ModelY dünyanın en çok satan araci şu anda. Çok kısa süre içinde bildiğiniz anlamda Mobility değişecek. Japon Honda ve Toyota çok büyük ihtimalle batacak. Alman bmw ve mercedes birlesebilir. Vw grubu çok sağlam. Tesla iphone ise vw de samsung olabilir.
Deneyimlemediginiz için şimdi inanılması zor geliyor, togg fabrikası tahminim 2024 ortasında tempoyu yakaladığı zaman değişime inanamayacaksınız. Bunu Almanya da ben yaşadım berlin fabrikasını tam 10 ay bekledim araç için. İlk Tesla yi ben aldım mahallede şimdi 5 Tesla yan yana park ediyoruz.
Demem o ki çok sert bir değişim geliyor aynı tuşlu telefonlardan iphone lara geçiş gibi bunu öngörür iseniz doğru pozisyon alırsınız öyle veya böyle togg u kuran akıl bunu öngörmüş ve bu fabrikayı ülkemize kazandırmış. Esas bundan sonrası önemli. Dediğiniz gibi şu an modeller D sınıfı ve üstü, ancak a b ve c sınıfı elektrikli otomobiller yaygın hale gelince zaten is isten geçmiş olacak.
Togg mantıklı ve uygun c ve b sınıfı üretim yapabilirse çok güzel başarı yakalayabilir. Buda nitelikli isgucu ve sermaye ile olur. Umarım başarılı olurlar pek çok arkadaşım çalışıyor.