Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Hafize Gaye Erkan yarın İstanbul'da JP Morgan'ın düzenleyeceği yatırımcı toplantısına katılacak.
Printable View
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Hafize Gaye Erkan yarın İstanbul'da JP Morgan'ın düzenleyeceği yatırımcı toplantısına katılacak.
https://www.tokatyildizi.com.tr/
Bu şirket sizin mi [emoji2]
Keşke nedir Olric? Hatalarımız efendim. Çok mu hata yaptık. Keşke diyecek kadar efendim.
emlak,
bana yalanlar süle,
saçma olması önemli değil,
tutunacak bişilere ihtiyacım var.
bana iyi bişiler söyle,
mantıklı olmasına gerek yok,
çünküm acayip maldayım. asdasds:he:
Bana bir masal anlat baba gibi oldu. [emoji2]
Keşke nedir Olric? Hatalarımız efendim. Çok mu hata yaptık. Keşke diyecek kadar efendim.
ganal...
https://i.hizliresim.com/6rudhpq.png
kimsesiz ölen çok insan var..
bence vasiyet org veya dünya çapında bir web sitesi açılmalı. belki hayır severler yada ömrü boyunca o aradığı kayıp kişilerin son dileklerini gerçekleştirebilir.
çoğu kişi küllerinin denize serpilmesini dileyebilirdi.
veya ölüm döşeğindeki yakın birinin son nefesnde yüzüne söylemedikleri şeyleri belki yazarak daha iyi anlatabilirdi.
:drunk::drunk:
böyle bina ve yapı çok gördüm..kişi ölmüş senlerdir şehir merkezinde kalmış bina ev vs var.
üjj bejj beyün hücresiynen daha iyisini beklemek hakzılık olurdu. asdads. :he:
Dur! bırak kaynasın kahvenin suyu,
Bana İstanbul'u anlat nasıldı?
Bana boğazı anlat nasıldı?
Haziran titreyişlerle kaçak yağmurlar ardı
Yıkanmış, kurunurmuydu yine o yedi tepe
Ana şefkati gibi sıcak bir güneşle
İnsanlar gülüyordu de
Trende, vapurda, otobüste,
Yalan da olsa hoşuma gidiyor, söyle.
Hep kahır, hep kahır, hep kahır
Bıktım be...
He valla okumak kötü, dün lise arkadaşımla görüştüm, 80 kişi calistiriyorum dedi. Sen patron olmuşun dedim, ehh işte yagimizda kavruluyoruz dedi. Ağam benle eglenirsin dedim bende.Çocuklar okuyor ama sonu sıkıntı, meslek sahibi veya ticaretle uğraşsalar çok iyi olur.
https://www.youtube.com/live/p_mh9Qkhai0?feature=share
Altına yorum olarak bunları yazdım olumlu veya olumsuz bir tepki gelmemiş.
Turkiyenin kurtuluşu gercek hayatla uyumlu içi dolu meslek liseleridir. Maalesef Günümüz universiteleri vasıfsız işsizler ordusu yaratmaktadır. Orta gelirli bir ailenin 4-5 yıl cocugunu baska bir sehirde okutabilmeside iyice zorlaşmıştır. Ev kiraları vs. Günumuz universiteleri kaba tabirle paraya tuzaktır. Zaten alt kademe isleri de hızla yabancilarin eline gecmektedir. Oto tamiri, inşaat ustalıgi, araba yikama, manav vs. Paralı üniler zaten Ülkenin %5 bilemedin %10 hitap etmektedir. Akademisyenlik isi zaten Turkiyenin makale yayınlama vs ortadadır. Akademisyenlikte yuksekmede zaten liyakattan uzak, tanidik, torpil, hocaya hüpleten tipler kisilerden olusmaktadır.
Sabancı Üniversitesinin Yıllık Ücreti 2023-2024 yılı 510 bin TL.
Aylık 42500 TL başka birşey demiyorum.
okutmak için para harca,sonra o parayı geri kazanmak için cocuklar zamanlarını harcasın.
fiyat kazanç oranı hesaplamasıda zor .okutuyoruz biz de .ama ne için sorusuna cevap veremiyorum
geçen gördüm. koç üniversitesi yıllık 420 binmiş. üstüne bir de okuyacan. onun yerine koç hissesi al daha iyi demişler.
SOT da BofA satışta gene dalya yaptı, bakalım kapanış da alacak mı, hergün ki gibi!
https://i.hizliresim.com/k0et8by.PNG
şu an ağvada köyde kapının önünde oturuyorum.köydeki bi agabey geldi erik agacının üstündeki bir bitkiyi gösterdi.bu ökse otudur dedi.herseye devadır.eriğin degerini bilmiyoruz yerlere dökülüyor dedi .ökseotuda para ediyormuş dedigine göre.haybeye yasıyorum bos boş.
not: cıvırık diye bir kuş tohumunu ağaca bırakıyomuş dışkısıyla....bayağı bilgili bir ağabeye benziyor.
not:bu köyde büyümedim tanımıyorum ağabeyi pek.
taze bilgi doğruluğunu araştırmadım.
okusunlar mutlaka...
ama ticarette yapabilirler sonrasında. arkadaş çevresi edinirler ufukları gelişir okulda öğrendikleri belki gerçek hayatta karşına hiç çıkmaz ama o çevre bile kurtarabilir.
diğer konu yoksun büyümesin .. yani sana gelecekte beni okutmadın diyip kolaya kaçmasının önüne geçmiş olursun.
türevdi integraldi cisimlerin dayanımıydı termodinamikti akışkanlar mekaniğiydi benim kafama tonla şey soktular .. çıktımı karşıma çıkmadı. ama problem çözmeyi öğrendik. yok baraj kapağı diklemesine değilde yanlamasına konursa suyun basıncıni hesapla hadi bakam.
ufku genişler mi bilinmez kişiye bağlı.. benimki gelişmedi :he:
ama ticaretle uğraşmaları için engel değil bunlar. çocuklarına iyi bir eğitim gelecekte torunlarının yaşamınıda belirler.
Bir arkadaşım beni iyice sarhoş etti sonra sorguya çekti. Ben ateistim sen nesin diye sordu. Ben o kadar ileri gidemedim iman sahibiyim dedim. İslamın şartı kaç imanın şartı kaç vs. Sen daha bunları bilmiyorsun nasıl müslümansın vs.
Sonra kaç ay sonra geldi ben aslında Hristiyanım dedi koynundaki haçı gösterdi.
O yüzden herkesin görüşüne saygı duyarım.
Öta yandan bana ters bir şey gelmediğine göre iman sahibi olmam da sakınca yok. Bazıları yumuşak Tanrı sever, bazıları güçlü sert Tanrı ister, bazıları da Tanrı filan olmasın ben böyle gayet iyiyim der.
Tanrı'nın vasiflarını insan koymuştur ilave olarak da Tanrı'nın kendi ilave vasıfları var. Bence iki taraf da halinden memnun olmalı.
Herkesin eli sat tuşunda herhal ufacık bir gerçek satış geldiği an patır kütür kırmızıları yakıyor bazı tahtalar, Bist30 ha öyle yan tahta da değil.
sendeki korku ölüm korkusu değil..
ölümden sonra yok olma.. anılmama.. hiç olup gitme unutulma korkusu.
öleceğini biliyorsun.. şuan korkuyormusun.
805700 sağlammı diye bir bakacak sanırım
yatırım tavsiyesi değildir
yaw şahit ben gelince başlıyorun yok hücre yok atayiz şu bu..
piyasaya bak biraz. millet senin gideceğin cennetle şuan pek ilgilenmiyor :))
GARAN AKBNK BİMAS EKGYO ile endekse ayar veren longerler zamanı gelince gene bunlarla shorta destek verecekler sanırım!
SPOT da en iyi satıcı BofA, AKBNK GARAN alımış,
https://i.hizliresim.com/gn43753.PNG
şuan korkuyorum.
dünyayı kurtaracak bir kitabım var.
onu bastırmam lazım.
ondan sonra yine korkacağım, çünkü Hz. Musa'nın firavununu bulmam lazım.
muhtemelen ondan sonra da korkacağım. korkmak için illakine bir bahane bulacağım.
demekkine çok tırsak biriyim. asdasds. :he:
Eskiden arada bir de olsa şoför kamyonun kapısını aralardı, atlasam mı atlamasam mı diye, artık onu da yapmaz oldu.
Bence şimdiki sistem iyi.
İnsan ölümden değil eksik kalanlar veya geride kalanlar için endişe eder diye düşünüyorum
Ona bakarsan OSYM sınavında kalp krizi geçiren de oluyor, kritik bir olay ve insan endişesi artabilir.
Ortada ölümsüz insanlar olsa onlara torpil var bize yok diye üzülünür ama her canlı ölümü tadacaktır deniyor.
İntihar yasaklandığına göre çok da endişe etmemek lazım ölümden, yoksa serbest olurdu. OSS'de de sınavdan erken çıkmak yasak diye biliyorum.
Eskiden ABD'de falanca tarikat toplu intihar etti vs haberler olurdu. Birbirine gaz verenler vardır.