Vites değiştirme zamanı gelmedi mi çok mal kaptırıyorsun buralardan....Y.T.D
Printable View
Vites değiştirme zamanı gelmedi mi çok mal kaptırıyorsun buralardan....Y.T.D
dayanamadim gene alim yaptim 100 adet ekledim
bugünde ben ekledim :)
herkes TAVAN olurken
ERCB baya agir gidiyor , tavanlara cikmali artik .
aldigi isler bakinca
en buyuk pişmanlığım? almadıgım ıcın 30- 40 bandında
bize bi etkisi varmidir ?
Erciyas Vagon'un Demiryolları Yük Vagonu İmalat Tesisi projesi Güneş Enerji Santrali projesi ile ilgili ÇED Gerekli Değildir kararı verildi
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü web sitesinde yayınlanan ilanda konuya ilişkin şu bilgiler verildi:
KAYSERİ ili MELIKGAZI, ilcesi Anbar SB Mah., 6501 Ada l,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19 ve 20 no.lu parseller ve 6502 Ada l,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19 ve 20 no.lu parseller mevkiindeki Erciyas Vagon Ve Ulaşım Araçları A.Ş. Kayseri Serbest Bölge Şubesi tarafından yapılması planlanan Demiryolları Yük Vagonu İmalat Tesisi projesi ile ilgili olarak Bakanlığımıza sunulan PTD Dosyası incelenmiş ve değerlendirilmiştir ÇED Yönetmeliği'nin 17. maddesi gereğince Demiryolları Yük Vagonu İmalat Tesisi projesi'ne Valiliğimizce 'Çevresel Etki Değerlendirmesi Gerekli Değildir' kararı verilmiştir.
Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş (BOTAŞ), tarafından Batı Karadeniz Faz 3 DGBH Projesi Çelik Boru Mal Alımı İşi ile ilgili olarak doğalgaz boru hattı için 03.01.2023 tarihinde açılan ihaleye İş Ortağımız ile birlikte katılmış ve söz konusu ihale 1.059.604.827 TL bedel ile iş ortaklığı tarafından kesin olarak kazanılmıştır. İhalede Erciyas Çelik Boru San. A.Ş.'nin payı 528.742.808,67 TL'dir.
bu sin ihale fiyatlanmamisti sanirim oyle mi
bence fiyatlanmıstı ama fiyatlandığından 190 na kadar gitmişti.. oraları test etse yeter şimdilik daha sonrası botaşın yine ihaleleri var şubat ayında sayfasında yazıyor.
net olmamamla beraber botaşın sayfasından 3 tane ihale var acaba net olarak bunlara da katılır mı?
Allahtan finansal okur yazarligimiz var,
yoksa burda her yazilani doğru sanacaktik :)
Boyle muthis bir sirket kacmaz, ucacak , hemen alayim diye aliyorum, ortalamami yukseltiyorum ,,,hoop bi bakiyorum hisse ortalamamin altina gelmis , ondan sonrada supheye dusuyorum, bu kadar is yalan mi ? Piyasa gormuyor mu ?
Belkide en saglami , gozu kapali alip unutmak , baska turlu cok zor ,bu hisse 150 den asagi inmemeliydi ama aralik basi 90 indi
Boyle bisey olamaz
düşüşlerde baya bir ky ye mal verilmişliği vardı.. 30.01 den itibaren biraz ky sıkılıp satmış sanırım bir süre daha yataya bağlayacağız...
20.12.2023 tarihinde diğer kısmı(ilk 5 kurumdan sonrası) %53,28 yani ky ye mal verilmiş gibi çıkarken..
02.02.2023 tarihinde diğer kısmı %52,20 yani bu da düşüşte ky %1 oranında mal satmış gibi adamlar güzel işlemler yapmış.. bakalım...
örnek olarak 06.12.2022 tarihinde diğer kısmı %50,91 o tarihten itibaren yani 91 liradan 193 ü görmüş..
yani ilk 5 kurumun %1 lot daha toplamasını takip edebiliriz. benimkiler tahmin tabi
kaldıki şubat 2. haftasından sonra botaşın yine ihaleleri var
Yatırımcılarımızdan gelen sorular doğrultusunda konuyu netleştirmek adına aşağıdaki açıklamanın yapılması gereği hasıl olmuştur :
Şirketimiz, Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş (BOTAŞ) tarafından fazlar halinde ihaleleri gerçekleştirilen Batı Karadeniz DGBH Projesi Çelik Boru Mal Alımı İşi ile ilgili olarak;
-Faz-3 ihalesini 27 Ocak 2023 tarihinde açıklandığı üzere kazanmıştır.
-Faz-2 ihalesi ile ilgili olarak 30 Aralık 2022 tarihinde gerçekleştirilen ihaleye de katılım sağlanmış olup, 1 Şubat 2023 tarihinde ihalenin uhdemizde kalmadığı açıklanmıştır.
Sonuç olarak , 1.059.604.827 TL tutarındaki Faz-3 ihalesi şirketimizin taraf olduğu iş ortaklığınca kazanılmıştır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
yani diyorki 500milyonu bizim daha ne olsun herhalde:)
daha önce 30 liralarda incelediğimde her ihaleyi mal çakmak için kullanıyorlar diye uzak kalmıstım. sonra şu faz1 yurtdışı kapı gelince oralı olmadım sonra detayına girince iş işten geçmişti :)
ama haklısın geçmiş cogu kap haberinde mal veriliyordu izlenimi vardı grafiklerinde..
2 dir ihale iptali geldi botaş yapmayacak herhalde artık o işleri.. nymiş fazla vernişler..
bilanço ne zaman gelecek o belli değil.. karın agrısı yapmaya basladı
bari siz atın bir bilanço bakalım inceleyelim. :)
kutumuzdan ne çıkacak acaba güçlü bir bilanço mu? yoksa bir tepki mi?
belki de yeni bir sipariş :))) tepki olmasında
Sirket efsane bilanco yolladi , yasan yok ?
180 den mal dagittilar. aman ne efsane bilancoykus :) bakkal acsan o kdr kar yazar. dag fare dogurdu. 1000 tl olacakti bu gaz gaz gaz
ohhh ne guzel zarar ediyorum , cok iyi
o boruyu alsınlar en munasip .. bistteki bomboş ve gazla giden hisselerden biri
Milyarlik ihale aldin , ama genede dusuyorsun, helal olsun sana , superisn,
lutfen bana para kazandirma , ben fakir kalmak istiyorum
eee bu kadar mi ? cikmayacan mi daha ? bumudur ?
kasan para dolu, ama Gebes kablumbaga gibi duruyon yerinde , senin boruna , bosuna kanalize olduk
:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:
:cheers::cheers::cheers::cheers:
nihayet yuzumuzu guldurdun, ama durmak yok , cumaya kadar her gun %5 artman lazim, hala zarardayim
kimse yok mu ? aylar yillar sonra zarardan ciktim ,
gözünüz aydın.....
ey walllah dostum, sizinde,
simdi asil olayimiz basliyor, bundn sonra guzel karlar gelsin artik
ama nedense 1-2 gun sonra cok fena dusurecekler , duzeltme adi altinda gibime geliyor,
simdiye kadar mehmet simsek umudu yukseltti borsayi , ve gelebilecegi noktaya geldi ,ama bundan sonrasi icin ??:(