https://i.resimyukle.xyz/yLfGQb.png
Printable View
Çok güzel ve farklı bur bakış açısı. Dikkate değerMI 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Her zaman boyledir Diger tarafinda cosku oldugu zaman fiyat bunlarin tersine hareket eder. ve diger zarar eder.. simdi o zaman Viop basliginda pozisyon acanlar bu diger tarafinda mi oluyor diger tarafinda ise surekli zarar mi yaziyorlar . e VIOP basligindaki yazanlar diger degiller ise digerleri kim :) Diger bunca zxaman hep terste kaldi ise viop basligindaki insanlar nasil surekliligi sagliyor masaya extra teminatmi getiriyorlar . yoksa bir cogu gazoz kapaklari ilemi pozisyon aciyor aksam aksam kafam karisti :yahoo:
ABD ADR ler durum
https://i.hizliresim.com/MXtZqz.jpg
Bear abi rica etsek vadeli totel pasta atma imkanı varmı
Birde Pegasus vadeli pasta totel atma imkanı varmı
Vade başından bu zamana
Teşekkürler
simdi pegasus ile ilgili bugun sunu yazdilar .. neymis diger hava yollarindan bosalan yurtdisi lokasyonlara pegasus ucucakmis :) sesli guldum okurken .
pegasus bu bilet fiyatlari ile slot parasini odese bile altindan kalkamaz ..
belki aranizda bu yontemi bilenler vardir araci bir firmanin sitesine girin ornek edream net e girin orda ulke ve para birimini vietnam olarak secin .. siz istanbul antalya icin 200 tl oduyorsaniz bu sekilde yaparak 10$ bile odemiyorsunuz ,,
Ben pastanın acayip long veya sort olduğu günün ertesinde ters yöne gittiğine defalarca şahit oldum. Tabi yarın borsa düşecek demiyorum yanlış anlaşılmasın. Şu kapanışa göre 100.000 açılış bile mümkün.
TV de bir kaç kez analistler, evden çalışma vs nedeni ile telefon ve data kullanımı arttı, insanlar mecburen paketlerini uzun vadeli kontrat ile yeniliyorlar dedi.
Normalde telekom firmaları da havayolları gibi aylık istatistik yayınlamalı. Kamu biliyordur kimde kaç yeni abone geldi, kaç tane ayrıldı, ne kadar konuşma oldu vs. Hiç hoşlanmasamda görüntülü konuşma standart olmaya başlayabilir, eğitim vs de interaktif görüntülü olacakmış. Yani evde çalışıyorsun pijama ile oturamazszın doğru dürüst giyin denecek ve müşteri aradığında ambians uygun olmalı diye kurallar gelecek.
Sevimsiz şirketler oldukları için insanın hissesini alası gelmiyor, çok da gün içi hareket olmuyor ama izlemek lazım. Türkiye'den parasını çıkaramayanlar için covit-19 şanslı şirketler bence.
Bu arada 1+1 ve 2+1 out, minimum 3+1 standart olur aileler için. Ev hanımları istemez ev görüntüsünün dışarı gitmesini bir oda çalışma odası olur.
Casual giyim gibi evden çalışma giyim modası da olması lazım, takım elbise ile ev görüntüsü garip oluyor, pijama eşofman da sakat.
Butun olarak dusunursek burasida digerin bir parcasi :) ama viop yazanlari kendilerini her zaman cimbiz ile diger kismindan ayirirlar . Bear abi disinda durustce cikip ben su kadar zarar yazdim diyen yok herkes dogru pozisyonda herkes para makinasi almis onunla ugrasiyor para makinqasi ile ugrasirken nasil buraya yazmaya firsat bulabiliyorlarki ?
shortdan %20 zararla öğleden sonra çıktım dolar long oldum yarında ona basarlar bi %20 zararda oradan yazarız.
Corana 1 kişide bile görülmeyene kadar çocuğunu okula gönderecek var mı..zaten devlet de izin veremez
Bu forumda eskiler xtraderi tanir cogu zaman analizleri guzeldir . twitter da dji 25.000 de iken bir mesajini gordum V cikisi basladi hazirlikli olun diye akabinde dji 20.000 leri gordu bugun gene twit atmis V cikisi diye e arkadas 25.000 de senin mesajini okuyan sana inanan bir insan pozisyon almis olsa zaten adam batti :) simdi 20.000 den V olsa ne olur olmasa ne olur :)
Tüm gün bu ekranın başında oturmayınca para kazanmak ne kolaymış...
günlük 10 saat izleyince hipnoz ediyor...
hep bi şeytanlık var diye garip fikirler oluşuyor kafanda...
aha şurdan döncek burdan dönecek kesin burdan çakacaklar...
umrumda değil hiç biri şu anda...
sayın StranGe_PassenGer
virüs ve türümüze etkisi ile ilgili bilinmezlik en kötü senaryo ile fiyatlandığı için düşüş sert ve kısa zamanda oldu. fakat sonra alınan önlemler ile başka bir bilinmezlik oluştu. ekonomiye ve sosyal arka planda kitlelerin ruh haline etkisi ne olacak zaman içerisinde. işsizliğin geleceği boyutla halk hareketliliği istenmeyen düzeylere gelecek mi otoriteler daha sert önlemler almak zorunda kalacaklar mı. demem o ki virüsün etkisi kaybolurken önümüzdeki 2-3 ay içerisinde dünyada başka sorunların oluştuğunu ve tırmandığını görebiliriz. zaman bize sorunların nerelere evrildiğini gösterecek elbet. bize düşen burnumuzun dikine gitmemek ve her iki yöne de hareketleri olabileceğini unutmamak. iyi tradeler...
Borsada alanlar yabancıların satışından çekindiği için gece hangi hisseleri alacaklarına karar veriyorlar, grafikler ise dün olup biteni gösteriyor.
İstatistik modeller yığınlar ve benzer şeyler olursa anlamlı oluyor yoksa yanıltıyor, tek elden yönetilen şeylerin analizi daha zor. Örnek twitterda hangi konu trend topik olur bunu bilemezsin(yani bunu bilecek göstergeler bulmak gerekir) ama bir konu trend topik olunca tersi ve merak uyandırıcı konu birden trend topik oluyor onu biraz twitter takip eden artık görmüş ve anlamıştır..
1 ceyrek bilancolarinda beklentiler ve gelen rakamlari gorunce normalde bugun borsalar kirmizi olmasi lazim ama %3 artidalar . 1 ceyrek bilancolari bu sekilde beklenenden daha kotu geliyorsa 2 ceyrek bilancolari nasil gelicek . cok kotu beklentiye karsilik %1 lik bir iyi gelmesi ile piyasalar %50 cikar ralli yapar herhalde [ endekslerde pozisyonum yok bunuda belirteyim ]
hisse bazını geçtim. xu100 grafiği spek kağıdı gibi olmuş.
Vallahi aynısını düşünüyordum ben de. Okudukça kendimi kaptırıyorum, bizi izleyen CIA, mossad gibi takip eden bi pala varmış da devamlı ense kökümde duruyormuş, hangi tuşa basarsam o da tersine işlem açıyormuş gibi hissediyorum :D sonra derin bi nefes alıyorum boşver bunları yön ne tarafaysa sen de oraya git diyorum. Yoksa insan paranoyak olur ve hata üstüne hata yapar. Yöne doğru aç pozunu, -1 altına da stopunu koy. Çayını demle miss
Herkes tutturmuş short cuları pataklayacak falan. Belki bu sefer long acanlari dövücekler. Py nin ne yapmak istediği biliyor gibi, yorumlar yorumlar.
Bence emekli olana kadar satmaz, Soylu'nun istifa mektubu gibi oldu adamın alımı. Her şeyden ben sorumluyum eski zirveleri geçirmek üzere tüm mal varlığım ile buradayım mesajı veri.
Ben araya girmek istemem, her şey mümkün bu hissede. BIST30 da kalabilmek için piyasa değeri zaten yüksek olmalıydı, birileri alıyor veya aldırıyor.
Çoğu arkadaş çıkış için neden arıyor. Tabii ki 100 de 90 oranında kısadaki arkadaşlar.
Endeks 82 den 98.500 e geldi ve hala nasıl çıktı inanamıyorlar. Dile kolay 100 de 20...
Dirençleri çekirdek gibi, çıtır çıtır yiyip geçiyor, hiçbir şeyi takmıyor...
Bütün borsalarda devlet gücünü gösteriyor ve hala bunu küçümseyen arkadaşları görüyoruz...
Son 30 yılda bir çok kriz görmüşüz ve kısa zamanda çıkışa geçip yeni zirveleri görmüşüz... Şu an dahi yaptığımız bu...
Ben vadeli 107 iken V çıkışı yapacağız dedim ve oradan uzuna geçtim... Bazen öyle hareketler yapıyorlar ki, en sabırlı uzuncuyu bile yanıltabilirler...
Bunu yapan pala, sabırsız ve teknik bilmeyen arkadaşlara kimbilir neler yapar...
Gördüğüm kadarı ile kısa bir zamanda yeni zirvelere gideceğiz... 3-4 ay gibi
Sabırlı olan zengin olacak...
RALLİYE DEVAM, kısalara selam [emoji4][emoji4][emoji4]
Uzun süredir göz atmıyordum, girip bi bakayım dedim bu sayfaya ne olmuş böyle yaww, shortçuların nickleri falan hep değişmiş!! Bir sürü starı ütmüşler, madem ütmüşler boş durmak yok siyasete devam edin :)
Yeni shortcu gelmez ise ara verebilirler.
İlla ki karşı taraf olması lazım. 10 milyar doların da olsa fark etmez karşıdakinin iddiasından fazla iddia zor, öyle olsa şirketler kendi hisselerini alır satar daha fazla kazanır.
Küçük hisselerde oluyor ama büyük hisselerde kademeler boşalınca artık satışı veya alışı kesiyorlar, atıyorum hisse tahtalarından izlediğim diyelim 150 bin lot almış, şuradan 5 bin lot daha alayım tavana kadar veya tabana kadar çizeyim demiyorlar. Bu işin bir adabı veya mantığı var.
Fdow kendini belli etti.... Sabaha sağlam bir gap gelecek galiba... Hazır ve nazırız uzuncular olarak [emoji4]
Önceden APS anlık veriliyordu, havlu mu atılıyor, yoksa iddia devam mı ediyor anlaşılıyordu ve kolay para kazanılıyordu gün içi. APS değişimi kaldırınca VIOP yerine direk hissede kaldıraçlı oynamak daha mantıklı olmaya başladı.