-
Siz peki zahmet olacak o arşivleri hiç mi okumadınız?Bana ya da EKSİPNOS35 kardeşime laf çarparken.Bu son yazdığınız yazı ile bize karşı yazılar yazmanız çok çelişik olmadı mı peki?Orada reel olarak ortada olan 3 kişi var ikisi ben ve Eksipnos dostum zaten.Biz orada kağıdı övmüyorduk aksine arada dürüst düzgün yatırımcılar madur olmasın diye uğraşıyorduk.Çoğu şeyi bilmeden gidin fakir fukaraya yardım edin yazmadın mı bize?Sana göre bu işi gerçekten bilen hiçkimse düzgün dürüst olamaz yani öyle mi?Evt bu topiclerde yazıyorum daha önce kaç kez yazdım bende kendi aklımca bilgimin zekatını ödemektir tek amacım çünkü.Bunu da böyle biliniz.Özelinize benden özür dilemek zorunda kalacaksınız yazdım ondan mı hakaretvari cevap yazdınız.
Burada yıllardır BTCIM özelinde hissenin temelini ve bu fiyatları hak etmediğini kim savunmuş?Siz mi biz mi?Kaç kez şirket ile ilgili bir girişiminiz olmuş.Acaba bizim gösterdiğimiz bir çok çabanın 10 da birini gösterdiniz mi?O yüzden çok hatalı davranışlarınız oldu diğer topicde.Önce onların hesabını kendinize verin bence.İleride çünkü gerçekten bahsettiğiniz gibi bir yatırımcı iseniz bir gün tüm gerçekleri öğrendiğinizde nedenlerini çok iyi anlarsınız çünkü.Ben hala bazı şeylere ikna olmuş değilim.Yazılarınızı da dikkatle takip edeceğim.Göreceğiz bakalım bundan sonra kim ne için buradaymış.
-
kardeş.ben batı çimde yeni yatırımcı değilim.senin beni takip etmen beni bağlamıyor burasıda sonuçta kendini kanıtlama platformu değildir. benim öyle bir derdimde yoktur..yıllar önce batı çim yatırımım elle tutulur şekildeydi ordaki yanılma payımda yapılan yatırımlar ve sankonun olaya girmesi yoktu. bu durum benim yatırımı ve hedef fiyatları değiştirdi.. uzun yıllar kendimi sıka sıka kağıttan ayrımıştım..ve aradan en az 10 yıl geçti ve yatırımları sonuna gelindi ve artık sankonun da önemi kalmadı çünkü ortada bir değer oluştu..burdan ayrılmanın en büyük sebeplerinden biri temettü veremeyecek olmasıydı , yatırımlardan dolayı nitekim temettüler versede çok az verdi..bundan sonra sırasıyla temettü verimi artacağıda aşikar..burda uzun bir yatırımcı ve sırasıyla beklentilerde bulunmak için tekrar eski kağıdımda bekleyeceğim..anlayacağın benim için bu kağıt yeni değildir..
-
Hala sen sanalsın biz reel.Eskide olsan bugün hissede isen ya da geri dönüş yaptı isende bize özellikle Eksipnos35 kardeşimle bana eleştiri değil teşekkür etmen lazım.
O topicde 3 nick kesin belki 5-6 nickle yazması muhtemel biri var.Ne yapsaydık karışmayıp kendi işimize bakıp insanların yanıltılmasına seyirci mi kalsaydık.Vicdan denen bişey var.Yoksa ben çok meraklı değilim sürekli yazmaya.
-
nesin sen simdi. topikbasimisin. ne elestirisi ne tesekkuru. senin bu sanal yazanlarla ne alip veremedigin var. adamlar ne yazarsa yazsin sen isine baksana..eger faydali olacam dersen bu hisse sahiplerine sana bir gorev vereyim yerine getir.. hani sokenin uretim hacmi buyudu ya fabrikanin onunde bu kamyon sayisini sayip oncekilerle karsilastirsan sonra bu topikte hesabini hep beraber yapardik..kac kamyon siparis yerine ulasiyor. hesaplardik.
-
Sen böyle karşındakileri hafife almaya devam et.Ben canım isterse o kamyon sayısını da öğrenirim.Gereksiz boş işler bunlar.Burada ahkam kestiğin kadar bu işlerde bilgili isen şu son yazdıklarının da ne kadar gereksiz olduğunu bilmen lazım.Karşındakine bel altı vurmaya kalkışırken çuvallamışsın.
-
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1438847
YILLIK HİSSE YARIŞMAMIZ
kurallara uygun 3 hisse seçin bir yıl yarışalım.
-
arkadaşlar özele çevirmişssiniz burayı yaw rahat bırakın hisseyi , bölündü ve dalgalı günler yaşadık taşlar tekrar yeniden yerine oturacaktır.
-
Fırtına öncesi sessizlik bence.elimde çok az var. Diğer kagitlarimdan çıkarsam yine ilk bakacağım kağıt bu. Bence alan arkadaşlar günlük bakmasın bu hisseye.yaotigimiz en büyük hata anlık takip etmek aldığımız hisseyi.hem sağlıktan oluyoruz hemde gereksiz hamleler yapıyoruz.hisse ye guwenip almissiniz. Kapatin ekrani yaza doğru bakın.ins güzel sonuçlarla karşılaşırsınız.hayirli bol kazançlar tum ortaklarima
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.