Bir arkadas yazmıstı.italyada ki fabrikayı taşımışlar türkiyedeki fabrikaya.sadece depo olarak kullanılacakmıs diye.yatırımcı iliskilerinden almış bilgiyi.2 ay evveldi zannedersem paylastı bu bilgiyi.
Printable View
Bir arkadas yazmıstı.italyada ki fabrikayı taşımışlar türkiyedeki fabrikaya.sadece depo olarak kullanılacakmıs diye.yatırımcı iliskilerinden almış bilgiyi.2 ay evveldi zannedersem paylastı bu bilgiyi.
Siz yazinca biraz geriye gittim. 31 Temmuz da sn CiftciDede yazmis. Italyadaki iki hattin Mengen e tasindigini. Bu tasinma ne zaman oldu bilmiyorum. Eger ikinci ceyrek sonlarina dogru ya da Temmuz ayinda olduysa, ikinci ceyrekte Italya dan brut zarar gelmesi normal.
Pazartesi gunu y. Iliskilerine soracagim bu Italya konusunu.
Kar beklendiği gibi tatmin edici. Hisse Fiyati elinde tutanları tatmin etmiyor. Bilancodan önce ciddi yükselme olmadı. Bakalım 9 aylık aciklanincaya kadar rekor fiyat ne olacak.
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İtalya yıllardır brüt zararda,yatırım faaliyetleri etkisiyle net kar açıklaması sürpriz oldu.Sanırım Avrupaya ihracatın artırılması ve de fabrika aksamlarının Türkiyede değerlendirilmesi amacıyla alındı.2 hat(pres) Mengen ve Boluya 2.çeyrekte monte edildi diye biliyorum,artık önemli miktarda üretime katkıları olacaktır.Yeni duyumlarım özellikle hazirandan sonra Avrupaya ihracatın coştuğu yönünde,genelde satışlar da çok iyi gidiyormuş.Mengen ve Boludaki kapasite artışının da katkısıyla 3. çeyrekte ilk güzel sonuçları göreceğimizi umuyorum.
İlk yarının asıl kötü süprizleri Genpaz zararı,Kimya ve Genmar karlarının azalması oldu,2.yarıda onlar da düzelirse beklentiler daha da yükselir.
Sn Cefaks son bir haftanın alıcılarını gösteren takas atabilirmisniz.
Halen farkedilmedin mi?
56 yı geçmeyi deniyor ama bir türlü geçemedi yazık ne kağıtlar gitti arkasına bakmadan.
kafama göre döndünya
Patronda iş yok ki.adamın umrunda değil hissesi.ödü kopuyor hissesi değerlenir diye maazallah sünepe adam işte.
tüm sünepeleri de gider biz buluruz...
daha nasıl bilanço açıklanacak...
teknik temel herşey yerinde...
hisse kafayı kaldıramıyor...
Allah kimseyi başkasının parasına göz dikecek kadar arsız eylemesin...
bol kazançlar..
Biz kağıt iyi dedikçe burda yazdikca adam mali verip alttan almak istiyor.
Umarım birileri malı alır götürür de patronlar aval aval bakarlar...
5K ya rağmen İtalyaya rağmen GEnpaz rağmen 13 milyon kar yazmış.
Borç içinde yüzüp sözde faaliyet karı yazıp finansal giderleri düştükten sonra 5,2 milyon kar yazıp 777 mln TL'den işlem gören hisseyi almak vardı.
Ne kağıtlar gitti ama bu gidemedi. B.k gibi yapışıp durdu bu kara rağmen.
Gelen bilançolardan sonra değeri anlaşılır,herhalde...:notr:
Sayın Vassago bugün alan akyatırım yabancı için almış olabilir mi?
Yoksa kendileri alıp satmaya devam mı?
Ben bugün yatırımcı ilişkileri ile görüştüm. Hem bilgi aldım. Hem de uygun şekilde eleştiri yaptım. Görevli arkadaş uygun gördüğü eleştirileri not alıyorum. İletebileceğini söyledi.
Her bilanço döneminde kardeş şirketlerden ayrı ayrı alacağımız olduğunu ve bunların yüksek miktarlar olduğunu söyledim. Halka açık bir şirketin bunu sürekli hale getirerek biz yatırımcıların hakkını yediğini söyledim.
9 milyon civarı alacak davası olduğunu ve bununla ilgili hiç bir bilgi olmadığını söyledim.
Bazı durumlarda kul hakkına girdiklerini ve şikayet hakkımı kullanabileceğimi belirttim.
Arkadaşlar naçizane tavsiyem. Bizler bu şirketi iyi ve geleceği güzel diye düşünerek yatırım yapıyoruz. Burada şirkete kızmak yerine sürekli yatırımcı ilişkilerini arayalım. Yanlış yada eksik gördüğümüz yönlerini eleştirelim. Tabii uygun dille ve bilançolar ve şirket ile ilgili bilgi sahibi olarak. Hayırlı bereketli kazançlar dilerim.
Birde şunu ekleyim. Geçen hıl 4 K nın fabrikası alınmıştı. Kiraya veriliyor. Bunun kira fiyatını ben hiçbir yerde görmedim. Bunu belirttim. Gayri resmi bir şeymi var acaba dedim. Bilançolarda belirtilmesi gerektiğini hatırlattım. Not alıyorum diye söyledi.
Sayın Vassago siz gördünüzmü bu kira gelirini aylık 60 bin TL imiş. Ben hiç karşılaşmadım.Sizin dikkatinizi çekti mi?
Böyle bir durumda geri dönüş olmaz sanırım. Önümüzdeki dönem bilançoda bakarım.Gerekirse tekrar arar hatırlatırım. Hepimiz böyle yapsak etkili olmaz mı? Bu arada ben yurt dışından aradım. Siz çok daha kolay arayabilirsiniz. Saygılar
Patronlar gene hisse satıyor patır patır. Hisse çok değerlendi diye mi satıyorlar acaba!!
Biz satıyoruz sizde satın mesajımı aceba.
Insani borsadan sogutacak kaliteli gorunumlu bir suru dandik hisse var. Biri de bu.
Bu genpaz ne yapmaya çalışıyor ki.iki gündür hisse sattı.karı paylasmaya gelince paylaşma hisse sürünsün bu fiyattan hisse sat.bunlarda akıl var mı diye merak etmeye başladım.komedi valla bu fiyattan adam hisse satıyor.
son 1 aya bakınca OBO mu oluştu sanki?
doğru görmüşüm galiba
15 milyonluk karı oboyla mı ödüllendirecek patron bozuntusu. Yapar gerci bunlar da genetik bozuk yaparlar herseyi.
Tesadüfen gördüm.Nihayet en büyük numaralarına yani Genpaz'daki %10 Gentaş hisselerinin satışına başladılar.Nerede duracağını kimse bilmiyor.
Bunlarda numara bitmez.Burada merak ettiğim sadece şudur; Bunlar varken şeytan niye yaratıldı?
Soytarı bunlar ya.ulan madem satacaksın niye 1.62 lerde satmadın.bir film ceviriyor ahlak yoksunları.