nihayet 1-2 kademe yukarıyı gösterdiler. alan satan nasıl patron, dönüşe dair umut var mı. halk yatırım alışları umut veriyor mu.
Printable View
Top cevirip duruyorlar.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...3035172030.jpg
Alan bir kademe uste satis yaziyor, baskiliyorlar.
istediklerinden fazla marj elde ettiler bu sayede.
ABD Başkanı Donald Trump iki günlük ziyaretinin başında, ABD 'nin Hindistan ile Salı günü 3 milyar dolar değerinde askeri bir anlaşma imzalayacağını bildirdi.
Trump, Ahmedabad şehrinde Hindistan Başbakanı Narenda Modi ile Pazartesi günü heyecanlı kalabalığa yaptığı açıklamasında, Bugüne kadarki en iyi silahlarımızı yaptık ve şu an Hindistan ile anlaşma imzalıyoruz dedi.
https://www.bloomberght.com/trump-hi...iyorum-2247250
Hindistan'la ABD arasında bizimle olduğu gibi S 400 meselesi vardı demekki onlar çözdü bu sorunu ve anlaşma yapıyorlar sıra bize mi geldi acaba anlaşma sırası?
Aşıyı bulduk demiş çin, harbiden işe yarayan bir aşı buldularsa piyasalar toplayabilir.
No shit, Sherlock. Sana karsi degildir!
Hep demek istemisimdir bunu. Dedim de. Araba calismiyor, randevuya gidecegim. Aku bitmis. Kablolari cikardim hazirladim herseyi. Bekle bekle garajda gelen giden yok. Tam bir tane geldi, hemen yakaladim. Adam "vaktimiz yok" dedi. Basti gitti.
Bir baktim geri geri geliyor. Sevindim kaportayi acip jumpstart yapacak diye.
Cami acti bana "AAA'yi arayabilirsin" dedi. Ben de yapistirdim "No shit, Sherlock". Muahahaha.
Aklima geldi simdi. AAA gelene kadar tam 7 araba durdurmustum, hicbiri yardim etmedi. Bunlar bir de komsularim :)
Virüs İçin aşı bulundu açıklaması resmî olarak gelirse güzel bir dönüş olur.
Bildiğim bir şey yok benimde günü yorumluyoruz. Sadece sık adres değiştirmek fayda sağlamadığı İçin bekliyoruz. Postacı bizimde kapımızı çalacak.
Baba çok değişik kafalar, bugün erken başlamışsın demlenmeye sanırım ama olsun.. ben de mesajımı okudum evet biraz öyle olmuş.
Acun un boyle bir akimi vardı şimdi hatırladım.
https://images.app.goo.gl/wfzBsqUkt4wHYDyC6
Koronadan koronabilmenin çözümünu bulabilsek bile bizim bolgesel risklerimizin bizi negatif ayrıştırma ihtimalini de düşünerek piyasaların düzelme ihtimali var dedim @666
Ne aciklama yapma geregi hissettin ki? Senle ilgili birsey yazmadim. "No shit, Sherlock" komiktir, aklima geldi rumuzu gorunce!
Adam yardim edecegine bana yardim cagir diyor!
Bugun mahkeme ile ilgili birseylerin gelmesi lazim artik. Nedir ne oluyor, hic bilgimiz yok.
666… bu çete mahkeme sürecinin uzaması için her şeyi yapıyor olabilir mi? Farklı bir akıl yürütursek, mal toplamak için makheme kilicindan daha iyi ne olabilir, kaç yıldır millet illallah demiş zaten, bistte öyle hisseler varki defter değerinin ,4-5 katı ile işlem görüyor, karlılık sıfır borç boğaza kadar hisseler tavan tavan gitti malum, bence zamanı gelmiş hisse mahkeme falan dinlemez, halk da buna dahil. Ne diyorsun.
Toplanacak mal toplanmistir zaten. O kadar bela geldi basimiza. Ben birilerinin mal toplamaya calistigini zannetmiyorum.
Mahkemeyi de uzatici hamleler niye yapildigini anlamadim acikcasi. Kim bilir, belki ilerde referans olsun diyedir uluslararasi mahkemelerde.
Fazla merakta kalmamiza gerek olmayacak gibi.
Yanlız ky fena dağıldı. Yazandan çizenden anlaşılıyor. Umarım öyle 10 lira hedefler verilmez artık.
Tamam uçup kaçmadı ama yinede iyi performans gösterdi iyi dayandı.
2 aydir işlem gördüğü fiyatlar 6.80/6,90 gibi...
7 uzeri rakamlarda fazla kalamadi 5 lerden 7.40 lara gelmis hisse , oradan alanda şapkayı önüne koyacak iki haberle zengin oluruz zannettiler heralde.
6.90-6,85 lerden de 20-30kademe kayibi var. Borsa icin hiçbir sey..
Tabi buralar dip ise..
Osisa çok eskiye göre kıyaslamak olmaz ama yakına göre olması gereken yinede 6,85 üstü. Yani 20-25 kademe fazladan indirdi. Ky çok ilginç okumadan araştırmadan uçuzluğa tav oluyor. Başka yerde kazanamayan bir tur döneyim diyor. Üzerindeki baskılardan dolayı onu anlıyoruz ama imkan dahilinde banka hisseye biraz daha sahip çıkabilir stabil hale getirebilir. Galip Öztürk ün hareketlerine göz yumuyorsa bankanın kendisinden bir şey beklemek hata olur. Bakalım erteleme gelecek mi, bu haftamızda böyle geçer. 15 Mayıs ilk çeyrek geçici vergi dönemine kadar toparlanma beklenebilir .
En güzeli davanın bize göre ağır ceza veya eskiden terör İçin kurulmuş mahkemeler vardı, adını hatırlayamadım, ana vatan partisi döneminde kurulmuştu, işde öyle bir mahkemeden, Bermanın mahkemesini ağır ceza gibi düşünelim, daha düşük bir mahkemeye sevki ile davanın devam etmesi, asliye hukuk gibi, telefonla kamera ile katılacak düşük vasıflı bir mahkemeye sevk edilmek mümkün olabilir mi. Yani dava devam edecek ama derecesi bu mahkeme sevki nedeni ile hafiflemiş görünecek.
Sayın doktor altın virüsü fiyatlamadı bekledi aşı bulunmadan - ki bulundu ise- 23 saat önce fiyatlamak istedi. Normalde bunu daha önce yapması gerekirdi . Bu bile başlı başına paradoks içeriyor. Davaya dair sessizlik yarın biter diye umuyoruz.
TH kardeş davadan ne haber var
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Boyle bir olasilik yok ortak. Adamlar HA'nin davasini bile sitelerinden Komunist Manifestosu yazar gibi yazmislardi.
Bu davaya da "20 milyar dolarlik, ABD tarihindeki en buyuk yaptirim davasi diyorlar".
Haberleri veren gay katip devamli Trump aleyhine yazilar yazip duruyor. Devamli demokratlar Trump ile iliskilerindiriyorlar konuyu. Hasiralti edilme ihtimali yok.
gram altın sadece sabah 5 lira geriledi. virüs çıktığı gün yazdım 330 görür diye, kısa bir süre gördü, panikle millet altına hücum etti, sonra sert satış, neden daha önce globalde artmadı. demek ki virüs çözümüne dair işaretler geliyor. glabal pala 330-290 arası malını satar mı satar. bu piyasade tüm ürünlerde kar varsa satıp beklemek şimdilik en doğru iş.
Aşının bulunmasına bile gerek yok. fiyatlama siz aşıyı beklerken yapılıyor her yerde. sonra aşı bulundu sağlığına kavuşanlar var denilir.
açılış 6,65 endeks yüzdesi ile aynı.
6,67 direnç gibi görüyor, kısa bir denemeden sonra geri geldi. bir şekilde mahkeme için karar verilecek gün bugün ise hareket olmalı.
aşı fidanlarda da olur, genel adı, bir şey bulsunlar da fitil de olur.
Bu virüsü kapanlara damar yolu fayda etmez, fitil direk içeri verilir.
Mahkeme icin Tahmin. Kendi Tahminim : Savcilik Taleplerini siralayacak. KAtilmazsa Gunluk 1 Milyon $ ceza gibi. Halkbanka buna cevap vermesi icin 2 hafta. HAlkbankin verecegi cevaba da Savciligin Karsi cevabi icin 1 hafta sure verecek. Berman da bu 3 haftanin sonunda 1 hafta icinde kararini aciklayacak. Eger HAlkbank Katilmazsa Yaptirimlarini ve Giyabinda yargilamayi karar verecek.
yani bu cezanin kesinlesmesi 4 hafta gibi bir sure alacak. Halkbank Katilacak mi ? Katilmayacaksa ne kadar ceza alacak ? Bu 4 hafta icinde belli olur.
Yalniz Bu ceza icin Trump yanimizda da Is keske Trumpta bitseydi. Burada Konu eden kisim Amerikan Hukuku. Onlara da kimlerin fisildagini bilmiyorum. Halkbankin bu cenderenden cikmasi cok zor
Tahtaya güveni sifira indirdiler kimse yok, ne hali varsa görsün modunda...