bunu anlık alıp-satabiliyormuyuz ?
1123 ten 10 adet konya aldim 😀
Lüks kadife aldım.
Toplam zarar % - 7
Hem günlükte hem de haftalıkta grafiklerini beğendim. Yükselişin başlayacağını düşünüyorum artık.
Bugün değişiklik yaptım. EGGUB, ISMEN, NATEN, CIMSA, GOODY olarak devam ediyorum. GOODY umarım yükselişe devam eder...
Evet arkadaşlar,
eğer borsa yukarı gidiyorsa gidecekse,
ki gidiyor.
hangi hisseyi alayım diye sıkıntı çekenler için.
bir teselli değil bir güzellik sanırım.
mesela bu gün bankaların günüydü
ve
XBANK %2,79 Performans gösterdi.
Diğer tarafta hazır yapılmışı var.
Şu aşağıdaki bankaları Borsa Yatırım Fonunda toplamışlar.
ve adına da
ZPLIBF demişler. bu fonda bu gün ZPLIBF %3,11 yapmış.
AKBANK
GARAN
ISCTR
HALKB
YKBNK
VAKBN
ne güzel di mi.
benim hoşuma gitti .
bu gün 1000 tl lik almıştım 7 TL kazandı.
foncuların valöründen kurtaracak gibi duruyor şimdilik.
Hisse ile aynı istediğin an T2 satıyorsun
Haklısınız Sayın Hocam;
Artık tüm halkımız aşı ve ilaçların en son faz çalışmaları sonucunda ruhsat alıp kullanılabileceğini biliyor. Peki sayın Ovalı siz aşınızın hangi fazlarını tamamladınız? Ülkemizde şu anda Faz 1 başarıla tamamlamış ve Faz 2 ye başlamış olan tek yerli aşı çalışması Kayseri Erciyes Üniversitesinde devam etmektedir. Siz henüz hayvan deneyleri aşamasında olan aşı adayınızı nasıl kullanacaksınız. Sadece topluma başka algı oluşturma çabaları... 23Nısan 2020 de aşıyı çıkaracağını söyleyip, bu durumalra düşmek, çok acı olsa gerek.
Myfinans ustadim yetis
Mesarifler artiyeah yine
2022 okul kaydi icin 40 k
Macbook air 26 k
Bot alacam 0.5 k
Hanim sapka aldi 2.5 k
Luksten zarar 26 k lara dustu
Soganla altindan zarar 200 k yi gecti
Yetis ya ummeti muhammet nefes alamiyorum
https://youtu.be/ogFhcBUCOX4
Şampiyonlar ligi :)
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aaah aah yıl başından beri tcd tcd diye bir yerlerimi yırttım :)
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Üstad, bakkal çok büyük bir hataydı.
Tekrarı olmayacak. Zaten primlenmiş kağıdı gereksiz yere aldık. Üstelik o kadar habere rağmen (lot satışı vs.) satmayarak da hata üstüne hata yaptık. Neyse onu uzun vadede toparlayacağız yapacak bir şey yok.
Kadife öyle değil, bu kez grafiğini de beğenerek sağlam donelerle aldım. O kadar takip ettik :)
Yalnız şu var, Hektaş, Afyon, Kront, Naten, Ereğli gibi düzenli takip ettiğim kağıtlar yürüdü gitti. Ardından seyrettik.
Şimdi yeni kağıtlar vardı planladığım ama kadifeye daldım dediğim gibi grafik olarak beğendim.
Bakalım yarın haftalık kapanış nasıl olacak... hep birlikte göreceğiz.
YTD.
Kripto paralara yatırım yapan bir fon var mı bildiğiniz?
Üstadlar hayırlı akşamlar, muhabbetiniz bol olsun.
Uzun süredir kıyıdan köşeden takip ediyorum yazdıklarınızı ve okurken gerçekten tebessüm ettirip aynı zamanda bilgi veren paylaşımlar oluyor. Herkesin eline emeğine sağlık.
Sadece bir selam vermek istedim. Saygılarımla..
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Oynak beyim af edersin de kıçımız başımız oynamadan 5 yıl önce bir kağıda girip hiç ellemesen o fonları çokça katlardı şimdi doğruya doğru. Fonlarda Allah'tan satış valörü varda al-sat yapacağım diye şeytan gibi dürtmüyor. Yoksa 5 yıldır elinde dokunmadan hisse tutan adam fonlardan fazla getiri elde etmiştir ki bunu da buradaki herkes bilir.