Bana ilginç gelen durum su:
CHP'de
Daha seçim sisteminden sorumlu olan teğmen Çelebi idi şimdi nerede?
Şimdi de Onursal Adıgüzel'di, görevden alındı.
Printable View
Benim sandıkta İYİ Parti-CHP ve ittifak 118 KK 106. Tabi 18 de diğer partiler var. Kaçak benim İyi Partiden galiba :)
Benim sandıkta İYİ Parti-CHP ve ittifak 118 KK 106. Tabi 18 de diğer partiler var. Kaçak benim İyi Partiden galiba :)
Öte yandan AKP+MHP 181 Erdoğan da 181
Yahu siyasi parti dediğin,devletten milyarlarca lira yardım alan oluşum zaten beş yılda bir bir gün bu işleri adam gibi yapmak için oluşturulan şeyler değil mi.Akp maşallah saat gibi,chp neden böyle.Yoksa :))))))))))
CHP Medya ve Kurumsal İletişimden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan görevden alındı.
https://twitter.com/Haber/status/1658491528233500672
Islak imzalı belgede yazan sayıları YSK sitesine giriyorsun ve sonuç farklı çıkıyor. Burada tahminimce YSK içerisinde illegal bir şekilde rakamlar değiştiriliyor. Normalde sonuçları girerken o esnada, oynama yapılmaz, büyük ihtimal sonradan oynama yapılmış. Vay arkadaş, olacak iş değil.. YSK içerisinde kimler kadrolaştı, birçok yerden farklı rakamların çıkması buna işarettir. Legal olmayan yollardan rakamlarla oynama yapılmış. Birkaç tane çıksa neyse, birçok yerden çıkınca organize bir eyleme giriyor. Kesinlikle araştırılmalı..
İtirazlarını yaptı belki ne demek sn samuray,bunlar tespiti çok kolay olan şeyler,itiraz edilmediyse ciddi anlamda suç,neden itiraz etmediler diye düşünmek lazım
Chp nin de şimdiye kadar şu kadar sandıkta itiraz ettik,şu kadar sandıkta uyumsuzluk var demesi gerekmiyormuydu.
8,4 Milyon seçmen oy kullanmaya gitmemiş.
1,03 milyon geçersiz oy var.
2,8 milyon S.oğan
0,2 milyon M.ince
KK-Malum zat farkı kabaca 2,5 milyon.
Bence umutlu olmak için sebep var...
Buyur hocam taze iş yaparken bize laf yetiştiremiyorlar :)
https://twitter.com/muharremerkek17/...oj5hVMk_41uRvg
Hadi hayırlısı bakalım, değişen milletvekillerini başka şehirlerde de görecekmiyiz merakla bekliyoruz :)))))))))
Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Erkek, şu ifadeleri kullandı;
*Tüm sandık sonuç tutanaklarımızı biz sistemimize girdik. YSK da girdi.
*YSK verisiyle uyuşmayan sandıklara ilişkin itirazlar ilçe seçim kurullarına yapıldı.
*Düzeltmeler ilçe seçim kurulları tarafından yapılacaktır.
*Herbir oyun takipçisi olmaya devam edeceğiz.
Ne oldu yaram şarkısnı dinlediniz mi?
E aradaki fark değişiyor mu,onu da desenize :))))))) Gece 11 e kadar imamoğlu öndeyiz diyordu.Sonra reis ankaraya gitti ondan sonra ne olduysa oldu.Gerçekten seçim sonucunu değiştirecek ölçüde bir usulsüzlük var mı.Öyleyse ve muhalefet yeri göğü yıkmıyorsa yandık.
Yukarılarda bir yerlerde malum şahıs bazı vaatlerini geri çekebilir demiştim...
Evi kentsel dönüşümde olan bir hane olarak aylık 3500TL kira yardımı alıyorduk, malum şahıs geçen ay kira yardımını Mayıs itibarıyla 5,250TL'ye çıkardığını duyurmuştu.
Buna rağmen 3500TL yatmış bugün, aynı durumdaki komşulardan ve bazı akrabalardan teyitli, herhangi bir açıklama da yok...
Twitterde destek isteyenler var.
Şu tagleri yazın demişler
#oylaryenidensayılsın
#yskitirazsüresiniuzat
Tuncay özkan ın in bu 95 milyon konusunu benİm bile seçimden önce seyredip haberdar olduğum halde KK haberdar değilmiydi.Bu dava tam seçim sonunda sonuçlanacak tuncay 95 milyonu seçim sonu kazanacak dedi cevheri güven.E yargı malum,tek yere bakar,zaman ayarlı bir dava ,zaman ayarlı bir tuncay özkan ve seçimi teslim edecek başka adam bulamıyoruz.Yahu bu KK ya ne desek boş da neyse.Allahtan imamoğlu ile mansur başkanlar var,onlar maşallah cin gibiler,ikinci turu alabilirler gibime geliyor.
Bir iki sandıktan bahsedilmiyor...
Alıntı:
YSK verilerinde şaibe var mı?’ sorusuna Ümit Özdağ: “Yusuf Halaçoğlu, ailesi ile birlikte Zafer Partisi’ne 3 oy atıyor ancak o sandığın YSK verilerinde görünmüyor. En basit örnek.â€
İnşallah bu karar bize mecliste çoğunluğu kaybettirecek çapta bir yolsuzluğa mal olmamıştır.
Ben Zanka'dan takip ediyodum Rubil Gökdemir 1500% KK kazandı, içeriden bilgi alıyorum, kariyerimi ortaya koydum vs diyordu sonra pat yüzler düştü. Sonra da uykum geldi sızmışım.
Tuncay özkan kesin görevden alındı mı.Ben tam anlıyamadım
Tele1 de konu hakkında güzel haber var...YSP ve TIP sandık sandık tespitini yapmış ve itirazını yapmış.TIP ayrıca İzmir ilinin geneline itiraz etmiş.CHP ıslak imzalı tutanakları ile seçim sonucu uyuşmadığından Türkiye geneli itiraz varmış...Bu şekilde itiraz kabul edilir mi bilemiyorum ...
o adam köstebek.
Allah allah eğer bu seçimde o çaplı katakulli döndüyse tüm dünyaya rezil olduk demektir.İBB seçiminde rezillik olduydu ama o neticede belediye seçimi,bu koca ülkenin kaderini etkileyecek bir seçim.
Bireysel hata kuşkusu ortadan kalkıyor... bir örnek daha https://twitter.com/_ahmetbatur_/sta...68783772819457
.................
Alıntı:
YSK: Islak imzalı tutanaklar ile YSK'ya bildirilen sayılar arasında uyumsuzluk söz konusu olduğunda maddi hataya karşı süresiz olarak şikayet yoluna başvurulabilir