Paraşütsüz düştü, nereden tepki gelecek bakalım. 2024 toparlanma yılı olur umarım.
Printable View
Paraşütsüz düştü, nereden tepki gelecek bakalım. 2024 toparlanma yılı olur umarım.
35/22 arasında 12 tl düştü yüzde 40 yakın böyle düzeltmemi olur nerden nereye geldiki yaklaşık %40 bir düzeltmeye gitsin soy bakalım yatırımcını nereye kadar
Bilmediğimiz olumsuz veya ölüm bir durum bence var bu işte…biz küçük yatırımcıların bilmediği bir durum var bence…olumlu diyorum şunu gördüm bu borsa hayatımda olumlu haberlerin gelmeden önce haberi alan büyükler küçük yatırımcıların elindeki hisseleri almak için pisikolojık harp tekniklerini kullanır…inşallah karelde böyle bir şey olur…yoksa kötü bir haber varsa bu karelde uzun soluklu birmsıkıntıya sebeb olabilir
[QUOTE=Marin;6651662]Bilmediğimiz olumsuz veya olumlu bir durum bence var bu işte…biz küçük yatırımcıların bilmediği bir durum var…olumlu diyorum şunu gördüm bu borsa hayatımda olumlu haberlerin gelmeden önce haberi alan büyükler küçük yatırımcıların elindeki hisseleri almak için pisikolojık harp tekniklerini kullanır…inşallah karelde böyle bir şey olur…yoksa kötü bir haber varsa bu karelde uzun soluklu bir sıkıntıya sebeb olabilir… bugün bu çıkışa ayak uydurmuyorsa bu resmen yatırımcının ruh sağlığını bozmaktır
sayın marin bugünlük bir olay değil ki bir senedir aynı durumda bu işin içinde patron yoksa eğer tahtacı böyle şamar oğlanı gibi oynaya biliyorsa şirket gerçekten zor durumda demektir
İhalenin sonucu karel için önemli olduğu kanaatindeyim 2 milyarı aşkın bir ihale
https://t.co/yyJyyymHuK