Asansörden farkı ne
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Asansörden farkı ne
Lazy kardeşim bana 45 gün içinde açıklarız dedi sana öyle demiş,bu arada herkesin gözden kaçırdığı geçen sene bu aylarda İzmir merkezde 1 dükkan - depo satlığa çıkardılar yanlış hatırlamıyorsam 1.5 milyon civarında İdi satılık bedeli.esas ordan bi haber gelirse çok iyi olur.12 aylık bilançodan sonra da yakın izlemeden NŞAltında ÇIKMASI lazıııııııım.kural kaide bunu gerektirir nokta.
Bana göre bilancosu güzel olacak
Ege ihracatçı Birliği bu sene kuru gıda artış geçen sene göre artmış bu pandomi süreci burada bitmez
İncir kayısı üzüm.. insanların vitamin açısından önemli buda bizim için çok önemli çünkü satışlar ve geçen seneye göre fiyatlarda farklı ...
Şuan tahtada tpo ceviriyorlar
115 000lotla tahtayı yolluyorlar..
Ya zaten sana güvenmeyen çoktan yol aldı..
Bırak artık kendini dahada gülünç duruma düşürme 3---5 bin lottaban yapıp kendini rezil etme
Toplam 22.000.000 lot var .
Bunun yüzde 10 patronda ger kalanı balinalar da...ky ...ise zaten yok fazla olduğunu düşünmüyorum..
Taban 3.5bin lotla demek ki satıcıda yok..
Lazy kardeş bu muhteremin bilançosu yılda 2 defa yani Şubat 15 de gelir.
bilanço 4 defa geliyor en son 19 kasım şirket gecen sene 25 aralıkta yıldız pazar başvurusu kabul görmemiş kanun gereği diyer başvuru 1 yıl sonra 35 aralık 2020 de tekrar başvurma hakkı doğuyor şirket ti aradım peki yeni başvuruda gecenki eksikleri tamamlamış olmanız lazım dedim normalide o zaten onlarda evet kriterler tamam ve başvuru yapılacak dendi birde şu borçlar kapandı açıklaması gelse iyi bir bilanço ve son anda bir iki dış ulke ile antlaşma çift haneler e hızlı atlarız zaten geçmişteki 4 dolar sevyesin den sonra şirket baya uyumuş ytd değidir
toplama başlamış çaktırmadan bariz belli yakında kokusu çıkar yarın 450 üzeri atarsa ki göstergeler hep onu gösteriyo haftaya zaman daralıyo daha pozitif olabiliriz unutmayınki bistde en ucuz gıda şirketi 22 milyon lotta zaten sığ tahmini 2 milyon sahipsiz hisse vardır
Günaydın, toplandığını ve sahipsiz 2 milyon lot olduğunu nasıl anlıyorsunuz?
Bilançoya adım adım bu pandomi döneminde güzel bir bilanco gelirse sûpriz olmaz beddeliden gelen para 💰 bakalım neler olmuş borçlarını ödemiş olduğunu görucez....
💶 Euro ihracat kur devam artıyor hadi bakalım
yok tavandan al yok tabandan sat emirler den sizene insanları mal yerine koymak zaten senin benim almamla ne iner ne çıkar beklenti varsa şirket işlerde ciddiyse hak ettiğiyere cıkacaktır investing sayfasında o kadar çok saçma yorum varki anlatamam birde en büyük sıkıntı ky yi korumak adına gelen yasaklar ya zaten internet yasağı getirince ky yi direk oymak demek buyuk yatırımcı direk aracı kurumdan rahatca işini hallediyor borsada cıkan kanun ky yi ezmek içindir hepimiz tek ağız olup spk da çıkan kuralların sıkıntısını cimere şikayetle dile getirsek veya sosyal medyada dile getirsek belki bi faydası olur ne saçma ky yi korumak adına internet yasağı 3 ay be vicdansızlar 4 taban yedik halada işlem yapmak için müşteri hizmetlerine 20 dakkada zor ulaşıyoruz
Borçları ödedim diye haber gönderse hisse rahatlayıp 5 in üstüne atacak inşallah.niye bu kadar beklerler anlamam. Süreyi bekliyorlarmış.beklesinler bakalım bilanço da borç ödeme haberi de şirketten anladığım kadarıyla bu hafta gelmesi lazım.şirket ile görüşen varsa buraya yazarsa seviniriz .
Bugün kap ta haber vardı, bedelli ile ilgili
Yine kimseler kalmamış buralarda..
Yoksa çalı dipi beklemeye geçtiniz arkadaşlar..bilanço yaklasiyor.. kap haberleri düşmeye başlar.. artık beddeliden gelen para 💰 açıklama yapmaları lazım ne yaptık bir.görelim..
Çok uzattılar spk da tuz biber ekti yasakla üzerine diğer ceza alan hisseler gibi spekülatif ve hızlı yukselmemisti oysa selgd uzun vade de sıkıntı görmüyorum ama ky yi resmen spekler in önüne yem diye atıyorlar tecrübesi ve bilgisi az olan yatırımcıları her türlü avlarlar bu ortamda altı ay oldu tek lot dahi satmadım beklentilerim borcun ödenmesi iyi bir bilanço sonrası üst pazara geçiş bunlar elbet fiyatlanacak bize düşen biraz daha sabretmektir
Arkadaşlar tabi söyleyeceklerim, tahmin, bilgi ve tecrübeden oluşmaktadır; sizleri yanlış yönlendirmek istemem.Ama; yolun sonu göründü.Bana göre çıkıştan önce son durak...YTD...
Merhaba arkadaşlar ,ben yine geldim .bu hissede en eski olanlardanım ,şimdi naçizane yorumumu yapmak isterim
Öncelikle 2019 Aralık ayında SPK kamu borcunun olduğundan dolayı göz altı pazarından çıkarmadı.zaten bunlarında göz altı pazarından çıkacak gibi durumları yoku çünkü yeterince mal toplamadılar .göz altı pazarından çıkacağım diyor ama Spek mal toplamıyordu ,neyse sonuçta SPK kabul etmedi ,Şubat aylarında gayrımenkul haberi gönderdiler,şirket Tekrardan doğmak istiyordu,eski fabrika binalarını satıp inşaat işine girip ciroyu yükseltmek istediler,henüz bu inşaat işinden haber yok ,gayrı menkul satışındanda haber yok,
İsrailli bir firma ile(bu arada patronlarda yahudi kökenli ) ihracat anlaşması yaptılar ,ilk etapta 3 milyon dolar.ciroyu şişirmek için güzel rakam ,ilk partiyi gönderiler devamı henüz gelmedi ,(geldiyse bizim haberimiz henüz yok,) daha sonra bedelliyi patlattılar,SPK izin vermedi böyle bedelliye ,daha sonra bedelinden gelecek parayı borç ödeyeceğiz deyince SPK kabul etti ,bedelli yapıldı ve şu anda göz altından çıkmaması için hiç bir neden yok,en erken 27 aralıkta başvuru yapabilir veya SPK kendiliğinden göz altı pazarından çıkarır,takaslarda bedelliden önce a1 Capital ve iş yatırım pek mal almamıştı,bedelli bitikten sonra gözle görülür şekilde yüklü mal alıyorlar.yeterince mal alımı olduktan sonra fiyat hareketinin başlayacağını düşünüyorum ,en fazla 3 ay içersinde göz altı pazarından ÇIKMAK zorundadır ,çünkü göz altında kalması için hiç neden artık yoktur ,
Şimdi fiyat nerelere kadar gidebilir ?? Patron nereye kadar isterse ,unutmayınki bu hisse göz altı pazarı ve son 3 ayda 7-8 tane hisse kapandı ,alacağınız risk çok büyüktür ona göre dostlar
şirketin eski fiatlarına bakarsak dolar bazlı ortalama 5doları gördü buda şu an fiatın ne kadar komik olduğunu gösterir sonra gelelim geçmiş yıllar zararına 20 miıyondan 2 milyona düşmüş bu sene artıya geçme olasılık dahilinde diyer meselede faliyeti olan şirket kamu borcu biten şirket kar yazan şirket bırakın kottan atmayı üst pazar ana sütü gibi helalzaten sıkıntılı olsa idi bedelli onaylanmazdı o onay yıldız pazarı onayınıda teyit etmek anlamına gelmektedi 9 aylık kar iyi gelecektir ama asıl 12 aylık pandemiden dolayı yuksek gelecektir 9 12ml arası tahminim 25 arlıkta ust pazar için başvuru hakkı nı kullanacaklar 20 gün içindede kamuya borcu kapattık yazısı gelmek zorunda umarım iyi olacak
dardanel eksi 350 mil.merko eksi 76 mil.penguen eksi 56 mil. van gıda eksi 15 mil.selçuk gıda eksi 20 den eksi 2 ye 3 yılda düşmüş borçta yok 7 24 ihracat var pandemi var kar da var e
Beddeliden beri iyiden iyiye tahta sıglasti..
Alan aldı satan sattı..
Şuan 6400lot işlem oldu..
Tahtada incin top oynuyor
Bilançoya az kaldı beddeliden gelen para girişi pandeminden dolayı ihracat işler iyidir diye düşünüyorum..
Bu sene ege ihracatçılar bölgesi geçen seneye göre gıda ihracat hatırı sayılır bir şekilde artmış..
Selçuk gıda bundan payını almıştır diye düşünüyorum..
💶 Euro yapılan ihracat kur farkından dolayı finansal olarak kar iyi olur..
Artık bir şey değişmesi lazım ..
Gözaltı pazarı gibi..
Merhaba,
Menderes'in bilançosunu inceleyin. İncir üretimi ve satışı geçen yılın aynı dönemine göre %250 artmış. Komşuda pişer bize de düşer. :wave: Eğer bunlar kottan çıkmak istiyorlarsa ki ben istediklerini düşünüyorum, iyi bilanço gelecektir. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik...
İncir üzüm kuru yemiş satışını bilmem ama
SPK şirket beddeli izin vermesinin sebebi şirket borçlarını kurtulmak konusunda
SPK ikna etmesi..yoksa beddeli olmazdı ..
Artık yeni bir süreç başlaması lazım..
Şuan işlem hacmi düşmesi artık satacak kimsenin kalmadığı ...
Ortada artık zaman oynuyor lar...
Bir yerden başlaması lazım...
Geçen sene fabrikanın önünden çok geçtim kuru incir 50 tl bu sene mal kapış kapış dardnl de 1 liraydı şimdi 25 haber önemli
Borsada fiyat yoktur,trend vardır.
Trend varsa fiyat önemsizdir.
Bu tren ne kadar doluymuş böyle
Hayır kardeşim ,satan bayağı var,derinlik izlemiyorsun herhalde,örnek 4.15 te 120 bin lot satıcı vardı ,patron mal almak istiyorsa o malı çizerdi ama çizmedi ,adamın acelesi yok ,herhalde son güne kadar bekleyecek herhalde,veyahut istediği kadar mal topladıktan sonra Fiyat hareketi yapacak,ama şu anda herhangi bir fiyat hareketi görünmüyor
Bu işlem hacmi gün boyunca 42.000lot..
Biraz daha zorlasalar 10.00 lot kadar düşeriz satan yok merakla bekliyorlar .
Bilançoya az kaldı bende görelim bakalım pandomi döneminin satışlarını...
EGE İHRACATÇILAR BİRLİĞİ BU SENE İHRACAT REKORLARI KIRIYOR..
ARTIK SENDE SAKLAMA KENDİNİ MERTCE BENDE BURDAYIM DE İNSANLARIN SANA GÜVENİ OLSUN.
BEKLİYORUZ HACI BEKLER GİBİ BİLANCOYU..
BEDDELİDEN GELEN PARAYI UNUTURMA OLURMU..
NE YAPTIN BİLELİM
SPK GÖZALTINA PAZARINDA OLUP BEDDELİ YAPMA FIRSATI KOLAY KOLAY VERMEZ..
HAYDİ ARTİK 🤣🤣🤣🤣
GÖRELİM ARTİK EGENİN EFESİNİ..
Şükür güzel alım fırsatı veriyor,büğünde aldık yeterince :) bereket versin,keşke her gün böyle aşağıda olsada mal alsak bol bol :)
Şerefsiz pezeve n k etiler bile döndü bu geriye seni aldığım güne senin gibi patronunda spk nında neymiş bizi koruyomus a oğlu adamlar herturlu basiyor
Son güne kadar baskıya devam edecek gibi duruyor ayın 19 da bilanço geliyor ..
Bakalım ne kadar daha baskılıcan...
Gıdalar tavan tavan giderken sen olduğun yerinde say sakın hareket etme .....
Arkadasim ufak atda civcivler yesin iyi sallamissin.dolar bazli bakmissin.kac tane kagit dolar bazli yukselmis bir bakarmisin.cogu kagida tl bakilir.ornek garantiye bak dolar bazli nerde.nekadar ucuz.ayrica yildiz pazarmis.ne o banka mi holdingmi yildiz pazara gecicek.suan bir ust pazar atlarsaki bence atlar.olacak yeri alt pzar olacaktir.cunku bu statudeki tum hisseler al pazardadir
E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Doğru söylüyor kardeşim ,öncelikle alt pazara geçer,yıldız pazara geçme şansı yok,alt pazarda bize yeter :) internetten satış yasağı ve brüt takastan kurtuluruz
Kardeş yanlış anlasilma olmasın yıldız derken bir üst pazar icin dedim birde yazdıklarında en ufak ne yalan var diğerini duzeltme
Yaptim sen dolar bazlı bakmiyabilirsin sirketide begenmiyebilirsin haklisinda ama ben bilanço okumadan incelemeden hisse almam 28 yilim bitti borsada deki bana 80 milyon şirket değeri olan bana bi gıda sektörü göstersene geçmiş yıllar zararı 20 den 2 ye düşen borcu kalmayan bi tane daha şirket göstersene pd si zaten dipte unutma hissede beklenti alınır burda ki beklenti hangi sektörde var şampiyon takım hissesi alınmaz aday iken sampiyomluga alınır bak aselsana dünya kadar ihale alıyor e bir papil ben 11 den aldım 19 dan verdim o bebek hisse ona aselsanin ihalelerinden bir zerre benzer ıhale gelsin direk 36 burda bebek hisse almak denir şu 12 aylık bilonco asıl olan 7 la 12 arası bi gelsin 80 milyonluk şirkette 10 milyon kar doanin kanununa aykırı değeri en a z 250 mil olması gerekmezmi neyse üst pazar gecişi diye düzeltme yaptim tabiki olursa spk bu her sey beklenir