#tübraştan ilk jetonu 96 bipten attım
2 jeton için bekliyorum
aracı kurumlar 170 hedef fiyat veriyordu aktifen alamıyor
bunlara zamanı gelince 200 tl den iade edeceğim
uygun zamanda ek paçal çekmek için pusudayım
asla al sat tavsiyesi içermez
Printable View
#tübraştan ilk jetonu 96 bipten attım
2 jeton için bekliyorum
aracı kurumlar 170 hedef fiyat veriyordu aktifen alamıyor
bunlara zamanı gelince 200 tl den iade edeceğim
uygun zamanda ek paçal çekmek için pusudayım
asla al sat tavsiyesi içermez
piyasa kapanınca konuşulucak anlaşılan.
valla dow bu defa yukarıya doğru pek gidemiyor. gerçi biz kapandıktan sonra daha agresif oluyor ama 20800 ler altında kaldıkça bataklık modunda.
On gün tatili de unutmuşum
Gençlere yönelik paket çıkar AKP orada zayıfmış.
Gençlere ve çocuklara internet ve telefonda indirim yapabilirler.
Ligler iptal galiba.
Sık dişini verme malını..
Reverse Mortgage diye bir şey var, emeklinin evini taksit ile satın almak da bir imkan, ölene kadar kendi oturduğun evden gelirin olur.
rte 1 aya corona vergisi çıkarır
Bu 19.800 de ne var Dowda. Kac oldu yahu. Ben mi yanlis hatirliyorum. Hafif koronayim biraz.
bovespa 69, 2008 tepesi 72 idi..
bizimki 58 idi..
bakalım kim daha ucuz olacak..:)
Gecenki konferans sonuc verdi. Yunanistan ve bulgaristana acilan sinir kapilari yolcu giris ve cikisina kapatildi kyn BHT
TUPRS ana ortağı Eneri Yatırımları A.Ş.
Satın almanın finansmanı için kredi çekilmişti, temettüler ile büyük kısmı ödendi. Eskisi gibi güçlü temettüye gerek olmayabilir, Zaten Enerji Yatırımları A.Ş sermaye indirdi yani eli rahat.
merkez bankası son faiz indirimlerinin bedelini çok ağır ödeyebilir
dxy çok ama çok sakat
ABD ve Çin arasında koronavirüsün menşei ile ilgili süren tartışmaya İran da katıldı
İran Ulusal Güvenlik Yüksek Konseyi Genel Sekreteri Ali Şemhani, Çin ve ABD arasında dünyada küresel salgına yol açan yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) menşei ile ilgili tartışmalar sürerken Washington'un "virüsün ABD'den yayılmış olabileceğine" dair iddialara yanıt vermesi gerektiğini söyledi.
İran resmi ajansı IRNA'nın haberine göre, Şemhani, ABD Başkanı Donald Trump ve Dışişleri Bakanı Mike Pompeo başta olmak üzere Amerikalı yetkililerin Kovid-19 salgınına ilişkin Çin ve İran'a yönelttikleri suçlamalarla sorumluluktan kaçmaya çalıştığını savundu.
Şemhani, "ABD, İran ve Çin'e suçlamalar yöneltmek yerine koronavirüsün üretilmesi ve yayılmasındaki rolüyle ilgili uluslararası sorulara yanıt vermelidir." ifadelerini kullandı.
- Çin ile ABD arasında "Kovid-19 ilk nerede ortaya çıktı" tartışması
İlk olarak Çin'in Vuhan kentinde Aralık 2019'da ortaya çıktığı bilinen Kovid-19, şu ana kadar neredeyse dünyanın tamamına yayılırken 8 bini aşkın kişinin ölümüne yol açtı. Çin'de önde gelen epidemiyologlardan Cong Nanşan, virüsün ilk kez Çin'de ortaya çıkmasının kaynağın bu ülkede bulunduğu anlamına gelmediğini savunmuş, bu konuda soruşturma yapılarak kaynağın araştırılması gerektiğini söylemişti.
ABD Başkanı Trump'ın "Çin virüsü", ABD Dışişleri Bakanı Pompeo ile bazı ABD'li siyasetçilerin de "Vuhan virüsü" tabirini kullanması Çinli yetkililerin tepkisini çekmişti. Pompeo, İran'ı da salgının boyutlarını gizlemekle suçlamıştı.
Çin Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Cao Licien ise Twitter hesabından, ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi (CDC) Direktörü Robert Redfield'in, 10 Mart'ta ABD Kongre üyelerinin sorularını yanıtlarken gripten ölen bazı ABD vatandaşlarında Kovid-19 saptandığına ilişkin ifadelerini sorgulamıştı.
Virüsün ilk ortaya çıktığı yer olarak bilinen Vuhan'da Ekim 2019'da düzenlenen Dünya Askeri Oyunları'na katılan ABD ordusu mensuplarının virüsü Çin'e taşımış olabileceği iddiasını ortaya atan Sözcü Cao, ilk hastanın ABD'de ne zaman ortaya çıktığını, salgının kaç kişiye bulaştığını ve hangi hastanelerin kullanıldığının açıklanması gerektiğini belirtmişti.
Bunun üzerine Çin'in Washington Büyükelçisi Cui Tiankai, cuma günü Dışişleri Bakanlığına çağrılmıştı.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Keyfi bilir devasi var geleceği var iyisi var Kılıçdaroğlu ağzını bir açsın vermeye başlar fazlasını da verir rte
Vadeli eksi 2
Bist eksi 0.4
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dow verecek gibi ftse alacak gibi. En iyisi hiç kıpraşmamak mi acaba.
bizim petkim soda şişe de artıda olmalarına rağmen endeksin geri çekilişinde satışları karşılıyor. malda olsa böyle sağlam durmazdı namıssızlar uyuz oldum.
Muhabbet olsun diye soruyorsunuz heralde.Malesef hareketin çok oldugu günlerde stoplar patlar patlatılır özellikle.Ona göre stop u ayarlamalısınız.Evet gerçekten bu günlerde kazanmak zor kaybetmek daha kolay.Gün içerisinde 3-4 kere stop olunsa terse gitse yön ztn bi dünya kayıp yaşanıyor.
Yeni topigide Türkoğlu acsin. Cok kisa oldu bu saylanmaz😂
Mal almak için Panik satışları beklemek lazım.(bence)
YTD
belkide toplantı sonucunda margin call sürüseni 1 aya çıkarırlar :)
Son dakika… Ankara’daki toplantı devam ederken İçişleri’nden flaş karar!
İçişleri Bakanlığı genelgesiyle, Edirne ve Kırklareli’nden Yunanistan ile Bulgaristan’a açılan kara ve demir hudut kapıları, bugün saat 00.00’dan itibaren giriş-çıkışlara kapatılacak.
Viop - XIV şeklinde açılması gerekiyor.