Bu gün ay sonu kapanış nasıl olacak bu çok önemli kısada hakkını vercekmi?
Bana lazım olan o zararda olan yatırımcı arkadaşlarda kısa zamanda kara geçmeleri temennisiyle ytd
Printable View
Bu gün ay sonu kapanış nasıl olacak bu çok önemli kısada hakkını vercekmi?
Bana lazım olan o zararda olan yatırımcı arkadaşlarda kısa zamanda kara geçmeleri temennisiyle ytd
görünüm pozitife dönmeye başladı ..
1.çeyrek - 10 milyon zarar
2.çeyrek - 19 milyon zarar
3.çeyrek - 1.4 milyon zarar
4. çeyrekte 17 milyon kar yazabilir bu gidişatta , bilanço mart ayında gelecek , mayıs ayında da ilk çeyrek sonuçları gelir ..
bu süre zarfında yeniden eski zirvesini görmesini bekliyorum ..
senaryo : 2018 şok halka arz yapılacak orası kesin ama öncesinde BIZIM finansalları iyileştirip kara geçirmeliler halka arz rakamlarının üstüne .. bu rakam yeni sayılarla 16 TL nin üstü olmalı başabaş noktası .. %50 de kar koysa mayıs sonu 24 TL civarına gelmeli beklentime göre ..
DÜN GÖZDEDE ÜLKER MURAT YİNE SÜPRİZ YAPTI.
GEÇEN HAFTADA KEREVİTAŞTA YİNE SÜPRİZ YAPMIŞTI.
SÜPRİZLERİ PEK HAYIRLI ÇIKMADI. DİLERİM BURDA İYİ BİR SÜPRİZ YAPARDA B İ Z ler İ M de sevindirir. ytd
Gunaydınlar Bizim ekip;birisi 8,18 den 8,25 e kaldırdı,biriside geri indirdi anlamadım cok kısa surdu....
Ben gereken AÇILIŞI YAPTIRDIM ÇEKİLDİM.:ok:
Gidecek gibi yapıyor bakalım ya hayırlısı
12 BİN LOT HİSSE ÇEVİRDİM H.....................................LARA:yes:... . SELAM OLSUNNNNNNNNN
paralel evrende şöyle bir senaryo var , bu ayki barın üstüne 3 adet yükselen bar oluşmalı .. 3.barın en yükseği 12,25 seviyelerinde ..