sn mykstar dusunceleriniz olumlu geldi tecrubeli bi arkadassiniz yazdiklarinizdan anladigim..basarilar
Printable View
sn mykstar dusunceleriniz olumlu geldi tecrubeli bi arkadassiniz yazdiklarinizdan anladigim..basarilar
Hadı bır sekılde melenden ordan burdan gelen suyla, olmadı pahalı da olsa denızden arıtıp vs sehırlere suyu verebılırler de... tarım gelecek yıllarda cıddı alarm verıyor, cok cıddı bır gıda enflasyonu gelıyor... hazırlıklı olun dıyecem de nasıl hazırlanacaksın... maddı rezervlerı yuksek tutup gereksız harcama yapmamaktan baska da cozum yok gıbı...
https://tr.sputniknews.com/cevre/202...aklik-uyarisi/
o yuzden bugunku gıbı pıyasalardan ne koparırsak kardır...
Hocam ben bunu bar kapanmadan okuyamam diyemem..benim derdim trend..
Sizde trend kovalayın bosverin..spotta ne var siz bana onu deyin hele elinizdeSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolarda teknik uzun yıllardır çalışıyor ama zaman vermek çok zor. Son olarak 8.30-50 arası hedefli flama 8.57 olarak çalıştı ama kim bilebilirdi MB nin 130 milyar dolar yakıp tekniği 1.5 yıl geciktireceğini.
Hocam 1litre süt ya 7.5 tl...unun kilosu da uçmuş..
Buğday kilosu 2.3 du en son..vala iyi şeyler beklemiyor yaşantı açısındanSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rica ederim.. Görüşlerim orta ve uzun vade görüşler olup kaldıraçlı ve kısa vadenin önemli olduğu viop piyasasını kapsamamaktır... Büyük düşüş başladığında aradaki makastan dolayı çok sınırlı insanın ilerde bundan faydalanacağını düşünüyorum.. Hatta öngörüm odur ki piyasanın eksi 3000 olduğu gün makas farkı 2000 leri bulacaktır..