aynen taþýrsýnýz.
8. ay kýsanýz varsa ve 10. aya aynen taþýmak istiyorsanýz
F_XU030M2-M1 kontratýyla yapabilirsiniz
F_XU030M2-M1 de short mu long mu yapacaðýnýzý müþteri temsilcinize sorun.
bilmiyorsa M.t.si bilen bir kuruma geçin.
Printable View
seans kapandý.. cycle vakti.. @mehmetkirsoy grafik hazýr .. tarihsel grafik. alltime... historical .. 2000-2020 arasý ne yaþadýk biz hafýzalarda short kaldý . .. kaç tane anatrend sayýldý o 20 yýlda anatrendlerde.. .. ben unuttum... grafiktede görulmez oldu . :)) kim bildi ? hiç kimse.. error .. N/A... no data :)
https://i.hizliresim.com/b0oc4uk.jpg
Benim matriks getti ..ekran görüntüsü alan biri var mý ..ideal falan filan ...23-23-23 ..ü gösterebilen
Bear_Bull :rules:
Aðustos Türkün zafer ayýdýr.
Yarýn ecnebinin dallar zirvesini kýrýp akdenize dökme zamaný.
Süngüleri takýn gelin.
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet 1 USD 27.000.000 TL ye çýkan para birimiyle baþka bir þekil olmasini beklemek saflýk olurmuþ...
Normalde bu deval ile batan sirketler olmasý gerekirken hepsi saha kalkti demek ki hepsi hedge etmiþ kendisini ama hedge edilen yerin batmasý gerekir idi ki onuda duymadýk ..
Açýkçasý dayý sonsuz parada arada sýnýrlý para ile beklesen dönemler hariç sonsuzlugun fotoðrafý. Ayrýca 90 larda ki gibi bu yükseliþ de sürebilir ki bunu daha önce paylaþým yapmýþtým ama sonsuz para arzýnda kredi genislemesi ve çýlgýnlýk para daðýtýmý gerekli ki öyle birþey yapýlmayacaðý belli suanki kadroda kararlarda.
Daralma bariz araba bayileri onu araba yýðýldý 1 ay olmadý. Alýcý kalmadý piyasa çok net daralma içinde.
1.000.000 kat arta. Para biriminde dayý anatrendciler zabaa kadar tirend cizsin.. hep oyma ..
Teknik analiz diye birþey yoktur. Olsa birþey 27.000.000 belki dahasý olmaz. ....
Çok iddialý bir yazý.
Long short diyen hobidikler. Viop baþlýðýnda baþka ne denir ki?
3-5 kontrat yapan bir sürü kiþi var burada, herkes bir þekilde sermayesiyle birþeyler yapmaya çalýþýyor. Az kontrat olunca deðersiz ve yazanlarda algýcý. Enteresan olmuþ.
Viop topiðinde Viop yapmayýn demek asýl saçmalýk.
Dolar lonkculeri anlayacaksaniz oynamayalim
Evdeki eski model TV halý buzdolabý kabul edilmez.
Dayý eski tech çöp. Tesla araban varsa kabul. Aksi sifir. Full borç.
Temerrüt üzerine.. anahtarýný almak için bile artýk kalite lazým.
Almýyoruz her anahtarý.
Doviz piyasasýný emdiler, emlak sektörünü emdiler, araç piyasasýný emdiler ,borsayý emecekler ki daha yolu var finalde tekrar sarý demire yönelecekler. Supercycle bu þekilde iþliyor olabilir mi memedabi?
Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Efendim dolar longladik iflas ettik borçlu kaldýk aðlayanlar milyonlarca emeklinin ahi var. Öyle aglamana kimse bakmaz.
Temerrüt de kývama geldi ki temerrutu 10 katý kararý alinmali kývam iyice koyu olsun.
buyrunuz... 91 öncesi göstermiyor yalnýz..
https://i.hizliresim.com/73dw8gs.jpg
Bu memed abi o memed abi mi þüpheliyim. Biri sizi trollüyor...
Olayýn geçmiþi var.Sürekli long-sürekli short ve ýsrarla denilmesi anlamsýz.Bir kere dersin ama pozisyondan çýkýþ koþulunu da söylemen gerekir.
Üstelik Dakika baþý tradeleri söylemekte anlamsýz.Sen dediðin anda zaten 100 puan kaymýþ oluyor ve kimseye de faydasý yok.
Zarar ederse unutulur ama kar ederse yapýþtýr.BURADA FAYDALI OLAN TEK ÞEY ANALÝZDÝR.ister dalga ister mt...analizi yazarsan ve pozisyonu buna dayandýrýrsan anlamlýdýr.
Þimdi birisi diyor ki realtime yazýyorum...þimdi realtimede 3 kontrat ile 40 kontrat DAÐLAR KADAR FARK EDER.
2 kontrat short açarsýn.ANINDA SÖYLERSÝN.edeceðin zarar 4000 tl olur.
Ama 40 kontrata zarar 80.000 olur.
BUNUN TARTIÞMASI YOK.1 KONTRAT ÝLE 40 KONTRAT ARASINDAKÝ kararlýlýk ,maksat (heyecan mý güçlü analize güven mi) dað kadardýr.
sadece eðlence olsun diye 2 kontratý anýnda yazarsýn..ama 40 kontratý yazamazsýn...
20 kontrat için 250.000 tl lazým.para deðil.Evet gerçekten bu kadar kontratý anýnda yazacak birisi varsa,tebrik ederim...
O zaman heyecan-adrenalin ihtiyacý-algý deðil analize güven derim.
Bence de birini bulup zorla getirmiþler.
Anadolu irfaný yemez.
Altýn vuruþa gidiyoruz.
Bademlerin faizle iþi olmaz. SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yok patron temel vs hepsi bir kenara geç onlarý .... dalga analizi yapiyorsun
önünde salt grafik var.. fiyat ve zaman var ... hepsi grafiðin içinde . nasýl bitmezmiþ deðil mi? bitecek gibi mi duruyor sence??
yok efendim game overmýþ.. çöküþmüþ :) ...
cycle bitmezmiþ mehmed abi.. ömür biter cycle bitmez.. :)
Memed abi sen neden surekli yazmiyorsun ?
Grand süper cleyn iþine iki kiþi takýldý, biri sayýn devir hoca, onun teorisi için henüz süre var, o teoride Google de en çok aranacak cümle, nasýl hayatta kalýrým. Grand hastasý kardeþimiz birde mehmet var. Kesinlikle bu iþden anlýyor, ancak zaman uzun olduðu için gecikmeler oluyor. Yükseliþi çok savundu, shortcular dinlemedi.
17 YILDIR VÝOBDAYIM..burada kaç kiþi benim kadar aktif iþlem yapmýþtýr..deflarca ekstre verdim-gösterdim..
Çok nitelikli,yks dereceli arkadaþlarla da çalýþtým.Direk-dolaylý tanýdýðým yüzlerce kiþi oldu.Sistem-fibo,metastock sistemlere takla attýran.Düzenli kazanan kimse görmedim.AMA ANINDA BATAN onlarca kiþi gördüm.Bir not artýþýnda anahtarý teslim edenler oldu.
AT YARIÞI-KUMARDA DA kazanan var.Gözlemlerime dayanarak konuþuyorum.VÝOB da kazanan bu orandan fazla deðildir.
HA...yeni
baþlamýþtýr 1-2 yýlý isabetli gider...son 5 yýla bakmak lazým..bir de hisselere bakýn..
VÝOB YAPMAYIN...:) derken bu ÝÞTAHI AZALTMAK ÝSTERÝZ...olay bu..
Ben geçen sene 140 kontrat gösterdim.Þimdi 20 bile yetiyor...Benden çok daha fazla oynayanlar var .
Mesele o deðil..mesele 80 kontrat oyna ve aldýðýn pozisyonu gerçek zamanlý yayýnla..bunu da 2-3 KERE yap...
ama mert senin için 10 kontratta olur..o zaman gerçek zamanlý yazdýðýnda HELAL OLSUN DERÝM..
seninle RASYONEL ZEMÝNDE ANLAÞAMIYORUZ.
Mandiraci abi.
Hareket noktamýz teknik analiz diye birþey yoktur.
Bugünkü yüksek hareket ile tepe geçilmesi ile lebaleb teknik analizciler kesinlikle yeni dalga baslartilar cýrt olanlar stop long açtýlar. Kimi stop kimi zaten karambole iflaslik konumuz deðil.
Oluþmuþ yapýya baktýðýmýzda bu market ne yapýyor algý ve olgu içinde ayrýca 5 li kombine nin neresinde olduðuna baktýðýmýz itibariyle birþeyler olabilir gibi.
Olmayabilirde.
Bu iþler iþ deðil....
https://i.hizliresim.com/xt10xf0.jpg
Neyse ..kayýptayken bu kadar keyif yaptýðýma göre demek kazanýrsam noolcak :dvr:
Tüm dostlarýma teþekkür eder bol þans diliyorum
Huzurlu geceler :)
https://www.youtube.com/watch?v=YBXV9lnshFo
Þu belli bu markette karambole terse poz alan net batacak ki bý milyon defa batmistir. Ayrýca semirmis borsacilardan taze olanlar varsa bu iþe heves eden hayatýnýn hatasý.
Uzaklaþ
Yatay yukari kýrýlmasý kombinasyonu düzeltme bittiði yeni yukselis bekler normal tech analizci.
Ben ise asla teknik analiz diye birþey olduðuna inanmýyorum.
Adios Grande finale.
Abi benim derdim asla tartýþma falan çýkarmak deðil.
Beni burada yakýnen tanýyanda bir çok arkadaþým var. Bazen çok ciddi miktarlarda býrakýrým masada dert deðil. Ama benim için 80-100 kontratým teþkil ettiði anlam 6-7 kontratla sermayesi 150-200 olan için adamla ayný.
Yakýnen tanýdýðým ve tecrübesi beni tartacak çok sevdiðim insanlar var aranýzda ama sermayeden dolayý 5-6 kontrat yapabiliyor.
Demek istediðim az kontratla iþlem yapanlar algýcý ve hobidik vb söylemleri haketmiyor, takýldýðým nokta o.
Yoksa Abka nýn dediði gibi günde 100 tane saða sola poz yazýlarýný bende pas geçiyorum.
Neyse 3 veya 100 gerçekten katký veren herkese teþekkürler.
bugün düþmesi çok zordu, nedeni þu ?
147 þirket tek çatý lafý ortaya atýldý, sanýrým dün :ok:
þimdi köylü Ahmet’in ekinde iþC olsa adamý öldirsen 50 taleden önce satmaz
haber diyelim uydurma, yalan olsun,
yinede satmaz, sarýlýr yatar pýrasayla koynunda :he:
bu yüzden bu borsa basit düþünürsek tahmince yukarý gidecek
mazot bulundu, 147=1( tek) Çatý :he: