Kur garantili TL mevduatı, du bakalım ne olacak?
Printable View
Kur garantili TL mevduatı, du bakalım ne olacak?
1 sene zorunluluğu gelirse demek ki en geç sonbahara erken seçim. Hükümet değişirse yeni gelen ödesin bana ne ben gelirsem zaten artık kimse bana hesap soramaz 5 yıl daha devam.
Bu durumda yarın bist ne yapar acep? Valla kumarhane oldu memleket. Tarihi günlerden geçiyoruz diycem ama, son 2-3 senedir şahsen ben alıştım.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kardeşim ne USD longcular batacak yarın...
Kur garantili atıyorum 10 Ocak 2023 tarihli tahvil çıkartsalar, hemen uzaklaşın derdim, çünkü aralık ayında kuru baskılar ödeme sonrası salardım, artık dolar gayme o zaman A.A. çıkar, orasını bilemem.
Vadeli de marj 100 de 10... Yarın için altı yok.. satabilen satar satamayan bekler
T782H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Reise haksızlık etmişiz. Yerli yatırımcı için şöyle bir fırsat olabilir: dolar kredisi al; mevduata bas.. faiz marjı kemiksiz.. Kur düşerse çok daha fazlası..
Yarın bir dış ticaret şirketi kuracağım 🙂
1 sene zorunluluğu doları ateşler hele şu sığ piyasadaki düşüşte barınamaz bence. 1 yıl bağlamak çok riskli. faiz oranı ona göre düşük olacak şekilde vadeler kullanıcıya bırakılmazsa beklenen etki gelmez bence
Doktorlarin zammı gibi geri çekemezler belki ama salak sulak şartlar getirilirse , birileri patladığıyla kalır
her gün her işlem için böyle bir takip yapmazlar yapamazlar. siz yarın 12.00 de bağlarsınız kur 12,75 ben 15.00 da bağlarım 13 vb.
bence dönemlik olacak o haftanın son işgünü mb kuru veya aysonu mb kuru vb. dolasıyla hükmetmesi daha kolay olacaktır.
Bu qrada yilanoglu strikes back 13.59
6 ay yetmez ki fark ödemelerinde bir şeylerin patlama riskine neden girsinler. ocaktan ocağa bir yıl işte miss gibi bu sisteme giren 1 yıl kıpırdamayacak. Faiz düşük, baz etkisiyle ve dolardaki düşüşle enflasyon düşük, kurda stabil koş koş koş seçime koş.
Hey allahım güvenlidir diye altın alıyoruz gümüş alıyoruz eurobond alıyoruz bitcoinci kadar stres çekiyoruz.Nasıl memlekettir anlamadıkki.Türkiyede yaşayanın alternatif ülkesi ya venezuela ya arjantin olmalı isveç norveç vs biz yaşayamayız sıkıntıdan patlarız.
Yarın sabah 9 da çalışma masamdaki bilgisayarda. Tam koordinatları google a yükledim.
Şaka bir yana tl de olanlardan bugunden habersiz son günlerdeki hipnoz nedeniyle sabah tam uyanamadan rüya mı lan bu diye dolar alan da çok olur yarın.
LG-M400 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Peki forumdaşlara bir uzmanlık sorusu,
Benim kayınpederin bu Cuma günü vadesi dolacak 6 aylık mevduatı var. Benim kayınpeder kur farkı alacak mı yoksa bir bardak soğuk su mu içecek? :wu:
Ya da diyellim ki 15 Ocak'da 1 yıllık vadesi dolan vatandaş kur farkı alacak mı yoksa öfkeden kendini camdan aşağı mı atacak?
Yahu akla bak şimdi bu iş için millet dolarını bozup 1 yıllık mevduata mı bağlayacak.Yarın sabah ucuzdan ne kapsak kardır diye millet dolara saldırır.Hatta bu gece de dalan çok olur.
hiç bir şey alamaz. ocakta sistem başlayınca giren 2023 ocakta alacak ne alacaksa.
Şu an zatwn vadeli de olan mevduat için geçerli olmaz. Yeni açılacak mevduat bu şartla açılır. O da bankalar böylebir seçenek sunduğunda. Yarın falan olacak iş değil yani. Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gavur bu saçmalığa gelmez.Onlar için sıfır avantajlı bir iş.E biz de uzun süredir dolardayız,enflasyon bazında paramızı koruduk bile sayılmaz.Uzun vadeli dolarcılar aslında enflasyona karşı korunamadılar bile.Her şeyin fiyatı tavan bir dolar ucuz olsun olacak iş mi.Eğer bu düşük kur bu enflasyonla devam ederse gene ithalat azar.Bence bir 10 milyar dolara yakın da son furyada dolara geçen vardır.Onlar da zararda .Bence sabaha olay değişir.
dalacaktan çok patlayan var.
vadeli hareket limiti 10%.. açarlarsa 20%
ocak vade 19.2 kapadı tavandan..
19,2*0,9 ->17.28
19,2*0,8 -> 15.36
13 lerde kalirsa 4 gün taban taban anca yakalar.
hareket marjını kaldırırlarsa/gerçekten batıracaklarsa
spotun 2 lira altına bile iner.
*** yapıp limiti kaldırırlarsa.. gerçek batışı görürüz
2015 executive Honda civic satilik, varsa Alici mesaj yolu ile goruselim.
Bence sadece DTH tan donen mevduata acik olacak.
Dışı TL İçi Dolar! Dolar Tekrar Yükselir mi? | Akif Beki ve Yavuz Oğhan ile Sen Ne Dersin?
https://www.youtube.com/watch?v=G-5xGR9E3NY
Bu vaziyette kamu bankaları eh,ama özal bankalar buna yanaşmaz diyorlar,fark çok yüksek döviz yükselirse diyorlar.
Diyorsunuz ki hazine dolari baskilar fark filan vermez, misal bi baska güc bir sebepten yada bir sekilde dolari aşırı yükseltti misal 100e cikardi, hazine mevduatin 10 kati fark vermek zorunda kaldi, belkide hazine zora düşsün yada enflasyon patlasin diye..
Bosporos reisi gören var mi yada son görülmesi kactaydi acaba:oleyo:
şimdi yağ un şeker et benzin fiyatlarıda düşer değilmi, o kadarda stok yapmıştık