arabaya eve gelmeye bile gerek yok.. tavuğun popsundan çıkan yumurta kadar bile değil...
Printable View
2016 yazı gibi aselsandaki elimdeki TL değeri 1 tl iken 4 yıl sonra 2020 yılında 4 tl olmuştu. şimdi aynı kazancı sağlayacaksa şayet ki umudumuz oydu 20.x lerde sürünen kağıt yine 4 yıl sonra 4 katı yani 80.x lere gelmesi demek. Bu da şu gidişatla neredeyse imkansız görünüyor.
Seçimi bekleyeceğiz yeni dönem parlamenter rejim başladığında aselsan 80 değil çok üstünde fiyatları göreceğiz seçim sonrası ,dediğimiz gibi tüm varlık fonları uljenin aynası olarak cokyste sistem cokys üzerine kurulmuş
Bravo güzel bir tespit bütün varlık fonu şirketler kapalı bir yönetim sunum vs vs hiç bir şey yok kime para yardım bağış nedir belli değil arpalık iktidar değişirse inanılmaz fiyatlamalar olabilir kimler gelecekse şeffaf bir yapılanma ile yönetirse millet sıraya girer varlık fonu şirketleri için
Gavur döver gibi aşağı basıyorlar, çıkar bi bok kokusu
Çıkacak olan kokuyu vatandaş 1 hafta sonra duyuyor.
Çürümüşlük fiyatlaniuor borsada halkın gözü önünde aselsan cokuyorsa durum ne derece vahim ortada durduramiuorlar artık çürümüş çöküşü
Hadi bir taban bekliyorum senden tüm yeteneklerini göster bakalım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi