-
Alıntı:
Originally Posted by
erdemliborsaci
arkadasim kap haberi yok bir lot al bir lot sat denemek icin gorurusun aliniyormu alinmiyor mu kalkmiş işte bana araci kurum soylemişti onlara yazi gitmiş araci kurumunu ac sor
bugunde hurgz dan kalkmasi bekleniyordu o yuzden hareketli sanirim
Sngyoda ne olduğunu boşver hurgzda ne olduğu önemli !!
Diyelim hurgzda yasak kalktı , yatırımcı olarak kap gelmezse biz bunu nasıl öğrenecez mantıklı bir açıklaman varsa yaz ??
Kalktı mı kalkmadı mı diye 6 ay hergün telefonla aracı kurumu mu yoklayacaz nasıl bir mantık ama 😁😁😁
-
Alıntı:
Originally Posted by
brokır5
tavan isterük tüpcü abi ...3 tavan,,,ytd
biz bunada razıyız tüpcü bey ...fakat bi tavsiyem var eyer götereceksen 128-130 ikili tepe orayı tavanla geçmen mantıklı olan.ytd
-
Alıntı:
Originally Posted by
ibacc
Sngyoda ne olduğunu boşver hurgzda ne olduğu önemli !!
Diyelim hurgzda yasak kalktı , yatırımcı olarak kap gelmezse biz bunu nasıl öğrenecez mantıklı bir açıklaman varsa yaz ??
Kalktı mı kalkmadı mı diye 6 ay hergün telefonla aracı kurumu mu yoklayacaz nasıl bir mantık ama
adam gibi araci kurumla calişirsan hepsine yazi gidiyor ordaki yatirim danişmanin seni arar oyle bişey olursa ama sen yazdiklarindan belli ettigine gore hala teletextten fiyat izleyip bankamatikten işlem yapan tiplerdensin ..
-
Alıntı:
Originally Posted by
brokır5
biz bunada razıyız tüpcü bey ...fakat bi tavsiyem var eyer götereceksen 128-130 ikili tepe orayı tavanla geçmen mantıklı olan.ytd
hala aynı düşüncedeyiz tüpcü abey yapıştır geç şuraları..ytd
-
Tüpcü aga ..mayıs ayını öre öre 170 2.00 bandına kadar getir ..haziranın 1 de yasak bitiyo ..o zaman geldiginde kimseye mal kaptırmamış açıga kaptırmamış olursun ..yatırım tavsiyesi deyil ..hayalim..svg
-
Genel kurul ne zaman?!
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
-
Teb yatırımın saldırısına ugradı 2 seanstır hurgz ..epeyce lot sattı .satışı bittiyse kaldıgı yerden devam edebiliriz ..
Zira grafikte dinlenmiş gözükmekte ..svg ..ytd
-
Alıntı:
Originally Posted by
brokır5
Teb yatırımın saldırısına ugradı 2 seanstır hurgz ..epeyce lot sattı .satışı bittiyse kaldıgı yerden devam edebiliriz ..
Zira grafikte dinlenmiş gözükmekte ..svg ..ytd
Teb'in elinde hala 1.9 Milyon lot var. Satış bitmişe benzemiyor. ama tahtacı karşılıyor. sorun yok.
-
Bügün sabah eşleşmede 40k sattım 147 fiyattan ..aşadan alırım diye ama heralde öyle bi imkan bermeyecek gibi ..
Ytd
-
1. Çeyrek bilançosu ne zaman açıklanacak bilgisi olan varmıdır acaba.
-
Alıntı:
Originally Posted by
brokır5
Bügün sabah eşleşmede 40k sattım 147 fiyattan ..aşadan alırım diye ama heralde öyle bi imkan bermeyecek gibi ..
Ytd
Bende bu kım sabah sabah diyordum.:yes:. Zaman yaklaştıkça talep artacak gıbı duruyor benim de tahmınım bu yonde.. Üstüne birde guzel bır kar açıklarsa harika olur... Ben açıkçası gecen yıl zararların kapatıldığı bu yılla beraber guzel kar rakamlarının geleceğini umuyorum. .hurgz doganda ıken bıle 2 TL nin altına düşmemişti pek.. Doburun geldıgı fıyatlara baksanıza..
-
Alıntı:
Originally Posted by
redblood
1. Çeyrek bilançosu ne zaman açıklanacak bilgisi olan varmıdır acaba.
En geç 1 haziran bılıyorum .. Tam çıkış gunü, bakarsınız son gun gelır bellimi olur..
-
Alıntı:
Originally Posted by
kwon3
Bende bu kım sabah sabah diyordum.:yes:. Zaman yaklaştıkça talep artacak gıbı duruyor benim de tahmınım bu yonde.. Üstüne birde guzel bır kar açıklarsa harika olur... Ben açıkçası gecen yıl zararların kapatıldığı bu yılla beraber guzel kar rakamlarının geleceğini umuyorum. .hurgz doganda ıken bıle 2 TL nin altına düşmemişti pek.. Doburun geldıgı fıyatlara baksanıza..
Maliyetim çok düşükdü sabah sabah karımın 2 ye katladıgını görünce dayanamadım ...
Eşleşmeyide göremedim sabah bi ara ekranda ..artık nerden giderse dedim 147 alfı birisi .dönecem yine bu hissede daha iş var .ytd ..svg
-
https://www.linkpicture.com/q/IMG_20200518_002129.jpg
Sanırım 1 haziranda değil, 9 haziranda bitiyor yasak...
-
Bilançomu gelecek acaba...
-
-
Uzun uzun yılların ardından hurgz kara geçti.. Konsolide de son tarih 9 haziran.. Konsolide daha ıyı gelır malum ve tam da bız 9 haziranda normal işleme geçiyoruz.. Hayırlı uğurlu olur inşallah...
-
HURGZ - Hürriyet Gazetecilik
-
Tahta ayın 9 da normal işleme geceçek 6 aydır işlem yapamıyorlar, hısse uyumaya devam ediyor uyumayı bırak horluyor :kahkah:...
-
Bu SPK ne yaptığını zannediyor kimi koruyor. Suç işleyen birileri varsa onları cezalandırsin. Kağıda ceza vermek nedir, ky nin günahı nedir. 10 larca tiriviri hisse tavan tavan giderken nerede bu yaratıklar. Allahinizdan bulun
Mi MIX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
-
Yazan da yok
.bittik mi ki
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Abi ne bu ceza bu hissede birseymi var boyle ne cezasi bu anlayamadim
-
Bu endekste bu fiyata hurgz olmaz ama olduruyorlar...
-
-
Hayırlı işler olsun dostlar
-
Alıntı:
Originally Posted by
ZICO
usatat guzel gunler gorde bnm corba gelsın...............
-
-
Güzel haber tek ben kalmışım [emoji4]
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Alıntı:
Originally Posted by
Toprak
Asla yanlız değilsiniz ASLA
-
Alıntı:
Originally Posted by
Toprak
Bende varım bende... haber ne ki ?
-
Alıntı:
Originally Posted by
Paslıçivi27
Bende varım bende... haber ne ki ?
Burada tek başına olmasını güzel haber olarak yorumluyor
-
10/09/2020 gıbı bitiyor sanırım brut takas..
-
Alıntı:
Originally Posted by
kwon3
10/09/2020 gıbı bitiyor sanırım brut takas..
Gecen sefer bittiği gün uzatmışlardı yine öyle bişey yapma yetkisi varmıki bu kurulun ...Baya takmışlar sanırım hurgaz a ...İheva yı bile brütten çıkardılar buna veriyolar zopayı ...
-
-
-
-
-
-