Bilanço gelene kadar bekleyeceğiz anlaşılan o. Bilanço güzel gelirse kim ne yaparsa yapsın hisse hak ettiği yere gidecektir. 9 KASIM 2017 bilanço açıklama tarihi. Ogün geldiğin de ak koyun kara koyun ortaya çıkar rahat olun..
Printable View
Bilanço gelene kadar bekleyeceğiz anlaşılan o. Bilanço güzel gelirse kim ne yaparsa yapsın hisse hak ettiği yere gidecektir. 9 KASIM 2017 bilanço açıklama tarihi. Ogün geldiğin de ak koyun kara koyun ortaya çıkar rahat olun..
Davul da tokmakta ayni yerde...bugun + kapatsa nolcekki?aylardir cosan endekste bu fiyatta degil miyiz?adamlar bir ay bir yil sonra baskiladiklari hissenin kac lira olacagini biliyor.o yuzden onlarda gam yok ...ky se hergun sinir sitres...patron deh demesi lazim.bilancoda dusuk kar gelince verdiler asagi...son kar fena degildi ne oldu?koca bir hic....emin olun istedikleri operasyonu bitirmis olsunlar
dunya zarari olsa hergun yukari gider..sen ben de yaw bende o kadar iyi hbr geliyordu cikmiyordu deriz...Allah bize sabir versin...patronu da islah etsin...
Doğru söze ne denir bravo soyleyecekkerimize tercüman oldunuz
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kulağa küpe koç grubu hisse lere bakın ben de kötü tecrübe oldu 3 4 aydır bekliyoz ne sabancı nr yaşar grubu nede kutpo ne varsa koç grubunda otokar tüpraş vs..
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben hissede iyi kar gelecek diye bekleyenlerdenim ama burda şöyle bi konu var enerji işine ayrılan para.illaki biryatırım yapılıyor şirketin kasasından çıkacaktır. Bu da bilanço da beklenenin altında kar gibi gorunsede uzun vadede pozitif olacak diye düşünüyorum. ..
tahtanın içine ettıler
6,24 e cek sonra 6,09 a ındır
çok karaktersiz hareketler bunlar
Bana Elveda der ben ben 6.17 den cikar
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
69 ar lotlar cok manıdardı
sttler attılar ıcıne hıssenın demeye getırdıler
ytd