Şapka çıkartıyorum,
Takipteyim, bekliyorum.
Tarihe not düşüldü! :plc:
Sizin ekipten olduğunu nasıl anlayacağız?
İşaret veya zaman olmalı?
Ya çakal abimiz yükseltirse?
Printable View
Genel endeks yüzde 3'lerde yeşilleniyor, pkart halâ mızmızlanıyor, utanmasa tabana oturacak (!)
Arkadaşlar tamam en büyük sizsiniz, o zaman defansa gelin de omuz verin artık, bezdik daa....
Endeks 2021de 1500 bu 20 TL lardaydi endeks 2022 kasimda 5400 oldu ana tahtalar bile 5-10 kat giderken bu en fazla 32 yi gordu.
2024 basında 2021 bası gibi tum yan tahtalari bedelsiz grup dahil itinayla dagittilar. Simdi ana tahtalar esliginde bir hareket olursa yuksek faiz ortaminda bizim hisseye pay duser mi diye dusunuyorum???
Yani isimiz zıpzıp ekibi ile jackalava kalmis duruyor.
Jackalav abimiz de buraya yazdıgina gore ya geceden kalma ya da hisseyle isini bitirmistir.
Zıpzıp abi ekibinin ise hisseyi en fazla bir noktaya getirebilecegi devamının gelmeyecegini dusunuyorum.
Hisse de yeni hikaye olusacak mi bekliyoruz?
Yakinda vergi incelemesinden ufak bir ceza da gelir heralde.
Velhasıl isimiz biraz zor ve uzun surecek gibi Yakup abi yine en mantikli hareketleri yapmis gibi duruyor.
Arkadaşlar bazı sözlerim anlıyorum ki yanlış anlaşılmış,ben uzun vadeli yatırımcıyım,uygun fiyatlı gördüğüm hisseleri kademeli olarak alır,prim yapanları satarım,şu an ucuz kalan kağıtlarını azar azar çoğaltıyorum, değişim yapıyorum,benim kağıtlarının çoğu sermayesi düşük kağıtlar ve sağlam kağıtlar, onun içindir ki büyük portföy gurubu arkadaşlarıma sığ kağıtlarımı söylemedim,amacım kimseye sıkıntı vermemek sabırla bekliyorum,inşallah aklıselim galip gelir...Yazılarım asla yatırım tavsiyesi amaçlı değildir.
Yanlis anlamadik abi sikinti yok al yatcisiniz, o yuzden sizin ekip alımlarla bir yere kadar tasiyabilir diye soyledim. Dusuk sermayeli donemi biraz daha secici olacak gibi ve olursa da muhtemel endeks rallisi sonunda bir kismin da olur bence. Bende onu bekliyorum acikcası yoksa burda cakili beklemenin manasi yok. Baksana hisseye, herkes yesil yesil bu orali degil 3 vakte kadar yukarı tepmezsek zaten nanay...
Taklacı alıyonmu babayı uğraş uğraş belki alırsın Alacan alacan ama üçün birini biraz daha gayret
Bugün tavan olan 5 yada 6 tane teknoloji hissesi var taklacı 1500 endexten 6000 endexe giderken yerinden oynamayan pkartin içindeydik haberin vardır alışığiz bu durumlara boşuna kürek çekiyosun ahmaklığını ıspatlamaya çalışıyorsun heralde herkese hayırlı iftarlar taklacıya yok
Yarin biraz destek vereyim..