Daha ne kadar olduklarını bilmediğimiz bir sürü kişi vardır feto tezgahından geçen.
Printable View
Daha ne kadar olduklarını bilmediğimiz bir sürü kişi vardır feto tezgahından geçen.
Tak partinin baş danışmani,akıldanesi, ortağıydı iktidara gelirken,çünkü takın gücü yoktu danışacakları kişileride yoktu,tak baktı hep bana rabbena demeye başladılar ipler koptu,tak hooop dur bakalım ülkeyi ben yönetiyorum sana bana ne oluyor dedi zat ortaklığı kesti hortumu kendisine bağladı,sonrası malum darbecikler ortaya çıktı,ulen diyeceksin bunda senin hiçmi suçun yok,çünkü hala zihniyet değişikliği yok hala onun yolundan gidiyorsunuz,onunda emir komuta merkezi ABD,seninkide,değişen bir durummu var,ortak noktanız siyasal islam,ölümünün peşinden lanet okunuyor,peki siz yok olduğunuzda ne olacak,ne istedinizde vermedik diyenin hali ne olacak ???
Endex dün 8650 kapatmıştı,bugünde yataya yakın açılış yaptı,önce kaldırıyor kapanışta indiriyorlar,bakalım bugünde öylemi olacak :notr:
Dün ons altın 2730 dolar üstüne çıkmıştı,peşinden 2720 dolar oldu,bugün 2734 dolar cıvarı.
ingiliz diyorki seyahat sayımız arttı,bende diyorumki bunların içinde yurt dışına kaçanlarda varmı ???
DOAS ve TTRAK potama aldım.
DOAS 180-215 arası paçal yapacam.
Endek 8400 de durmazsa da 7500 leri baz alacam.
TTRAK temettüden sonra gerilerse yeni alım yapacam temettülerle.YTD
Bahçeli : Şayet terörist başının tecridi kaldırılırsa gelsin, TBMM'de DEM Grup Toplantısı'nda konuşsun. Terörün tamamen bittiğini ve örgütün lağvedildiğini haykırsın.
TBMM’de mi ? :notr:
Bahçeli yakında.!!!
Cumhurbaşkanı adayımız.!!!
Terörist başı apo dur.!!
Derse hiç şaşırmayın.!!!
Çöküş dönemi.!!
HEPSİ AYNI | Muhsin Yazıcıoğlu’ndan Fethullah Gülen’e övgüler.!!
https://www.turkiyedireniyor.org/hep...ulene-ovguler/
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!