Ytd arkadaslar buz en bastan beri burdaydik bugun cok ky gordum burda bu da kotu haber bence
Printable View
Ytd arkadaslar buz en bastan beri burdaydik bugun cok ky gordum burda bu da kotu haber bence
Bu arada metro etyat a gecmis oraya da haber vermis
İçini dışını bildiğimiz dibin de dibindeki bu kağıttan çıkıp başka kağıtta çarpıtmaktansa ben burada tarihi zirveyi bekleyeceğim.
Al satLara'da nakit olarak zarar etmiş görünsem de kağıt miktarımı artırıyorum.
Bu kağıt 11 yıl önce 6.10 u gördü.
Bir zamanlar yatırım fonlarının gözdesi Bu kağıt öyle üç beş kuruşluk operasyonla susacak değil. İyi takip etmek lazım.
Wolla kimse kusura bakmasin. 5 gunde sisirilmis balona tepeden atlayanlara galip kitlemesi baslamis. Sadece sin 2 gunun fiyat azalisi hacim artisina bakan anlar. Boyle 5 gunde sisen balona hangi cesaretle kim ziplar o da ayri mesele ama galip acimaz kitler gecer. Bu arada biri en dusuk piyasa /defter bunda var dio. Vkgyo ya baksin. Vkgyo 0.75 bu ise 1.5.. son yukselmelerde atlatanlara buyuk gecmisolsun baya bi maliyet dusurmetle ugrasacaklar ya da uzun sure brkleyecekler bence. Ytd
2017 ilk 6 ay hisse performansları :
https://i.hizliresim.com/G0Bz6r.jpg
Sizin bu söylediğiniz senaryo hisse daha da düşerse geçerli olabilir. Keza 3.20 lerden alan birisi bugün 2.20 lerden de aynı oranda alsaydı maliyetini 2.70 seviyelerine çekebilirdi. Yarın bu fiyatların görülme ihtimali çok mu hayalci olur. Bence hisse 2.30 - 2.40 aralığında yarın aşağı gelmediği sürece hiç te hayal değildir. Erken bir yorumda bulunmuş sunuz. Yarın 2 liranın altına gelirse haklılık payınız olabilir.
PGN605 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Söz konusu Galip hissesi olunca emek ve darth ikisinin de yorumlarına katılıyorum. Bu tamamiyle ky nın hisseye yüklenmesi yada almaması ile ilgili birşey o yüzden ne desek boş. Ytd
Dikkat ediyormusunuz metro yatırım satışa geçtimi hemen basmıyor ilk gün zirveye çıkıyor sonra normal düşürüyor sonraki gün biraz yukarı yapıyor ama bir önceki gün verdiğini almayacak seviyeye çıkıyor sonra daha aşağı basıyor bu kez fiyat aralığı aşağıda git gele başlıyor
3.gun yine aşağı basıyor bu kez yukardan alanların satması için 3 te 1e yakın fiyat oynuyor ve parası olan ortala. Düşürmeye çalışıyor elinde hisse olan zaten zarar diye satmiyor,taban rakamları iyice aşağı çekiliyor tabi tavanda ona keza bakalım bunda operasyon devam edecekti yoksa son rutuslarmi yapılıyor