Bir çelik tel şirketi dün bir rapor göndermiş. Maliyet kalemlerini listelemiş.
Hammadde ve işçilik ağırlıklı sonra enerji var.
https://i.hizliresim.com/p3i5hjz.jpg
Printable View
Bir çelik tel şirketi dün bir rapor göndermiş. Maliyet kalemlerini listelemiş.
Hammadde ve işçilik ağırlıklı sonra enerji var.
https://i.hizliresim.com/p3i5hjz.jpg
Şu sorulara cevap istiyorum.
1. Secbul un avukatı mısınız?
2. Başka bir nickiniz daha olmalı.Nedir o?
3. En azından benim pozisyonum belli ve yazmışım oraya.Sizin gibi hayali pozisyonlarlar ile maskaralık peşinde değilim.Kaldıki ben frotodan 100 tl daha evvelki trade imden cebime koymuş birisiyim.
Maskara diyince..Sahi 31 ci bir arkadaş vardı 45. kademeden yine LONG falan filan pozisyon açıyordu yani.
Yoksa bu 2. soruma cevap mıdır?
Herkes birbirine sarsın. Boşta kimse kalmasın.
Enerji ikinci
Ama kalemleri ayrı SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
cebimde 5 kuruş tl kartımda 100 lira limit kalmamıştıı...
Mecburen benjaminlere dokunduk... 20,55 ten bozdular benjaminleri
Muhahahahahahahhahaahhahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahaha...
Düşük bilişsel varlık tespit uygulaması işlevi gördü yazım...
İlk tur öncesi KK anketlerde öndeydi, seçmen inançlıydı ve İsctr, kchol gibi kağıtlar çılgın atıyordu...Koza grubu, sasa gibi mevcut sistem kağıtları ilk tur öncesi satış yedi...
Şimdi seçimde rüzgar Tuayyip e geçti, koza, sasa gibi kağıtlar çılgın atarken muhalif kağıtlar dayak yedi...
Sana bilişsel organ nakli için para toplayalım...
Varsa yoksa tek bildikleri şey balon Sasayı şişirmek , başka birşey bilmiyo bu ilkokul-ortaokul mezunu spekler...
Notumu aldım sindoma abi
Onsda 2500 doları bekliyon
23 mayıs 2023
Secbul Abi Euro/Dolar paritesi Ağustos başı tekrar 0.98 leri görme ihtimali varmı sence bir fal bakarmısın...
Sizi de anlıyorum yada anlamak istiyorum.cidden.Aslında üzücü bir durum.
Antisosyallik insanlardan değer görememek her konuda farklı ve daha akıllı olduğunu düşünüp her seferinde yerinde saydığını görmek aptal diye nitelendirdiğin insanların bu süreçte ilerlediğini görüp içten içe nefret beslemek çaresizlik kaybolmuşluk hissi çözümsüzlük duygusu tıkanma ağır işsizlik ve bütün bu saydıklarımın aslında kendi içinde kendi kendini besleyen bir döngü olması.Bunları böyle forum köşelerinde kin nefret alay hakeret kusarak gidermeye çalışıyorsunuz.Aslında ne kadar akıllı zeki müthiş keşvedilmemiş bir insan olduğunuzu çaresizce haykırıyorsunuz.Anlıyorum sizi hakikaten.
Tavsiyem çok geç olmadan iyi bir klinik psikolog dan yardım almanız.Yalnız değilsiniz.
Hesaplamam doğru ise SASA endekse etkide 2.sıraya gelmiş.
https://i.hizliresim.com/a0g7xp2.jpg
Turızmciler de ağlıyordu.
Develasyon olamayınca pahalı kaldık diğer ülkeler arasında.
İç maliyetimiz arttı ekstra
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ümit Özdağ akşam Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşüp yarın 11:00 de açıklama yapacakmış.
Muhtemelen destekleyecek, yoksa uzatmanın anlamı olmazdı.
pıst 100 de saatlik de KAMA formasyonu mevcut .
Türkiye ve Avrupa Elektrik fiyat grafiği
Haftalık yayınlanıyor.
https://i.hizliresim.com/82lgem5.jpg
Ümit Özdağ'ın KK'yı desteklemesine sıcak bakarım ama bu kadar uzun sürmemeliydi. Çünkü HDP'nin söylemlerinde Ümit Özdağ fren etkisi yapar. HDP'ye prim vermez diye düşünüyorum.
Gecikme nedeni bence HDP'den onay çıkmamış olabilir. O varsa biz yokuz demiş olabilirler.
Çünkü Ümit Özdağın daha önce şöyle bir açıklaması olmuştu.
"Kılıçdaroğlu kazanırsa ülkede iç savaş çıkar."
Yerel seçimlerde Güneydoğu Anadolu'da HDP büyük bir atılım yapar. Belediye başkanlıklarının büyük bir bölümünü ele geçirir. Örgütle HDP belediyeleri arasında etkileşim yoğunlaşır. Bunlara Kılıçdaroğlu dokunmaz. Bir süre sonra Suriyelilerin yoğun yaşadığı yerlerde karışıklıklar çıkar. O zaman bu belediyeler birleşir ve çıkan karışıklığa karşı uluslararası destek ve PKK desteği isterler ve Türkiye iç savaşı çıkar.
Şimdi cumhur KK seçilirse bu meclis işler mi. Bunu tam çözemedim. Kredi kartı olayı oyların rengini değiştirecek. Limitler kapalı kimse taksitli kredi veya avans alamıyor.
% 0-1 oyu olanlar Meclise giriyor,
% 1-2 oyu olanlar Cumhurbaşkanlığı seçiminde sanki kilit rol oynuyorlar gibi bir hava estiriliyor.
Tuhaf bir seçim dönemi.
Gözdağı 6 lı masadaki her liderden noterli imza istiyormuş.
Reis ile cuma çıkışı süpriz olmaz.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
birde şu var Ak partililer indir bindir HDP diyor ama içlerinde hudapar dan bahsetmiyor ,
hudapar kimin listesinden seçildi , hdp yi kimin listesinden .
ama koltuk için hudaparı terörist değil diyende kendileri :)
sonra çıkarlar bize milliyetçilik dersi verir bunlar .
hırsız hırsız dır , terörist teröris tir bu kadar basit
Seçimden sonra yazılacak acı reçetenin sorumlusu olarak o yüzde 1-2 lik oyu olan ve seçimde kilit rol oynayanlara kesilecek muhtemelen onun için ön planda tutuluyor olmalı.
Çoğunluk azınlığa hep sizin yüzünüzden diycekler
Olay basit SO aliyev teşviki ve mhp nin başına geçme hayali ile yola çıktığı arkadaşlarını sattı.
Ümit özdağ da bu satıştan sonra oda mhp nin başına gelmek için oynayacak bana kalırsa SO dan bir adım önde olur ümit özdağ , sadece fevri değil düşünerek hareket etmeli benim görüşüm.
Sol askeri kesimde ciddi eksik olan
Marquis de Lafayette
ve
Napoleon Bonaparte
....
bence sivil sistemde Georges Danton var ama eksik olan Maximilien Robespierre (oda geç çıkar sahneye)
Bir hoca anlatmıştı. Bir gün öğrencisine demiş sınav kaç altın 100 aldım hocam demiş. Bir başka zaman başka dersten kaç aldın diye sormuş 38 vermişsiniz hocam diye cevaplamış. Biz de iyi olursa insanlar kendinden kötü olursa başkasından bilir. Suçu başkasına atmasını iyi biliriz Bozkurt kardeş.
Bu bizim gibi toplumlarda değişmez ilke.
Yakında yine elimi taşın altına sokmak istiyorum. Bakalım tutturabilecek miyiz? Sabırla bekliyorum.
Nisan ayında 107MW güneş santrali kurulmuş, muhtemelen sadece lisanslılardır.
Hesaplamama göre yıllık en az 9000 MW, aylık 750 MW güneş paneli üretim kapasitesi var, borsada olan olmayan bir sürü firma bulunuyor, TV'de reklam veriyor.
Yusufeli Barajında Kasım ayında su tutmaya başlamış muhtemelen alttaki barajlara su verildiğinden anca sonbaharda dolar, uydudan gözüküyor yarıya kadar dolmuş gibi.
Van, Kars, Ağrı vs oralara daha çok kurulur ise akşam tüketimin çok olduğu İstanbul'da güneş elektriği daha fazla tüketilebilir.
https://www.tskb.com.tr/uploads/file...n-20230515.pdf
https://i.hizliresim.com/bi8hbea.jpg