benim long maliyet 48,77
ensesindeyim.
:)
Printable View
KRDMD de Global sağlam durunca A1 geri aldı.
hafta sonu şu meşhur cuma süprizinde neden short oldumu grafiklen anlatmaya çalışcam.
hele bi afyonum patlasında.
:drunk::drunk:
consensuz bayım hoşgeldin...
Ülker çok sağlam durmadımı?
şu görüntü normalde yukarıya uçmalı. bunlar çok pis işler çeviriyor. haftaya kokusu çıkar. ytd
https://i.hizliresim.com/25pz1k.png
dipten aldığım longların bir kısmı çerez oldu arkedeşler.
:cool:
Karanlık oda karışık geçebilir.
vade geçişlerinde genelde gap olur..bu sonradan kapanır.ama eğer ilk günlerde olası düşüşle bu kapanırsa siz herifi ekim vadede görün..
Bence herif Aralık vadeye oynar, yabancılar tatile çıkınca yukarıya vurdurur.
2017 ve 2019 sonu öyle oldu sanki. 2018 de millet aynı olacak diye girdi yıl başında artış oldu.
Bir seferinde de son gün ISCTR tavan oldu diye hatırlıyorum.
orta vade için mümkünse düşük APS olsun..şöyle 400.000 i geçmesin.ne kadar düşüş o kadar iyi..
yolda kamyon dolacak...
bunların tersini 1-20 temmuzda yazmıştım..rekor aps var,kamyon dolu ve diğer parametreler...
bu tebin maliyeti kaç ? hiç takas bakmam ama merk ettim bilen varmı
TEB her zaman longtur. ama maliyet aldatıcı oluyor.
mesela nisan-haziran vadede en diplerden longladı..sonra 20.000-30.000 puan üzerinde vade geçişi yaptı.
oysa maliyete bakınca vade geçiş rakamını görürüz.
Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK) verilerine göre, Borsa İstanbulda 2019 yılının tamamında 24 bin 519 artan yatırımcı sayısı, 2020'nin 1 Ocak-10 Mayıs döneminde 269 bin 993 artarak 1 milyon 473 bin 430'a yükselmişti.
Dün itibarıyla borsada yatırımcı sayısı 1 milyon 690 bine çıktı.
yabancı hisseden çıakrken çok düşmeme sebebimiz.
yabancıda çıkmasaydı endeks bügün herhalde 1.500 üstündeydi
Emeği geçenlere teşekkürler... İyi akşamlar.
Vadesonu ne olur bilinmez, ekimvade ne olur bilinmez
zaten son bikaç yıldır yazı tura atıp denk gelirse geliyo gelmezse gelmiyo
Ne teknik ne temel nede Fadime saftı kaymıs bi sekilde bakıyo
masa tamamen günlükcü vurkaccıların eline kalmış aralarında iddialaşıyor görüntü o şekil
ICBCT niyetlenmiştim ama son anda vazgeçtim..kaç gündür ralli yapıyor...bu da banka...peki diğerleri niye gitmiyor.iş sadece SABIR TESTİ..
TAVHL geri alım yapmış yeter da vurmayın diyor. İLk alımlar yüklü ve yüksek fiyattandı, pandemide yükseldi. Birileri sattı kaçtı hisse aşağıya süzüldü sonra.
dow uçarken bizi süründürmeleri gayet başarılı... alem aya biz yaya :drunk:
dow 28 binlerin altına şelale olmadığı sürece bizim aşağı gelişler alış fırsatı olarak değerlendiriliyor..
https://i.hizliresim.com/R3tIcr.png
alamancılar da kararsız..
https://i.hizliresim.com/bqAkdi.png
Teb 100 m uzeri zararla kolu bacagi kaybetmis
saat 14 den sonra bir yazı yazmıştın... kaldırmışsın.... bugün borsa yukarı fırlayacak, iddialıyım demiştin.... hatta endeks ilk aşağı verdikten sonra 600 puan tepki vermişti..... ağustos vadelide 1254-1248 arasında bayağı uzuna geçmiştin... sonra bi bastılar aşağı... ortalık toz duman.... o zamandan beri hep uzuna saldırmışsın.... bugün pala seni güzel bi öpmüş be dostum :kahkah:
son günlerde aşırı güvenmeye başladın kendine.... bu tip aşırı güven sana çok büyük zarar verebilir.... dikkat et dostum.... bana bir şey olmaz diyorsun... ama olunca öyle bir olur kiiii.... 1 ayda aldığını 1 gün de verirsin....
Bence doları merkez düşürmüyor şimdi de 7.30 lardan alıma mı başladı ne bloomda kadın öyle biseyler dedi. Ben böyle piyasa görmedim son yarım saat çalışıyor borsa dipten al pazatesi sabah hemen sat..Ytd