Trabzondaki hastaneleri tspor'a devretsin sonra nereye gitmek istiyorsa gitsin borcuda aldığı gibi bıraksın
Printable View
Yeniden aday olabilecek Hacıosmanogluna blöf yapıyor. Bakalım Hacı ne cevap verecek. Biz de bekliyoruz cevabını.
Pardon cevap vermiş
Usta kendi borcunu oderse ben kalanın hepsini oderim dedi, madem paraniz var ne demeye milleti ugrastiriyorsunuz
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=aimozturk;1859678]Usta kendi borcunu oderse ben kalanın hepsini oderim dedi, madem paraniz var ne demeye milleti ugrastiriyorsunuz
Şu hacı denilen mafya bozuntusunun TS verdiği zararı kimse vermemiştir. O lafı söyleyen zevatın Başkanlığı döneminde federasyona atıp tutması sebebiyle aldığı milyon liralık maddi cezayı kulübe ödettiğini unutmadım, emin olun üç kuruşluk biri bile değil, Ali Ağaoğlu’nun pis işlerini halleden, başkanlığında da ondan para dilenen, TS itibarını düşürmüş ayakçının biridır zevat
para ödendi emme Fifa affettim felan demedi bu sorun mutlaka aşılmalı transfer yasağı bertaraf edilmeli nasıl yaparlar bilemiyorum.usta herkes kendi borcunu ödesin demiş , iyi demişssin ama , geçmişteki başkanlar borç topunu sana atmışlar , aaa bizim borcumuz vardı onu ödeyelim diyecek bir insan evladı yoktur.Şu anda bütün borç yumağı sende.bakalım başkanlık durumu seçimi ne olacak Ali koç gibi güçlü bir başkan gelirse kaçan yatırımcı tekrar gelir.Lamı cimi yok Şampiyonluğu düşünmüyoruz bile Nisana kadar bunlar aşılmadan gerisi laga luga. ytd.
Borsa 121000 dogru gidecek ozamanda burda kalabilcekmisin
Afrin olayı bitti bitecek
SM-J510FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsa 200 binde olsa bu fiyatları geçemez bu mali durum oldukça....
Boşa umut pompalamya çalışmayın
...