Tspor da gap çok... Yukarda da var aşağıda da var... En son 2.17 de bıraktı bi tane
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Tspor da gap çok... Yukarda da var aşağıda da var... En son 2.17 de bıraktı bi tane
S............
S....,,,,,,,,
Gazcılar gitti Twitter da burda pazarladılar 2 den al %15 vur kaç yeni alanlar arkadaşlar önce bir doktora gidin yoksa bırakın parayı sağlınız da gider borsanın en o.ç kağıdıdır
Kimseye ama kimseye inanmayın biz inandık elimize verdiler bakalım kaç yıl bekleriz
Yine 2.ye kadar salacak mi acaba... 3 kuruşluk yönetim . Usta sen sahtekarsin
Bak abim ben hiç sıkılmıyorum ve siz de sıkmıyorsunuz.çünkü hakikaten çektiklerimi birebir çeken biri olarak tanıyorum sizi.ve vallahi de yazmıyorum sebebi de şu bilmeden etmeden bi anlık hırsla sevinçle yada üzüntüyle bi şey yazarım biz gibi eskilerden biri incinir kırılır diye.ama abim görüyorsun 10 gün pompa her gün yazdıkar n oldu abi ?ben vallahi bu i...e yazıyorum yoksa burda yazacak bi durum mu var?ne olsa kaç olsa olur ki bana sorsan beni katta kesmez inan.he 3-5 çakal o arada kapana giren 3-5 face twıt vs ile de bu çarkı çeviremez bu da böyle biline.son olarak tarla mı tarla hemfikiriz.
Bunların hepsi Karabük’ü yenemediğimiz için oldu. Dün 2.27 den kaçıp çıktım. Belli ufak bir ihtimalle de olsa 2.den 2.38 e kadar şampiyonluğu primledi. E yatırımcı baktı daha son sıradaki 8 puanı olan takımı yenemiyorsun o zaman güle güle dediler haklı olarak. Bu kağıt şampiyonluk dışında çok zor prim yapar. O Cumartesi günü çok zor maç olacağını söylediğimde benimle dalga geçen Hagi2014 ve tayfası her şey bir Karabük’ü yenemediğimiz için oldu. Eğer yenseydik şu an hisse 2.45 2.50 aralığındaydı. Rakibin karınca ise sen onu fil zannedeceksin Hagi2014 hiç kimseyi küçümsemeyeceksin. !!!
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tüm bist’in En kahpe kağıdıdır kendisidir
Bak kardeşim ben bu kağıtta 1.20 de de vardım 3.80 de de burda hikaye bitti hikaye neydi stat açılışıydı statla birlikte altını doldur işte sponsor loca vs yoksa Muharrem Başkan olmazdı.ha şimdi ne oldu stat açıldı sponsor filan iş bittti gelelim 2.faza başka ne vardı Kartal tesisler .tesisleri ne kadar doğru ne kadar yanlış almaktan vazgeçmişler gelelim kartala ona da arsa pahalı filan birşeyler deyip duruyor hikaye yok işte tarla deme sebebim imar yok çünkü :))
Trend kağıdı değil asansör kağıt oldu
Gelelim sportife zaten şampiyonluk bu futbola göre imkansız olursa sürpriz olur
Dedim ya burda kazanman için zamanın ve beklentin çok olmalı ip... oğlu 3 ten sattıklarını 2 den dolduruyor ha bu arada gap teknik hikaye onların hepsini bilerek bırakıyor
Karabük maçını iyi kide alamadı 2,42 den satıp millete taşıtacaktı 10 kademe kurtardı millet
Sonuç mu ******** adi haysiyetsiz bir kağıt işte bizde belamıza Trabzonspor sevdasıyla bulduk bizim de kısmetimiz buymuş
Kaldığı yerden devam...
Demek ki Konya yı yeneceğine inanmıyor yatırımcı...
Gap map kalmadı. Gazcılar da duruldu. Bakalım yol nereyedir?
Haginin suç işlediğini söylemiştim
Biz uyarıyı yaptık umarım kimse bulaşmamıştır bu çöplüğü o Hagi gs de de aynısını yaptı bedelli kararı sonrası
Sen hukukçuydun dimi şu Muharrem hakkında nasıl suç duyurusunda bulunabilirim adam halka açık şirkette kapa haber göndermiyor genel kurulda açıklıyor var mı bir fikrin
ts yı katarlıların yani beinsportsun sahibinin alma ihtimali var mı arkadaşlar. Daha sonrasında ellerinden çıkarmaları daha kolay olur...
Bütün faaliyetleri açıklamak zorunda değil maalesef sonuçta bilançoyu açıklıyor...
genel görüntü
tam dibe inecek sebep olursa yeşile dokunabilir.
https://i.hizliresim.com/MaOy1Q.png
Yürü bayır aşağı haftalık tabana gidiyor 2.38 den adam tabanı günlere yayıyor
yarabbi şükür mü diyelim yani şimdi..
senin gibi hisseyi de,takımı da,kulübü de...................................allah bildiği gibi yapsın.
Hagi seni piste alalım buyur... arkadaşlar bir-kac maç ile bahar havası yaratmayın aksine karamsarda olmayın emre nin dediği gibi imar çıksın zamanı tekrar gelecek kazandıracaktır muhakkak... kimseye umut pompalamayın olumsuz karamsar havada olusturmayin sadece hayali değil realist olun somut verilerle çıkın sahneye derim
Dolars a hala güvenmiyorum ama örnek verecek olursak dolars gibi grafik vs ile gelin veya ali beyin aimozturk gibi takas vs paylaşın... mako gibi mazoşist söylemleri veya hagi gibi arkadaşların hayalperestligini kimse okumak zorunda değil... karabük maçının alınması çok iyi olacaktı belki ama kağıt üzerinde favori olmak değil son düşükle 3 puanı almak önemli birkez daha gördük... konya yi elermiyiz pek tabii...Hisse için söyleyecek sözüm yok malum söylenecek zaman söyledim ve geçtim.. peki niye takipteyim? ? ? Avımı kolluyorum izliyorum.. biraz daha zamanı var... ah şu direkler ahh....
Adalet büyük bir hazinedir; gün gelir herkese lazım olur.
Değerli arkadaşlarım yıllardır bu hissede biri olarak düşüş ve yükseliş sürecinde hep vardım ve yıllardır bu hissenin bir tarla olduğunu söyledim ve uzun bir süre yazmıcam
Ama genel görüşüm bu bir tarla ama sportif hisselerin hepsi tarla zamanını ve süresini bilmiyorum ama genel fikrim sportifleri çok güzel günler bekliyor bu kadar satış baskısı çıkmaması için yapılan kağıtların dönüşü muhteşem olur örnek THY pgsus
Ha bu bizim eşek ne olur o da onlara uyar
Tarlaya imar geldiğinde umarım herkes zararını çıkarır Allah herkesin gönlüne göre verir ve beklediğine değer çünkü burda çok ciddi ben dahil birikimlerini kaybeden arkadaşlarım var
Kimseye inanmayın özellik o para birimine kendi fikrinize göre karar verin kalın sağlıcakla herkes alım satım kararını kendi versin ytd zaten yıllardır adamlar çürüttü milleti sportiflerde
Anlamak istememişsin ve hala da anlamak istemiyorsun!!! Senle niye tartışayım ? Kafam çok rahat, huzurum yerinde keyfim yerinde... Acayıp kafayı takmışsınız o dönemden kalan sıkıntınız var anladığım kadarıyla, o zaman söylendi ve icraat yapıldı, isteyen istediği eylemi ( alım-satım) yaptı, kar eden oldu edemeyen oldu bekleyen oldu ve hala da bekleniyor, o sizin sorununuz ve devam edin, umrumda mı !!! Ben bu foruma baktıımda neden salak saçma yazılar göreyim ki. Mecbur muyum bunları okumaya kardeşim. Adam eğilecen bükülecen vs vs öpecem möpecem yazıyor, yazılır mı burası posta gazetesi bilmem ne köşesi mi. Burayı okuyan bayan yatırımcı hiç yok mu. Empati yapmak lazım biraz... Eminim ki birdahakine bu kadar sabırlı ve sakin olamayacağım...
yazıya bak hızaya gel ne saçmalıyorsun zat-ı muhterem ben kimseye kafa takmadım sadece eleştirirken kendine de bak dedim yönlendirme yapan kişiye sende alkış tuttun reklamını yaptın dedim kendi ağzınla da söylüyorsun icraat yapıldı isteyen aldı sattı ne saçma savunma şekli liseli ergenler gibisin neyse ne haliniz varsa görün
Spek milleti birbirine düşürdün ayıp ayıp
Siz yine aynı cürretkarlıkla yazıyorsunuz.belli ki bir dayanağınız var...bu yazdıklarınız bu forumdan üye bir arkadaşımızın da dediği gibi bildiğimiz ihbar..gerek yoktu zaten biliyoruz ki.sizce misalen şahsım cidden salağamı benziyorum ?uzatmaya gerek yok,siz de ben de biliyoruz ki bu cenabet tahtada alan yok satanın durumu bir de face ıvır twit mivitten 3-5 kurban bulursanız o zavallılar olur.dolayısı ile sizin bir cümlenizden yola çıkarak diyorum ki "buyrun ister indirin kaldırın ister kaldırın indirin"sonuçta hancı burda.faceden ordan burdan 3-5 kazla bu çarkı çeviremeyeceksiniz.buraya yazmamın tek nedeni biz ÖPÜLDÜK başka insanlar düşmesin bu tezgaha
BAŞAKŞEHİR'İ SATACAKLAR MI?
İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, kulübün yurt dışındaki yatırımcılara tamamen satılmasının söz konusu olmadığını söyledi.
3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda Anadolu Ajansı (AA) Spor Masası'na katılan Gümüşdağ ile kulübün idari direktörü Mustafa Eröğüt, AA Spor Haberleri Yayın Yönetmenliği yönetici ve editörlerinin sorularını yanıtladı.
Uluslararası şirketlerin ortaklıklarını örnek gösteren Gümüşdağ, şöyle konuştu:
"Başakşehir Futbol Kulübünü satmak gibi bir düşüncemiz yok. Uluslararası şirketler nasıl ortaklık, evlilik yapıyorsa biz de böyle bir yapı bulursak bu ortaklığa açık olduğumuzu söylüyoruz. Kulübümüzün ekonomisini daha da büyütmek için böyle bir şey olabilir. Inter, Milan, Aston Villa gibi örnekler var. Çok kulüp var böyle. Türkiye'de bir model oluruz, bunun öncülüğünü yaparız düşüncemiz var. Mart ayında Çin'de Şanghay'da bir sunumumuz olacak. Başakşehir'in daha da büyümesi için neden olmasın? Tamamının satılması söz konusu değil."
Başakşehir'in 500 bin nüfusa ulaşan bir ilçe olduğunu anlatan Gümüşdağ, "Burası kent nüfusuna sahip. En kötü maçımızı 3-4 bin kişiye oynuyoruz. Büyük maçlarda stadımız doldu. Başakşehir'in kendi taraftar grubu oluştu. Başakşehir'i daha önemli vizyonlara yürütmek için projeler geliştiriyoruz." değerlendirmesinde bulundu.
İLK YARIDA SADECE 3 TÜRK TÜM MAÇLARDA OYNADI
"ARTIK TAMAMEN ŞİRKETLEŞMELİYİZ"
Göksel Gümüşdağ, kulüplerin derneklikten çıkarak şirketleşmesi gerektiğini savundu.
Şirketleşmenin önemine vurgu yapan Gümüşdağ, şunları kaydetti:
"Kulüplerdeki yapılar dernekler üzerine. Çok farklı sıkıntılar oluşuyor burada. Stadı kiraladık, 'AŞ olamaz, stadı kiralamak için dernek olmalısın.' diyorlar. Tamamen artık şirketleşmeye gitmeliyiz. Şirketleşmede, borçlandırmadan sorumlu oluyorsunuz. Dernekte böyle bir şey yok. Kulüpler Yasası çıkmalı. Geçmişte de Bakanımıza söyledik ama yetişmedi. Yeni bir revizyona ihtiyaç var. Şirketleşmenin önünü açmamız lazım. Dernekler statüsünde yönetildiğinde, 100 milyonlarca lira borca tabi olup kaybolan kulüpler var, Sakaryaspor, Kocaelispor gibi. Kötü bir sistem var."
ERÖĞÜT: "ÖZEL DAVET ALDIK"
İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü İdari Direktörü Mustafa Eröğüt, Çin'den özel davet aldıklarını dile getirdi.
Futbolda yabancı yatırımın sürekli arttığını anlatan Eröğüt, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Çin'de 2016'dan sonra bir yatırım var. Önce kendi ülkelerinde yatırım yapıyorlardı. Çin hükümetinin vergilendirmesinden sonra futbolu seven yatırımcılar, yurt dışına yöneldi. Bizimle de iletişime geçtiler. Mart ayında Şanghay'da yatırımcılarla bir araya gelmek için bize özel bir davette bulundular."
Demekki mart ayına kadar spor hisseleri hareketlenecek özellikle diger kluplere model olacaz diyor
3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda Anadolu Ajansı (AA) Spor Masası'na katılan Gümüşdağ ile kulübün idari direktörü Mustafa Eröğüt, AA Spor Haberleri Yayın Yönetmenliği yönetici ve editörlerinin sorularını yanıtladı.
SM-J510FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ek 12963
Seneye görüşmek üzere...
Yasagimiz bitti cok sukur herkeze yeni yilda saygilar sevgiler mutluluklar ytddddd
Yazacak cok sey var ama yazmicam bugun sanslisin
Bilgilendirme amaçlı bir özet geçiyorum:
TSPOR'un hisselerinin %51 i A grubu ve imtiyazlıdır, bu imtiyazlı hisselerin sahibi Trabzonspor Futbol İşletmeciliği Tic. A.Ş. olup Şirket yönetim kurulu üyelerinin tamamı bu A grubu pay sahibinin göstereceği adaylar arasından seçilir. Hisselerin %49 u B grubu imtiyazsız hisselerdir ve bunlar da halka açık kısım olup borsada işlem görüyorlar. GSRAY'da olduğu gibi 5 sene arka arkaya zarar yazıldığı taktirde TSPOR'daki imtiyazlar kalkmıyor, şirketin tüzüğünde böyle bir madde yok. Durum böyle olunca da TSPOR zarar üstüne zarar açıklamada bir mahsur görmüyor, son 4 sene 1 çeyrekte (son 51 ayda) 491 milyon tl ciro elde etmişler, buna karşın 424 milyon tl zarar açıklamışlar. Toplam ciroya yakın bir zarar var burada. Hele son çeyrekte 26 milyon tl lik ciroya karşılık 44 milyon tl lik zarara ne demeli? Cironun 1.7 katı zarar yazmışlar. Eksi 324 milyon tl olan özkaynaklar ortalama yıllık cirosunun 3 katı kadar eksidedir ("artı 100 milyon tl" lik orijinal özkaynaklar 424 milyon tl eriyerek "eksi 324 milyon tl" ye indi). TH
Bilgilendirmeye devam:
TSPOR A.Ş. nin özkaynakları eksi 324 milyon tl dir (31.8.2017 itibariyle). Yıllık cirosu son mali yılda 158 milyon tl olmasına rağmen ortalama bazda yıllık ciro 100 milyon tl dir. Ciro kadar yıllık zarar yazmayı çok sever. Mesela yıllık zararlar şöyle (mali yıllara göre):
2017: 111 milyon tl zarar (158 milyon tl yıllık ciroya karşın)
2016: 113.5 milyon tl zarar (96 milyon tl yıllık ciroya karşın)
2015: 104 milyon tl zarar (104 milyon tl yıllık ciroya karşın)
2014: 51 milyon tl zarar (107 milyon tl yıllık ciroya karşın)
Son çeyrekte ise 26 milyon tl lik ciroya karşın 44 milyon tl zarar yazmayı başarmıştır.
Son 4 yıl 1 çeyrekte (51 ayda) 491 milyon tl lik ciroya karşın 424 milyon tl zarar yazdılar, bu tablo gerçekten de rezalet bir tablodur. Ciro kadar zarar yazmayı hobi edinmiş olup yıllardır zarar yazmayı sürdüren, her sene daha da borç batağına saplanan bu şirket acaba bu sarmaldan nasıl kurtulacak? Belki de GSRAY'ın izinden gidecek, kim bilir.
Sahol trend kardesim ytdddd sonuc 50 milyon euro ts ra fazlami diyorsun
TSPOR'un 75 milyon euroluk eksi özsermayesini de (dolaylı olarak net borçlarını) ekle 50 milyon euroya, eder 125 milyon Euro. Peki bu şirketin ortalama yıllık cirosu ne kadar? 22 milyon Euro. Şimdi sen şirketin eksi 75 milyon eurosunu (çok yüksek olan net borçlarını) denkleme dahil etmesen bile olağan mali yıllarda yıllık ciro kadar zarar açıklama adedi olan bir şirketin "yıllık cirosunun 2.25 katından borsada işlem görmesini" ucuz olarak niteleyebilir misin? Senin ucuz bakış açın bana göre hem çok risklidir hem de tehlikelidir.