Endeks 120 bin kağıda kâr satışları geliyor herhalde çok gitti ya
Moto G (4) cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Endeks 120 bin kağıda kâr satışları geliyor herhalde çok gitti ya
Moto G (4) cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sanırım pahallıya almışız şimdilik malesef kaç gündür açılış fiyatının altında kapatıyor bu hoş değil
eğer bugün 4.04 ve üzeri acaba dedirtir
Çocukluğumdan beri tuttuğum , 8-0 lı günleri bile yaşamışken buna rağmen Beşiktaş aşkımız bitmemişken bu hisse hergün sövdürür oldu. !! Takımımıza da destek olalım diye aldık o bize arkadan destek oldu... .
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
herkesin başladı dediği yerde biter ; herkesin bitti dediği yerde başlar bir borsa klasiğidir . nokta bu seviyenin altında ben yokum kalın sağlıcakla
Borsanın dibi olmaz kardeşim almayın satmayın dedikce alıyorsunuz spekte elinize veriyor akillanmaz (KEY)
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
o mantıkla iş yapılır mı 10 işlem yaparsın 8 yanlış olur 2 doğru yaparsın bjk de bizim yalnışımız olsun bu arada 4.00 altı kalıcı olduğuna bakarım
Gıcık oldum iyice bu hisseye.. Bursa döşeyecek boruyu inşallah bu akşam. Zaten gitmiyor hisse, yenilir inşallah..
4 psikolojik bir sınırdır, Bursa maçını kaybederse çok hızlı aşağı gider , hızlı düşüşün dibini yakalamak peşindeyim .Benim düşüncem budur ytd ,yengilgi olmaz ise bir halt olmaz yine 4 civarlarında yatay sürünme endekse bağlı olarak tabi