Gırtlak SAHOL olma tehlikesi vardı az az aldım daha akşama uzun süre var.
Printable View
Gırtlak SAHOL olma tehlikesi vardı az az aldım daha akşama uzun süre var.
Bu haftasonu hanımla market alışverişi yaparken benimde fiyatlarda ki anormallikler dikkatimi çekti. Hatta dedim ki sırf bu iş için bile meslek yapılabilir, alışveriş uzmanı
Neden derseniz,bende bikaç örnek vereyim, a markette nohut kilosu 106 tale b markette 85 tale c markette 70 tale d markette 51 tale bunun gibi değişik ürün grupları da mevcut,
Mesela merdiven otomatiğinin ampül ü patlamıştı aklıma geldi fiyatlar a market 55 tale b market 42 tale c market 27 tale diğer markete geçerken sokakta led ampül 10 tale gel vatandaş gelllll diye pankart açılmış hemen gidip 2 dene aldım, satıcıya da dedim bu nasıl olur piyasada 40-50 tale
Abi İstanbul spot pazarda ucuza denk geldi bi yarım gamyon aldıydım dedi
Faizler yükselince depodaki mallar alış fiyatının bile altına satılabilir. 2 ay vadeli almıştır onu satar borcunu kapar.
bir süredir tepkideyiz,
xu030 için
önce 965x, sonra 970x denenebilir,..
Milletin para PETKM de bağlandı diğerlerine para kalmadı.
Kim satıyor acaba. İleride ben o gün sattım bir daha bulaşmadım diye oyuncu arkadaşına anlatır belki.
Cumhurbaşkanı Koç ailesini kabul ettiğinde almak gerekiyordu.
Sabancılar dağınık.
https://htkulup.haberturk.com/guncel...i-ziyaret-etti
Ömer Koç Londra'ya yerleşecek Holding Ali Koç ile devam edecek deniyordu.
https://www.istegundem.com/haber/koc...lesecek/282509
Görüntü kötü yarına para saklayayım.
kriptoya atıp tutan tv ve sosyal medya eskimo borsacilari sizin borsanız çok mu kazandırdı bakin coinler daha yükselmedi bile korkusuzdan gerçek borsa yorumu da yapamıyorsunuz bakalım yalancının mumu n kdr daha yanacak hele ki o yabancı gelmez ise
Düşen bıçak tutulur mu Bozkurt
- Kural
Bugün yarın izlemek lazım ..borsanın bi yere uçacak kaçacak ne hali ne motivasyonu ne de havucu var
#SAHOL aratırken denk geldim. Hedef tutturamayanlar faizi artırıyor olabilir.
<<<<<<<<
GURUR â³
@GRR_UCOK
·
12d
Bir banka DDKKM için bir aylığına %80 Faiz veriyormuş.
Dövize muhtaç -rezervli M.B.varken kimse dövizini bozmak istemez. TL'ye geçtiği an bir gece ansızın fakirleşebilir.
#thyao #TETMT #CLEBI #FROTO #PGSUS #ARTMS #TUREX #TOASO #FONET #SAHOL #bist100 #xu100 #xu30
Ölü kedi sıçramasında hızla girip çıkılabilir, yoksa son sahibi olunuyor.
Ama bilanço kalıcı bir bilgi onda olmaz.
Genel bir habere traderlar satarak cevap veriyor, haberin aslı öğrenilince bir tepki oluyor bazen de tepki filan malesef olmuyor.
burayı aşağı kırarsa 970x tepki ihtimali zayıflar, onun yerine yeni dipten 960x tepki ihtimali devreye girer,..
9825.xx üstü seçime destekti,
9491.xx altı seçime köstektir,..
dolaysıyla balans 9825.xx-9491.xx arasında 9658.xx olmalı,..pala için seçim öncesi yeterli saklanmayı da sağlayan bir yerdir,..
dötü yiyen pala bunu yapar seçime köstek olur, hadi bakalım,..
Gün içi dip tepe
Paçal yapmayıp akşamı veya yarını beklemek gerekebilir. Herif sattırana kadar aşağı itiyor.
https://imgbb.host/images/3GuLK.png
manif,emlak,tıde,vallis tebrik edelim şortçuları.
bulut abi cumadan beri aşağı yazıyorsun pıst 100 için neden vıopda değerlendirmiyorsun diyenler oluyor o alan benim alanım değil sadece hedge kullanırım yüklü pozisyonlarda.Ama yukarda belirttiğim arkadaşlar daha organize ve pozisyon almada inceliği daha iyi kişiler benim gözümde.
Diğer bir konu gram altın pozisyonumuz olduğunu bilenler hep ons soruyor ben fed faiz indirimini Agustos eylül gibi bekliyorum ons daki hareket daha çok jeopolitik olabilir , Rusya da yapılan saldırı ve o bölgede kışın bitmesi ve balçık olayının kalkması ile savaşın daha sıcak duruma çıkabilir düşüncesi olabilir diye düşünüyorum.Bunun yanında uzun kısa pozisyon hikayelerindende olabilir .
xu030 için,
960x ü zorluyoruz,..
960x geçersek 970x
MKK ağırlıkları Çarşamba ilan ediliyor diye biliyorum. Hissesini "Yabancıya" satanlar MKK ağırlığı güncellendikten sonra yukarı tepki yapabilir.
BRSAN düşükten X30 a girmeye çalışıyor gibi.
ilk 5 diri X30 dışı satılıyor gibi
https://imgbb.host/images/3OV6S.png
Belki PETKM'de vadeli hissedekileri sıkştırıyorlar, spot satış çok değilmiş çoğu da karşılıklı gibi.
Vadelide düşmüş hali ile dünden kalan 1,182 milyar TL veya bu vadede 548,910 kontrat var bugün de 1,2 milyarlık hacim var.
SAHOL de aynıdır. Birikme olunca herif saldırıya geçiyor.
Biz de çok düştü diye giriyoruz elimize alıyoruz.
Total değeri çok değil gibi borçlara bakmak lazım.
Geçen Azerbaycan SOCAR borç arıyor diyorlardı o olumsuz bir durum.
GUBRF nin en önemli varlığı bence İran'da ama yaptırım ve mahkeme var. Altın işinde de ciddi bir haber gelmedi, düşmüş hali 1,5 milyar dolar. PETKM bu hali ile benzer fiyatlarda. Tüpraş 10 milyar dolar, özelleşme değerine gelmiş.
<<<<<<<<<
Petkim Petrokimya Holding A.Ş.'nin %51 oranındaki kamu hissesi SOCAR&Turcas Ortak Girişim Grubu'na 2,04 milyar ABD doları bedelle 30 Mayıs 2008'de devredildi.