bende var bekliyorum sonu ne olacak bilmiyorum Hocama dün sormuştum bakamadı herhalde
Printable View
Borsada tarihi zirvede hisselerde fırsat bu fırsat ortaklar satıyor dikkat li olmak lazım balon olan kağıtlar da.
Hocam ATEKS RHEAG VE IHLASI degerlendirirmisiniz rica etsem
cümleten hayırlı akşamlar
Snkrn konusunda gereken acıklamaları yapmıştım kazananlara bereketli olsun ben yine her zaman olduğu gibi
%80 kısmını sattım bizden alanda kazansın
Hayırlı akşamlar nasılsınız hocamRMX2170 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İyi akşamlar sayın hocam ARCLK ve IPEKE hakkında neler düşünüyorsunuz? ARCLK bugün 4.30 puan düştü bir alım fırsatı mıdır?
çay molası verdim kendime :)
Çelik hocam iyi akşamlar
Odas yorumunuzu öğrenebilir miyim
Teşekkürler
Yerlinin olduğu yerde tekniğinize standart sapma koyunuz yerli işi biliyor :)
İyi akşamlar çelik hocam
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çelik hocam formda hiç yazmadım ama severek takip ediyorum siz ve diğer üstadları takdir ediyorum elinize emeğinize sağlık Pegasus tüpraş ve Alcar ile ilgili görüşünüz nedir acaba teşekkür ederim iyi akşamlar
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çelik hocam bir arkadaş yazmış ama uyuyakaldığınız geceye denk gelmiş yanıt alamamış.Ben de merak ediyorum GLYHO ne olur sizce ? Gutman bey bizi daha çok ağlatır mı :)
yarın takip listem
VKİNG
KRSTL
TACTR
Cümleten iyi akşamlar herkese. Mebes beyin sorusunu şöyle geliştireyim; 2021 hisseleri arasında, 2021 gelmeden takibi bırakacaklarınız da olacak mi? Yoksa bu listede olan her kağıt 2021’de de devam mi?
yarının gözdelerinden gözde girişim hareketli olacak YTD
Ostim 4.10 üzerinde tekrar yükselişi ve tavan serisi başlatabilir ytd
Hocam odas geride kaldı 😊
Celik hocam sanel beklemeye devam mi
SM-J330F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam şirket borclarınıda kapatmış ama dinlenme surecindeSM-J330F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam zahmet olmazsa Arsan degerlendirebilir misiniz?
İyi geceler hocam. Göremedim yazan oldu mu bilmiyorum ama öncelikle yine tebrikler [emoji122]. Sanko yola çok iyi başlamışken bugün 9.96 gördü ancak silkeleme diye düşündüğüm 8.80 i gördü. Yarın yükseliş olursa bugünkü hareketi yükselişin onayı diyeceğim. Değerli görüşlerinizi merak ediyorum