Parsan 5000 diyorum
Ytd
Printable View
https://www.tradingview.com/x/QYnEMYFr/
günlük
sonunda gapı gaptı namussuz..
Tamamen sahipsiz ve korumasız bir tahta, her gün %4-5 düşüyor, yönetim hissesine sahip çıkmazsa bundan sonra kimse kuruş koymaz, güven kaybeder tıpkı cemts gibi olur, patron hissesi olmamalı, kurumsal ve de aldığı işler ve beklentilere göre hareket etmeli.
Endeks düştü bu da düşer normal de bu kadar düşmesi normal değil.
Yüzde 4 böyle günde iyi yine
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
son zamanlarda demir çelik sektörü hisseleri iyi duruyor...buna karşılık kocaer çok sert düştü...sert düşüşlerin de bence tepkisi sert olacak...konjöktür onlardan yana dönmeye başladı...zaman kocaerin lehine işliyor...katma değeri yüksek ürünlerin cirodaki payı gittikçe artıyor...jes yatırımları yavaş yavaş başlayacak...demir çelik fiyatları artmaya başlıyor...tüm bunlar kocaerin arkasından esen bir fırtınaya dönüşecek ileriki zaman diliminde..sabırla bekliyorum...
bu arada bir ihtiyacım için bir iki hafta önce kenara biraz nakit ayırmıştım...kardeşim benden borç para isteyince o ihtiyacımı alamadım...düşen hisseleri de görünce bir miktar brksn hissesini aldım...böylece atatp ve kocaerin yanına bir de brksn ım oldu..brksn küçük ama son bir yılda büyüme trendi yakalamış kaliteli bir şirkettir...bir kenarda kalsın bakalım...bir kaç yıl içinde güzel büyümesini beklerim..umuyorum ki bu kadarlık bir sabrı gösteririm...