burganbank
Printable View
Vakıfta 3,60 için alt limit var mı, Hsbc için 10.000 $
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
cepteteb son yaptığı saçmalıklardan dolayı tüm parayı çektim. 500usd/tl altına faiz vermemek nedir ya. neymiş bizim iyiliğimiz içinmiş. iyice salak yerine koyuyorlar. tüm otomatik ödeme talimatlarımıda sildim. şımarık herifler.
gelen maile bak,
off icraata bak,iyice salak yerine koymaya başladılar,eminim burayı okuyan teb den birileri vardır,valla burada aradığınız salaklar maalesef yok.Alıntı:
Merhaba,
Faiz oranlarımızı daha avantajlı sunabilmek için CEPTETEB Hesap'ın işleyişi ile ilgili bir değişiklik yaptık. 20/02/2018 tarihinden itibaren 500 TL / 500 USD / 500 EUR / 500 GBP tutara kadar faiz işletilmeyecek olup bu tarihten sonra hesabına faiz işlemesi için 500 TL / 500 USD / 500 EUR / 500 GBP üstü tutara sahip olman gerekiyor. Örneğin 10.000 TL bakiyen var ise, 9.500 TL'si için faiz kazanabileceksin.
Bir soru:
Enpara ileri tarihli ve duzenli eft talimatlari icin vadesiz hesapta para olmasini sart kosuyor mu yoksa birikim hesabindaki gecelik faiz islettigi paradan da bu talimatlari yerine getiriyor mu?
Syg,
Selamlar. Yeri burası mıdır bilemedim ama az önce teyit ettiğim dcd opsiyon sözleşmesine göre usd 3 nisana 3,99 fiyattan anlaşarak 131k dolar için mevduat karşılığı net %4,46ya gelecek gibi aldım. yani yuvarlak 545usd. sizce oran ve risk iyi mi ?
TEB ile çalışan var mı , marifetli hesap açtıracam ama 200k eft limiti oluyor internet şubede dendi. Bu doğru mudur, MT bilmiyor olabilir, ben 500k ya çıkaramam mı?
Öncelikle merhaba herkese, foruma yeni katıldım. Belki hatırlayanlar olur eskiden Vadelisever ismiyle yazıyordum, bütün birikimimi eve yatırıp üstüne bir de mortgage ödediğim için uzun süredir mevduat ile pek bir işim olmamıştı, borcum bitince sahalara döneyim dedim :)
Az da olsa mevduatım Enpara'da, bugün maaşlar yatınca cep şubeye girip birikim hesabına para atacaktım ki birikim hesabı faiz oranlarını 50 baz puan yükselttiklerini gördüm. Ama daha önemlisi mevduat büyüklüğüne göre birikim hesabına farklı faiz oranları açıklamışlar, belki de ben yeni gördüm. 100.000 - 500.000 TL oranı %10.75, ayın enparalısı olursanız %11.75 oluyor. 500.000 üstü ise %11.00, ayın enparalısı olursanız %12.00 oluyor.
Enpara günlük faizde çok geride kalmıştı, bu hareketle biraz daha rekabetçi olmuş. Tabi e-turuncu'nun falan tanışma oranına yaklaşamamış, ama e-turuncu'da 1 yılını dolduranlar için özellikle 100.000 TL üstünde tercih edilebilir. Cepteteb'e kıyasla her durumda daha iyi olmuşlar ayın enparalısı olanlar için.
Enpara.com 14 veriyor zaten pazarlığa gerek te yok
iş' ten 14 oran aldım bilginize.
14.75 32 gün Tbank 400k
Çok düşük keşke vakıfa sorsaydın
CEPTETEB kampanyaları iyi oluyor, bazen Kitapyurdu.com'da banka kartı ile alışveriş tutarının 3 ay boyunca her ay %50'sini her ay max 30 TL iade gibi fırsatlar sunuyor. Bu ay için SMS ile gelen teklifte 100 TL ve üstü ay sonuna kadar banka kartı harcaması karşılığında Mart 5' inde 20 TL iade fırsatı verdi.
edelim zaten, eğer bir ceo, bir cfo, üst düzey yönetici değilsek, iş programımız çok yoğun değilse,
günde 2 uçakla 4 şehir gezmiyorsak,
yediğimize içtiğimize nereye ne harcadığımıza dikkat edelim, takip edelim.
bizim milletin sorunu bu, nereye ne harcadığını bilmiyor.
ay sonu elinde ne kadar para kalacak bilmiyor.
kafasına göre yiyor, geziyor tozuyor..
e sonrada bankalar müthiş kârlar açıklıyor..
syg,
Tamamen fikrim ve yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte;
Düz mevduatınıza alabildiğiniz orana göre bu dcd nin size getirisi söz konusu süre ve orana göre yaklaşık şu şekilde;
Düz mevduat oranı İlave dcd getirisi
3,75----------------------->646TL
4,00----------------------->551TL
4,25----------------------->456TL
4,50----------------------->361TL
Kur 3,99u geçerse kardan zarar edersiniz
Karar sizin
Sn. Hayatgusel,
Vakıfbank'ın alt limitini bilmiyorum.Ben 25.000 USD için oran aldım.
Selamlar,iyi akşamlar.
DenizB. Öz.B.
30-90 gün %14,60
Sn. Eva,
Sözkonusu bankalardan nakit olarak USD çektiğinizde eski,yıpranmış ve üzeri yazılı banknotları veriyorlar.Elinizdeki paraları başka bir bankaya yatırmaya kalktığınızda da ,ya makineden geçmiyor,ya da üzeri yazılı diye almak istemiyorlar.Sorunlu banknotları aldığınız şubeye geri götürmeye kalktığınızda da ,olayı yokuşa sürmek için neredeyse elli takla atıyorlar.Döviz büroları aslında bu tür paraları alıyor ama değiştirme yapmıyorlar.Allahtan benim tanıdığım,müşterimiz olan bir döviz bürosu vardı da oradan yıpranmış ve üzeri yazılı banknotları değiştirebildim.
Özetle,kendi paramızla sahtekar,dolandırıcı vb. durumuna düşmemek için bu tür bankalardan bir süreliğine uzak duracağım.Para yatırırken iyiyiz ama parayı çekip başka bankaya gittiğimizde,hep bu tür sorunlarla karşılacaksak, en iyisi bir süreliğine bu elemanların adını bile anmamak olacak !
Ayrıca nerede tuhaf tipler varsa,bu tür yerlerde MT olmuş durumda.Bu da sözkonusu yerler için ayrı bir iticilik sebebi haline geliyor.
Selamlar,iyi akşamlar.
Teşekkürler
e-Turuncu hesabım dolmak üzere ve şuan için 550k üzeri yeni giriş veya temdit en yüksek alınan oran kaç acaba bir süre uzak kaldım forumdan yoldaşlar, saygılar.
e-turuncu hesabımı aralık 2017 de başlatmıştım. 2 ay %14 den devam ettim ki şu anda hala %14 faiz oranları.
Arada TEB kancayı takınca 3 aylığına %14.5 dan marifetli hesaba geri dönüş yaptım. Ki daha önce Marifetli hesaptan yararlanmıştım. İkinci kez teklif edince hayır diyemedim. 3 aylık süre dolunca E-turuncu ya geri dönüş. Aralık 2018 e kadar.
Günlük faiz benim tercih ettiğim bir yöntem. %14.5 den günlükten faiz işleyince her gün işlenen faiz tutarı otomatik yükseliyor. Sanırım %14.60-14.65 gibi birşeye denk geliyor bu domino etkisinden dolayı.
Ancak asıl avantajı, her an likit gibi oluyorsunuz. Başka bir fırsat gördüğünüzde (dolar, bono, borsa vb.) oralara hemen anlık giriş yapabiliyorsunuz. Günlük faizi o yüzden tercih ediyorum.
ziraat 13.90
aracı kurumlar günlük faiz geliri sağlıyorlar. hem paranız boşta durmuyor hemde ertesi gün olası bir fırsatta nakitte oluyorsunuz. ama anlamadığım birşey şu ki aracı kurum hem vergiyi peşin alıyor bu tamam anlaşılır hemde yüzde 20 komisyon kesiyor. bu yüzde yirmi çok yüksek değil mi sizce ne dersiniz.
Şu ing ye mesaj falan mı atsak topluca e turuncu için 1 yıllık süreyi kaldırsalar? Usd gbp eur da en iyi oranlar bu bankada şuan.
ING açık ara en kötü muameleyi gördüğüm banka şubesiydi. Zaten direk e-turuncumu açacaksın diye sordular heralde başka sebepten uğrayan pek olmuyor. Tahminim çalışanlara prim, komisyon vs. bırakmıyor bu e-turuncu o yüzden devlet dairesine girmişim gibi davrandılar.