Zorla 0.15 seviyesine çekti bi açıklama yok.yukarı 2 kademe gitse kapa haber gönderir bu hareketin sebebi ne diye.spk denen kurum neredesin.adam sanki inadına gıcıklığına yapıyor.iflas edene dek buradayız artık.
Printable View
Zorla 0.15 seviyesine çekti bi açıklama yok.yukarı 2 kademe gitse kapa haber gönderir bu hareketin sebebi ne diye.spk denen kurum neredesin.adam sanki inadına gıcıklığına yapıyor.iflas edene dek buradayız artık.
satan tek kalem garanti gene adamda mal çok sat sat bitmiyoda hergün bir iki basamak aşşağıdan veriyo niyet başka bişymi
Alış yapan da olur garanti satıyorsa illah alan olcak
65000 lot aldım maliyetim0.16 güne zararla başladık işallah kağıdı satarken karla çıkarız
İşallah kavuncu 19
Bilginiz olduğunda paylaşım yaparsanız benimle memnuniyet duyarım işallah kimse zararla çıkmaz biz ufak yatırımcılar kazanırız
bundan bir iki yıl önceydi sth true diye bir arkadaş tan egcyh nin içini boşalttı sıra tarımda tarımın şirketlerini bir bir başka şirkete devreder onu halka açar bunlara güvenmeyin demişti centur arkadaş zaten gerekli uyarıları sürekli yapıyor bunlara güvenip hareket etmeyin
Ases işallah düzelir be kardeşim ben 0.20 den alıyordum almadım korktum bi baktım.016 düştü 65000lot aldım işallah yükselir dye bugünde 0.15 e düştü 650 tl zarar ama 0.20 den alsaydım 3300zarar sen 1 tl üzerinde maliyeti olan var dedinya allah yardımcıları olsun işallah çoluk çocuklarının paralılarını bunlara kaptırmazlar tez zamanda yükselir işallah
fatih yine de dikkatli ol batık şirket patron bile elindekileri satıyor bizden geçti hep beraber batacağız kafaya koydum
Şirket zarar etmiş ama yinede çok düştü asası olmaz her halde dye tahmin edyrm Garanti satmış dyosunuz ama alımlarda olacaktır al sat yapsalar le dünyanın parası bende öyle yapıcM ..0.18 e gelsin satcam yada.0.17 ben ufak yatırımcıyım korkutuyor bu hisse ama risk almadan da başarılı olunamıyor yiyeceğim ekmek varsa olur ne diyelim olumlu mesajlarınızı bekliyrm sevinirim
Mikrop festeki hesabını kapatmış sana edilen küfürler sana hediye adi herif
Bence Tepki alımları olabilir geçen hafta düştü ama nereye kadar olur Bilinmez ama al sat yapıyor lar bu kesin
Şarkının sözleri ne güzel iki satırlık adamı musallat etdik ömrümüze bu yüzden dir dibe vuruşumuz gene dellendim lan adi herif ama rus motoru gibi ben ya kendimi yicem yada senin topunu
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/662271 tanın payı 600 bin lot a düşmüş %1.66 kalmış çulsuz kaldı demek ki adamın hissesi kalmamış şirketi yönetiyor spk bu a grubu b grubu payları hakkında düzeltme yapmalı adamın hissesi yok şirketi sömürüyor
O 600 bin lotu da Perşembe sattı ki, şuan sifirlamis gözüküyor, kap ta.
Elinde 5.7 milyon lot vardı. 2 hafta da satmış. Yapsa yapsa 1 milyon TL para yapar. Nedir dersiniz amacı?
EGLYO ya para hazırlıyor.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilanço gelmiş inceleyen var mı cepten bakamadım
Kottan çıkartılacak gibi görünüyor.Tamcık neden fiyata bakmadan sattı şimdi gayet güzel anlaşılıyor.Geçmiş olsun.Şirkete zamanında müdahale etmeyen devlet yetkililerinide bravo.
Eglyo hissesi değer kazansa, bu holdinge de olumlu yansıyacak. Neden derseniz %49,95 oranında pay sahibi. İsteseler hisseyi şahlandirabilirler. Dolaşımda hisse oranı az.
Yiğit % 84 sahibi %35 de egeli gayrimenkul ortak onunda %100 ü egcyh de
Şirketimizin 31 Aralık 2017 tarihi itibariyle sermaye kaybının 2/3 den fazla olması nedeniyle ile 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu'nun(TTK) 376'ncı maddesinin 2.fıkrası uyarınca,
Halka Açık Şirketler Bakımından 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu'nun (TTK) 376'ncı maddesinin uygulanmasına ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu'nun 10.04.2014 tarih ve 2014/11 sayılı bülteninde ilan olduğu üzere, Sermaye Piyasası Kurulu'nun 10.04.2014 tarih ve 11/352 sayılı kararında,
"Sermaye ve kanuni yedek akçelerin toplamının üçte ikisinin karşılıksız kaldığının tespiti halinde, şirket yönetim kurulunun, genel kurulu derhal toplantıya çağırmak ve bu genel kurulda sermayenin üçte biri ile yetinme veya sermayenin tamamlanması kararlarından birinin alınması amacıyla gündeme madde eklemekle yükümlü olduğuna" ve "Sermaye ve kanuni yedek akçeler toplamının üçte ikisinin karşılıksız kaldığının tespiti halinde, şirket yönetim kurulunun, şirketin borca batıklık durumunun da incelenmesi gerektiğine" karar verilmiş olduğundan,
31.12.2017 tarihli mali tablolarda şirketin ödenmiş sermayesi 40.000.000-TL., kardan ayrılmış kısıtlanmış yedekler toplamı 363.093-TL, ve özkaynak 604.007-TL olarak tespit edilmiş ve sermaye kaybı %98,50 olmuştur. Şirketin varlıklar toplamı 5.757.140-TL. ve yükümlülükler toplamı ise 5.153.133.-TL.'dır.
Sermaye Piyasası Kurulu'nun 10.04.2014 tarih ve 11/352 sayılı kararı dikkate alınarak, Türk Ticaret Kanunu(TTK) 376 ikinci ve üçüncü fıkrası uygulaması çerçevesinde Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-14.1 sayılı "Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar Tebliği" (II-14.1 Tebliği) çerçevesinde hazırlanan 2017 yıllık finansal tablosu dikkate alınarak TTK 376 bilançosunun hazırlanmasına ve ilgili gerekli işlemlerin yapılmasına,
karar verilmiştir.
Kamunun bilgisine sunarız.
Bu gelen son haberden ne çıkarıcaz bitdimi buiş kapanıcakmı
Borsamız Yakın İzleme Pazarı'nda işlem görmekte olan "Egeli & Co Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş."nin ticaret unvanının "Egeli & Co Enerji Yatırımları Anonim Şirketi" olarak değişmesi nedeniyle, bülten adı 05/03/2018 tarihinden itibaren "EGELI&CO ENERJI YATIRIM" olarak; mevcut "EGLYO" işlem kodu ise 02/04/2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere "EGCEY" olarak değiştirelecektir.
Beklenti ne bilmiyoruz tek beklenti battı mı batmıyormu bundan daha kötüsü yok.aslında tan için para kazanmanın tam sırası ufacık bir ümit bir hareket herşeyi tersine çevirir.ve dibin dibi varsa oradayız.herşey tamamda tan vatan bir firmanın borcunu neden peşin ödesin belkide batmasın diye mücadele ediyor haciz davaları lehine işliyor artık sonuna gelindi .eglyo yatırım firması olmaktan çıktı enerji firması oldu.peki bir faydası olurmu piyasa buna tepki verir mi bence vermez ama borsa burası bellimi olur pazartesiyi görelim.
Slm arkadaslar hesabimda egcyh gozukmyr aciklayacak birisi var mi lutfen seferde oldugum icin takip edemiyorum
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ases kardes bunlarada utanacak yuz kalmadigi icin beklentim yok.
Sadece adam gibi bir is yapacaklarsa eglyo birleatirsin girisim sermayeleri birlesme yapamaz durumuda ortadan kalktigina gore artik genel kurulda karar alsinlarda beddua yerine dua alsinlar yeter yoksa bu kadar ahını almak cok iyi olmayacaktır..
vay be duruma bak aramızda para toplayıpta ödeyelim şu borcu ....
Borsamız Kotasyon Yönergesi (Yönerge) gereğince bir yıl içinde ödenmesi gereken ve son ödeme tarihi 01/03/2017 olan kotta kalma ücretinin ödenmemesi nedeniyle, Egeli & Co Enerji Yatırımları A.Ş.'nin Yönergenin 23. maddesinin birinci fıkrasının (e) bendi kapsamında uyarılmasına karar verilmiştir.
3 şirket borsada, hiç birini yatirmamislar. Yazık ya, yatırımcıları sömürdüğünüz yetmedi mi? Ben bunda da kasıt olduğuna inanıyorum.
Yazmayayım diyorum tutamıyorum kendimi
Biraz geç kalmadıkmı birader 3 senet için yazıp durdun ben 5 senedir antin kuntin alavera dalavera dedik hiç bir doğru işi Yok göstere göstere bugünlere getirdi niyet kötü peşkeş ten başka amacı yok adamın dedik durduk değilmi
İş işten geçmiş sen daha yeni ilk defa kasıt var diyorsun hani şöyle olur böyle olur diye tahmin bile yazıp duruyordun tahsisli de tahsisli diye hergün sakız gibi çiğnedin noldu oda kasıtlı yapıyor dedik Aslı astarı olmayan yalan hayal satıyor dedik
Geç bir kalem
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
bunlar bistin parasını daha yatırmadılar mı