Şirket meyvesini elbet alacak ortak. Mali yapısı çok güçlü ve çok kârlı bir şirket. Çok önemli yatırımları var ve önümüzdeki yıllarda adından çok söz ettirecek. Asıl önemli olan biz yatırımcıların da meyveden nasiplenmesi :)
Printable View
Enerji dağıtım şirketlerinin trafo temininde zorlanması ve buna paralel olarak astor'un trafo üretim kapasitesini 2 katına çıkarması hususu çok önemli bir gelişme
Kasım ayının son haftasında, Makedonya'nın enerji altyapısını güçlendirecek 300 MVA kapasiteli trafo üretimi tamamlanarak sevkiyatı da gerçekleştirilmiş.
https://tr.investing.com/news/econom...stirdi-3159689
Pek çok şirket, satışlarının azalmasından dolayı stoklarda büyük bir yığılma yaşıyor. Astor bu konuda diğer pek çok şirketten ayrışıyor. Talebe yetişmekte zorlandığı için, ürettiği ürünlerde stoklarında birikme diye bir şey söz konusu değil. En son 9 aylık bilanço incelendiğinde, hem satışlarının hem de net kârının bir önceki yıla göre artış göstermesi bunun kanıtı.
Astor enerji/doğan: Aldığımız siparişlerin %70' i yurt dışından-bloomberg ht [fnc-news]
Astor Enerji CEO su Olcay Doğan: Türkiye deki yatırımlarımızın tamamlanmasının ardından asıl hedefimiz İspanya da yapacağımız yatırım ve Amerika da üretim yapabilir hale gelmek. Önümüzdeki 5 yıl içinde bunu yapmak istiyoruz. Finansal yapımız oldukça güçlü. Yatırımları kendi kaynaklarımızla finanse edecek güce sahibiz. Ancak bir kısmını yabancı kaynakla finanse etmek için çalışmalarımız var. Bilanço üzerinde bir baskı oluşmayacak. (BloombergHT)
Şirketin CEO'su Bloomberg'te çok önemli şeyler açıkladı, hissedeki tahtacı fiyatı aşağı çekti :) Bu da borsadan anlayanlara dip not
Tekkeyi bekleyeceğiz.çorbayı içeceğiz.fırsat bulursam da alırım.tahtacının kardan zarar edeceği kesin.