ilerliyor. Büyük hezimete uğrayan ve SİHA'ların korkusu yüzünden savaş meydanında artık askerlerini tutamayan Ermenistan ise NATO'ya başvurup Bayraktar SİHA'ların Karabağ'da kullanılmasına izin verilmemesini istedi.
yine aynı senaryo...7,93 lerden 7,87 lere güzel verdiler..ama bu seferde borsayı pek almadılar..dolar düştü diye alanlara verdiler mi acaba:) üstelik yurt dışı da iyi zıpladı son yarım saatte...ya da böyle düşünmemizi istiyorlar:)
komplo teorilerini sevsem, yazacak çok senaryo var..mesela investing amlık döviz kurlarını veriyordu, dolara çaktıklarında nedense fiyatlar 10 dk geride kalmıştı..matriks olmasa dolar yukarıda sanacaktık...şimdi tekrar düzeldi investing.
Sayın nosfecagri;görüsünüze tamamen katılıyorum.İçtenlikle bende bekleyen taraftayım aylardır..Hani muhalefet olsun diye yazmadım Sitem mi,serzeniş mi üzgünlük mü ne dersen de..Gerçek olan şu ki düşüşü beklerken olmadı işte.Fezaya gitti..YTD