OOOOOOOOOOOOOO,
Nihat Zeybekçi ve Naci Ağbal milletvekili adayı değil
Printable View
OOOOOOOOOOOOOO,
Nihat Zeybekçi ve Naci Ağbal milletvekili adayı değil
OOOOOOOOOOOOOO,
Mehmet Şimşek milletvekili adayı değil
O avm leri dolduran baldırı çıplak takımından birinin kızı 4 bin Tl kredi kartı borcu yapmış yanımda çalışan anası borcu ödemek için benden yardım istedi. Hani son referandumda abi deyip fikirlerime itibar etseydi aptal yavrusunun borcunu kapatırdım lakin inadına müslüman adam biz seviyor diye evet dediği gün çizik çektim kendisine. Hem kel hem fodullar beter olmadan bu ülkede yeter olmaz.
Yarın 4,80 olur muyuz ki?
Sıçtık o vakit, nihat ekonomisi iyidi be. Ne güzel demeçleri vardı. Hele o 4 lirada ki en son çıkışı neydi. “Dolardaki çıkışı kabul etmiyorum.” 🤪
Nihat Zeybekçi ve Naci Ağbal milletvekili adayı değil[/QUOTE]
Mehmet Şimşek sözünün eri adammış, 2 maaş ikramiye verilebilirse ben de istifa ederim demişti.
dolar seçime 5.50 olur. gidişat onu gösteriyor..
Az bir ihtimal ama Mehmet Şimşek ekonomiden sorumlu başkan yardımcısı olabilir. Zira milletvekili seçilseydi olamıyordu. Ama tabii Erdoğan seçilebilirse.
Bakanlar dışarıdan atanacağı icin piyasa çok tepki vermedi
Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Maliye Bakanı olduğu dönemde katıldığı bir canlı yayında CHP'nin "emekli ikramiyesi" vaadi için "Bütün bunları yapsınlar, kaynak göstersinler, ben de CHP'ye oy vereceğim
Kaynak Yeniçağ: Şimşek'in o sözleri tekrar gündeme geldi: "CHP'ye oy vereceğim"
http://www.yenicaggazetesi.com.tr/si...im-191209h.htm
https://www.youtube.com/watch?v=2b5VXXp9YpA
aday gösterimeyenlerin bakan olma yada sıfır olma ihtimali var ne kötü bir durum
Chp başkanlık seçimini alırsa ekonomi için çok profesyonel bir kadro kurmalı. Yoksa bu enkaz ekonominin altından kalkamaz imf uşağı olur onlar yönetir memleketi.
Mehmet Şimşek'e yabancılar resmen tapıyordu. Bankacılık endeksini anında 1100 puan düşürdü. Devamı gelebilir.
Son kur şokununun 223 milyar $ net döviz borcu olan reel sektörde neden olduğu tahribat 189,5 milyar TL imiş.
Bunun adına “Resesyon” deyolar.
Beteri görmeye fazla kalmadı hepi topu bir ay gibi bir süre gelen cisim öyle böyle değil tedbir almamış aymazlar da ne kestane bırakacak ne akıl.
Tokat yolda.
kemik sesleri duyacağız çatır çatır ...
Usd hedef fıyatlarınız nedır
Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tamam hocamda bır hedef yokmu surdan doner surayı görür vsv
Hep kara Çarşambalar olmasın birazda kara Pazartesiler olsun .
Bunun ucu acık 10 da olur 15 de
Pekı merkezden 300 puan cıvarı bır artıs gelse?
Allahtan petrol hala 80 leri kırıp 100 lere yolculuğa başlamdı. Eğer buda olursa dadından ! yenmez bu ülke.
benim hedef fiyat 1.35 x 7 =9.45
Arjantın kacla durdurdu