devletımız calısmıs cabalamıs 50 mılyon doz getırtıyor...hem de aralıkta baslayarak...
bunun kutlaması tavan olmalıydı... cok comert bugunlerde, buralardan long fırsatı verıyor hala...
yerli aşı diye aylardır salla, sonra 50 milyon aşı için sözleşme yaptım de, hangisi doğru..?
01-12-2020, 17:14
Desperado
Alıntı:
Originally Posted by realities
yerli aşı diye aylardır salla, sonra 50 milyon aşı için sözleşme yaptım de, hangisi doğru..?
yerli ası da gelır, bır rallı de onun ıcın yaparız nısanda mısanda... senı mı kırcaklar...
01-12-2020, 17:15
ConSenSus SenSor
Alıntı:
Originally Posted by Subjective
lan pala çok adisin olum.
sabah loongculara dayak attı akşam üstü de shortculara :)
nedir olum senin olayın?
Yook sabah hiiç ele deel, önce shortçuları dövdü epey stopper say hesapları, sonra dediklerin yani skor bile net 2-1 )
Yaa..
01-12-2020, 17:18
realities
Alıntı:
Originally Posted by nosfecagri
İmamlarla öğretmenler vursun.
imamlar koldan değil kalçadan vurulacaksa talibiz demişler, tam olarak nereye vuracaklarsa artık..?:oleyo:
01-12-2020, 17:18
Subjective
Alıntı:
Originally Posted by ConSenSus SenSor
Yook sabah hiiç ele deel, önce shortçuları dövdü epey stopper say hesapları, sonra dediklerin yani skor bile net 2-1 )
Yaa..
1.445 den güzel long yaptıydım 1.460 civarında tırstım bu adi heriften ve kapattım poz u.
çok değil 15 dakka sonra 1.470 i zorlamaya başladı :)
düşün beni bile tırstırıyorsa bu herif bayaa zorlu...
01-12-2020, 17:21
ConSenSus SenSor
Alıntı:
Originally Posted by sniper~
top sektiriyo. sabah kafada sektirdi. sonra göğüs dizde devam. sonra ayak ordan hop tekrar kafada sektiriyo.
şut çekecek yakındır.
Bak Subjective, tasvir gün $ablonu burada var bile taptazesinden.. Biraz objective ol..)
01-12-2020, 17:22
ConSenSus SenSor
Alıntı:
Originally Posted by Subjective
1.445 den güzel long yaptıydım 1.460 civarında tırstım bu adi heriften ve kapattım poz u.
çok değil 15 dakka sonra 1.470 i zorlamaya başladı :)
düşün beni bile tırstırıyorsa bu herif bayaa zorlu...
Öyle anılar başlığı açın oraya alalım böylesi detayları )..
01-12-2020, 17:23
*Bozkurt
Dırmalayıp duruy, al Biras daha 2.jetonu atalım pelloş :he: