sabah +1.4 açtığı falan oldu geçenlerde..
O da yaklaşık. 242 civarı falan eder..
aynı açılışı yapabilir gibi.. 241 dedim ama ,az geldi gözüme:)
Printable View
sabah +1.4 açtığı falan oldu geçenlerde..
O da yaklaşık. 242 civarı falan eder..
aynı açılışı yapabilir gibi.. 241 dedim ama ,az geldi gözüme:)
Günlük pasta
https://imgyukle.com/f/2022/01/14/ogqmr8.jpg
yaw kaç gündür yüksek açıp bütün gün mal yediriyo, yine aynısını yapar pazartesi, zaten senin ov portföyde malın var, ful hissen var, onu hedge etmiş olursun.. en kötü karını fikslemiş olursun, gel ver şurdan 3 lot daha, pişman olmazsın.. bence..
diyo pala sana.. ben demiyorum, ben -tuzaktır bu diyorum, matmazeli harcayacaklar diyorum
Şimdi Ben 17.06 2021 de açmışım__baba_baskan
USDTRY 8.7193
Viop 1540,50 _____Kimseye bir hayrım olmamış
Bence bu sefer Shortların yüzünü güldürücek biri açsın :drunk: Pscyokinesis açsın....açmazsa biz sürünmeye devam edicez...
matmazelden kast ettiğim mert forumdaş, 2377 short açmıştı, 38 puan zarara düştü, yani jeton başı 380 lira, yüzde 14 kayıp, sonra kurtardı bugün üste kara geçti, 400 TL kar yazdı- yüzde 15 kar..
cumadan çıkınca -karını al diye haber yolladım, ulaştı mı bilmiyorum, inşallah kapatmıştır şortunu
o zaman sabahtan mako* bi açılırsa % 2 - 2.5 gibi , sepet emirle , viop endeks etkisi ağırlıklarına göre ağırlıklandırılmış ( eregl , bimas , tuprs , thyao .... falan filan şantirifinton) spot long , x30yvade short , vkg 15 ( t+2 spot para dönüşü şubat 2 ) oluyor ... risk free trading forever
*mako : makas
bütün dünya buna inansa
bir inansa hayat bayram olsa
caaarrrttt
cuma akşamına poz bırakma
cuma akşamına poz bırakma .
cuma akşamına poz bırakma .
son 5 yılda 3 kere yaşandığını için uyarı amacıyla yazdım
Merdabi işini bilir, meraklanmayın
geçen ki 30bin puanlık sert düşüş öncesi lönk açmıştı, sıkı sıkı tembih etyiydim. mert abi bu lönkü kapatınca real time yazarmısın deye.
neyse, olan oldu. , şaldır şuldur şırıl şırıl şelale oldu. Mert abi real time yazmadı tabii işlerinden ötürü
neyse, sayfaya girdiğinde sordum naptın deye, o da ekstresini yapıştırdı ben dün lönklerimi kapattıydım deye
Mert abi işini bilir, sıkıntı yabmayın :)
herkese sürekli açtığınız pozisyonu anlık olarak yazın, yoksa hiç yazmayın" dediği için, ve kendi ilk pozisyonu açtığında anlık yazdığı için şortları taşıyo olmalı, aksi halde kendi varoluş sebebini inkar etmiş olur, forumdaki itibarına reset atılır
stop-loss yapmak zorunda kalacağı seviyeyi iyi izlemeli, orası bi turning point olabilir.. gelip anlık yazmış olacağını varsayıyoruz
ABD'de temyiz mahkemesi, Halkbank davasının askıya alınmasına karar verdi
https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-59995110
Güneysu aga benim yüzümden oldu.
Biz ordan pazartesi devam edicektik.
senin gazına geldik yönetim demir yumruğu vurmuş
ABD'de temyiz mahkemesi, Halkbank davasının askıya alınmasına karar verdi.
davayı askıya almadı itiraz sonucu kesinleşmeden federal mahkemenin davasını erteledi yani süreç bür iki üç sene daha kafadan uzadı
Yanlış anlaşılma var.
Suçlamaları reddeden Halkbank ise söz konusu davada yargılanmasının Yüksek Mahkeme'nin benzer davalardaki içtihadıyla tezat oluşturduğunu savunarak ABD tarihinde ilk kez 'Yabancı Egemen Devlet Dokunulmazlığı Yasası' kapsamındaki bir kurumun yargılanmasına yeşil ışık yakıldığını" savunuyor.
:Sad:
ABD'de Ekim ayında Halkbank'ın "dokunulmazlık" tezini kabul etmeyen İstinaf Mahkemesi, dosyaların Yüksek Mahkeme'ye gönderilmesine yeşil ışık yakarak itiraz süreci boyunca yargılamanın durdurulmasına hükmetti.
Halkbank ABD mahkemesine dava nedeniyle 2 kez itiraz ediyor. Mahkeme 2 kez reddediyor. Bunun üzerine Halkbank’a anayasa mahkemesi yolu açılıyor. Halkbank da anayasa mahkemesine dilekçe gönderiyor. Anayasa mahkemesinden cevap gelene kadar federal mahkeme süreci durduruyor.
Ukranya Rus gerginliği sonrası bize verilen bir havuç mu yoksa diye düşünmedim değil .
Yer iyi bir tavşan olursan havuçlar devam eder ileride diyor şair demek ki
Herkesin canı burnunda.
https://twitter.com/lalediker/status...74747949264904
kodes iyidir yahu korkacak bişey yok
temiz hava yalnızlık insan kendini buluyor
Uykusuz geçen geceler akıllara zarar
Kıramazdı beni duruşmada kırılan kalem
Senin görüşlere gelmediğin kadar
:drunk::drunk::drunk:
Halkbank ne zaman %15 20 yapsa endeksin pili biterdi. Pazartesi halkbankin gaziyla diger bankalarda giderse bankalar gidiyor diye arkasina sahol ve kchol de takilirsa iki holding gidiyor diye diger holdinglerde pesine takilirsa haftaya yem yesil olabilir. Eskiden olsa halkbank cikiyorsa endeksin dususu yakin derdim ama simdi gel görki artik denklemde super enflasyon var. En iyisi ne aldiysan kiprasmadan yatmak.
KatılıyorumM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...8565&page=1067
Kapamis ihtiyar. Beni admine sikayet edip kacmis. Cok korktu hicbir ise yaramayan topigine cokecegim diye!
Yuzmeye gidecegim demisti 20 dakikakligina. Belki Atlantik'i gecmistir!