Bu aralikta fazla kasiyorlar..bezdirme mi acaba
Printable View
Bu aralikta fazla kasiyorlar..bezdirme mi acaba
1700 adet hisse pek etki etmez, virüsten pardon bürüt takastan çıktı ... ayak diretiyor
Bezdirme kardeşim lot sayısı az düşürüp altan toplama daha yolun başlarındayız bu sermaye bu kârlar ve bu halka açıklık oranıyla buralarda kalması mümkün değil, Sermayesi 10 milyon civarı olan tüm hisseler 100 den işlem görüyor yıl sonu 3 çeyrek bilanço da iyi gelecek yıl sonu kârı 120 civarı gelse zaten hisse fiyatı 120 yapar ,bedelsiz potansiyeli var, temettü verimliliği yıllar itibariyle giderek yükseliyor ,Ürettiğini 80 ülkeye ihraç eden döviz sıkıntısı olmayan kaç eli yüzü düzgün şirket var, Jantsa iştiraki JMS vasıtasıyla Tofaş Agea modeline , Nissan Pajero İspanya ya jantları Aydın dan gidiyor yine Reno clio, ya Mercedese, Porsche ye , BMW ve Ferrari,ye yedek parça gönderebilen kaç yetkin şirket var. Yerli Otomobil gibi büyük bir beklenti yanına cabası . Daha ne olsun Sabredip beklemek Hedefe giden yolda verilen en büyük mücadeledir.
Ben buraların daha çok tenha olduğunu düşünüyorum çok sular akar buralardan Allah'ın izniyle hayırlısı olsun inşallah.
Kişisel düşüncelerimdir asla yatırım tavsiyesi olmayıp sadece beni bağlar .
106 direnc yarin alim icin halihazir bekliyore
Abi bezdirecek birsey yok hic fiyata bakmam uzuncuyuz 60 ile 100 arasi her turlu havada kaparim yatariz ustune her hissede ayni assagi baski bi yerde durur
Eggub,dede 1haftadan fazla baskılama dan sonra bugün tavana yapıştı Heleki bunun halka açıklık oranıyla zamanı gelince uzaya yapıştırır.
Kişisel düşüncelerim kimseyi bağlamaz .
Bende aranıza katıldım.
1 aydır sakladıgım CRDFA ları bır arkadasın tavsıyesı uzerıne 6.80 den satıp 120 lot JANTS aldım.Bu hısse hakkında hıc bır bılgım yok .Benı aydınlatırsanız sevınırım.Uzun vadelı yatırımcıyım.Ne yapmam gerekır beklentı nedır.Şimdiden yardımlarınız ıcın tesekkur ederım