Hala ciddi ciddi faiz indiriminden bahsedenler var, siz dua edinde faizler mertin tahmini 35-40 da kalsin 50 yi bulmasın
Yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir.
Xiaomi Mi MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Hala ciddi ciddi faiz indiriminden bahsedenler var, siz dua edinde faizler mertin tahmini 35-40 da kalsin 50 yi bulmasın
Yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir.
Xiaomi Mi MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
böyle bir kavgaya kesinlikle gerek yoktu,neden peki geçen sene mayısta seçim öncesi mehmet şimşek londraya gidip görüşmeler yapmıştı,yabancıya orta parmak yaparsan seni ters yüz ederler.
TL mevduatçılar...Keşke İnciluzlara satsaydınız parayı yav...% 1800 filan diyorlar gecelik...:he:
bunca yıllık piyasa hayatım da viop acılalı dan beri ben de ilk defa birsey goruyorum viop 30 %1.5 duserken bist100 ve bist30 %6 kadar dusuyor viop cıkalıdan beri bu bir ilk arada fark en fazla %0.50 olmustur simdiye kadar ...ilginc
faiz 1-2 puan artar sa birde stopaj 0 lanırsa %25-26 bulursam ben 3-4 ay baglarım bu sefer ...herkes doviz de yukselis bekliyorsa olmaz genelin bekledigi olmaz ...sonbahar yukselis bekleniyordu gitti temmuz agustosta arttı gecen yıl mesela ...bu yıl yine secimden sonra artar deniliyor du secimden once artı ...yani kimsenin beklemedigi zamanlar da hareket ediyor
mevduatçı yine iyi kötü geçinip gidiyor borsacıları bugün ince ince kıydılar bulaşılmaması gerektiğini birkez daha anladım.
Ben 90 lı senelerden beri alışığım...neler görmedim neler...temettümü alırım keyfime bakarım...bunların da canı var...bi yere kadar dayanabildiler...ama tepkileri çabuk olur...
Yılbaşında (daha 3 ay önce) EREGL 7 tl, TUPRS 118 tl idi...Keşke düşmeyeydi ama napalım...buna da şükür...
borsa da şirkete ortak oluyorsun diyor bazıları halbuki öyle değil sen risk alıp hisse alıyorsun şirkete faizsiz katkı veriyorsun ama sen zarar ettiğinde kimsenin umurunda olmuyor şirket personeli yönetimi lüks hayatlarına devam ediyor gerçek ortaklık karda da zararda da ortaklıktır böyle bir sistem olsa en büyük borsacı ben olurdum
Maşallah borsa %6 dan fazla coşmuş :kahkah:
Nisan toplantısında faiz artışı gelirmi yoldaşlar swap 1800 olmuş ver coşkuyu.
Yarın sabaha kadar rahatız. Borsadaki düşüş bugün durdu :) Bu Çarşambanın adı ne olacak acaba :)
Bunlar yine seçim için yalan mı söylüyor?
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/e...ciklamasi.html
Tahvil % 21,34
CDS 440
Gecelik swap %1337
Bist % -5,7
#usdtry 5,43 de düşmüyor
sizce bu kadar uğraşa rağmen bu fiyatta olan dolar, ipleri serbest bırakınca ne olur?
5.33 e çaktılar an itibariyle piyasa kapanınca iyi oynuyor zalimler ;) makas çok fazla almak için.
Ülkemizde sabit kur rejimi uygulamaya çalışıyorlar üstü örtülü şekilde...
Piyasalardaki söylenti İmf ile el sıkıldığı ,açıklamanın seçim sonrası açıklanacağı ..
Ne kadar doğru seçim sonrası göreceğiz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Türkiye, Cem Uzan'a karşı açtığı 375 milyon euro'luk davayı kaybetti
https://tr.sputniknews.com/avrupa/20...dava-kaybetti/
bu rahatlığı anlamaya çalışıyorum
Türk varlıklarını bozdurup dolar alanlar yarın öbürgün mal elinde patladığında yine Türk varlıklarına geri dönecekler ve endeksleri kaldıracaklar elleri mahkum filan diye mi düşünüyorlar acaba?
Bu adamlar bi daha zor gelir..
Yarında BIST te çakmaya devam ederlerse bu kez borsa çokuzun zaman yerlerde sürünür diye düşünüyorum...Faizlerde 30 lara varır mı acaba !!!!
Tl’de Aylık veya 3 Aylık Oran alan var mi?
20.50 Oran üzerinde.
Teb Marifetli hesabini %20.50’a Yükseltmiş.
Vakifbank Ari hesabini %20.25’e Yükseltmiş.
Saçma oranlar. Yüksek varsa bilelim.
Odeabank Bono..
Talep Toplama: 26-27-28 Mart 2019
Takas/Vade Başlangıç: 29 Mart 2019
Vade Sonu: 24 Mayıs 2019
Gün: 56
Basit Oran: %21,75
Mevduat Eşleniği: %23,03
https://m.ensonhaber.com/ingiliz-fin...ru-yorumu.html
Sn.Dudu
İsmi vermek istemeyen İngiliz:
Türkiye işi öğrenmiş, artık kuru zıplatmak öyle kolay değilmiş. Miş.
vaybe demek bu işler bu kadar kolay.geçen yaz yurtdışında paramız pul oldu döviz bürosuna gitmeye çekindik.ilkmenin yağı çok çıkar göreceğiz.
bu arkadaş Borsa kısmında biraz yanılıyor gibi. Tamam Hissede bir satış oldu ama muhtemelen hisse satarak ellerine geçen
TL yi swap piyasasında satacaklar yada pozisyonlarını kapadılar ama bunun karşılığında da VOB da LONG pozisyn açtılar.
Oluşan bu makasın sebebi de o büyük ihtimal.
IMKB 30 115,000
VOB Nisan vade 123,000
IMKB 30 %6 düştü ; IMKB 30 daki hisseleri yansıtan VİOP NİSAN Vade % 1,66 düştü.
İlla artıya geçmesi gerektiğini nereden çıkardınız bilemiyorum.
Şimdi yarın Tüpraş temettüsü var,açılış direkt eksi başlayacak zaten
ppf de oranlar nasıl?
bir ara ale anl fiba deniyordu