benim gibi başka salak varmı [emoji23]
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
benim gibi başka salak varmı [emoji23]
Biraz da ben destek attım...
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben o salaklığı aylar önce yaptım. 10 tl dan aselsani satarak. Aselsan şimdi 45 tl.
HTC One M9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hangi kurumdan nekadar aldınız
Sormayın sayın ozgur35. Sağlık olsun. Insallah buradan hepimiz zararsız kurtuluruz. Iyi akşamlar
Bu gedik geçen hafta 37 den almıştı bugün 31 e satmış.bizim yöneticiler bir sonraki bilançoya bu şekilde mi girmeyi düşünüyorlar yoksa başka bir seymi düşünüyorlar bizimle paylassalardi üzerimizdeki yuk biraz hafiflerdi
Valla arkadaşlar 50 bin TL ye şirket kurulabilen bir ülkede 500 milyon zarar borç kapanan işyerleri olan bir firmayı kimse ne alır ne ortak olur bazilarimizin hayallerindeki gibi Amazon falan bimeksinn yanından geçmez Türkiye'ye girecekse AVM ler boş iş yeri dolu gider kiralar tabelasinida koyar adam gibi ne geçmiş borçla uğraşır ne zarar kapatmaya calisir,aylar oldu şirket sahiplerinden ses seda yok insan cikarda ya biz battik der ya kurtarıcaz der bu iş böyle yıllarca sürer takı BIST bizi atana kadar
Geçenlerde biri yazılı başvuru yapmıştı şirketin vermiş olduğu cevap faaliyetlerimize devam ediyoruz diye cevap gelmiş şimdi merakımi af buyurun internetten ürün almaya kalktigimizda stokta ürün yok diyor eee mağaza desen istanbulda benim bildiğim açık mağazası yol İçerenköy Carrefour içindeki açıktı geçen hafta gittiğimde o da kapalıydi bunlar nerde faaliyet yapıyor
Akgiraylarin şirketi satmayı yanaşmadığını , ortaklık konusunda da söz hakkı istediğini düşünüyorum. Yoksa şirketin durumu bu kadar kötüyken başka bir açıklama bulamıyorum.
Arkadaşlar bunların amacı belirsizlik oluşturup hisse toplamak
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ne hisse toplaması... Arkadaş ya..
VIA_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abi sana da hakikaten hastayım iyimserliğin bu kadarı fazla valla,hisse toplamak kelimelerini bilerek mi kullanıyorsun forumlardan mi duydun bilmiyorum ama böyle hisse toplanmaz senet normal bir pazarda olur sadece sahiplerinin veya ona yakınların bildiği bir konu olur yandaş bir aracı kurum ile olumsuz bir haber yayarlar herkes satmaya başlar patron ve yanindakilerde toplar, ama yaşaması pamuk ipliğine bağlanmış bir şirkette kimse hisse toplamaz,bir örnek birkaç sene önce Tukaş 0.70-0.80 kuruş arasındaydı ana pazarda cüzi bir zarar vardı şirketten Manisa'da ki salça ve konserve fabrikasındaki atıl makineleri saticaz iş hacmini daralticaz diye bir haber yaptılar 0.60 kuruşa kadar düştü topladılar sonra fabrika modernizasyonu çerçevesinde vs vs diye bir haberle bir parladı buyrun inceleyin fiyati
Ya ne!
İnsanları bezdirerek, belirsizlik oluşturarak hissemi satıyorlar zannediyorsun...[emoji3]
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
İyi ya yaşaması pamuk ipliğine bağlı diyorsun [emoji3]
İnsanlar panikleniyor bada toplama şekli değilmi...
Sormamda bir sakınca yoksa Senin kaç lotun var....
Yoksa sattınmı..
Peki bu saatten sonra f
Ne yapayım fikrin varsa söyle...
Özeldende yazabilirsin trader38
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yani diyorsunki herkes sattı kurtuldu sen Farklı düşünüyorsun....
E o zaman bu lotlar kimde?
Bu lotlar kimde sorusu tam bir muamma simitcide caycida memur hizmetli işçi esnaf hatta öğrenci gibi pek çok meslek grubunda olma ihtimali çok yüksek
Ama senden ve benden başka ne yazan var nede bende de lot var diyen var[emoji3]
Demek ki ikiniz kalmissiniz lotunuza sahip çıkın lot neyse hisse nin adida lot oldu meşhur oldu yakında patlar seyyar tayyar gibi lotu ben buldum durun anlatayım borsaya yeni girmiştim arkadaşım batık bir hisse var alalım çıkacak patronlar topluyor dedi gittik aldık sen ne kadar aldın dedi bende loto oynar gibi hisse aldık dedim deyiş o deyiş loto zamanla lot oldu patladı gitti
Elinde hisse olan orda burda yazacak diye bir kuralda yok hesapta duruyor lotlar yarışmayı zaman kaybı olarak goruyordur belkide bilemem
Sen yinede bekle derim ama dersin bu bekleyiş bende hastalık yapıyor yarın hemen sat sağlığından olma sağlıcakla kal..[emoji3]
Kesinlikle yatırım tavsiye değildir...
Alanda olmasa yarın thy satam senin hisselerinizde alırım.[emoji3]
Eryikob fazla kafaya takma valla contalari yakacaksin en son başkalarından tavsiye isteme bence başkalarının kendine faydası yok sana nasıl faydası olacak bu saatten sonra satma nin sana bir faydası olmayacaktır zaten paran pul olmuştur kendini söyle teselli edebilirsin bu parayı unut yok olmuş bil gelirse senindir gelmezse senin değildir akıl sağlığına dikkat et bence
İyi geceler
Adam yüzsüz kardeşim bilançoda tavan olacak dedi olmadı hala konuşuyor. Adamın atacak taşı var atıyor satan kim alan kim bir bakın. Bugün işlem hacmi 700 bin lot. Sırf olumsuz hava oluşturmak için aşağıdan veriyor. 1.8 milyon alımı son saniye silen de kendi bu fiyatlara satan da kendi. Haber düşene kadar böyle devam. Ister alın ister satın ama burdan insanların aklıyla dalga geçmeyin. Herkese iyi geceler.
$$$$$$$$$$$$
Herkes olumlu yada olumsuz fikirlerini soyluyor ama bazi tipler var olumlu fikir soyleyene hic vakit kaybetmeden 24 saat takipte olup aksi sekilde laf yetistirmekten baska bi isi yok, sizi artik gulerek izliyorum hadi simdide eksik kalmayin sakın, laf yetistirin banada :)
trader sana inat 28 kuruşu göstermiyecez
Yeni yasa taslağı hakkında bilgi veren SPK Başkanı Vedat Akgiray, borsada işlem gören şirketlerin batması halinde bu hisselere yatırım yapan yatırımcıların 100 bin TL’ye kadar olan tasarruflarının devlet garantisine alınacağını söyledi
Paylaş Twitle
A+a-
Borsa yatırımcısına devlet garantisi ikiye katlanıyor
Sermaye Piyasası Kurumu (SPK) Başkanı Vedat Akgiray, borsada işlem gören şirketlerin hisselerine yatırım yapan küçük yatırımcıların tasarruflarının bu şirketlerin batması halinde 100 bin TL’ye kadar devlet garantisinde olacağını söyledi.
Yeni hazırlanan ve yılbaşında ilgili kamu kuruluşlarının görüşlerine açılan Sermaye Piyasası yasa taslağı hakkında bilgi veren Akgiray, hisse senedi ve tahvil gibi borsa araçlarının banka kredisine teminat gösterilebileceğini söyledi. Akgiray, bireysel yatırımcıyı koruma fonu limitinin 50 bin TL’den 100 bin TL’ye çıkarılacağını bildirdi. SPK Başkanı Akgiray, küçük yatırımcının borsaya olan güvenini artırmaya yönelik düzenlemelere önem verdiklerini söyledi.
arkadaş 2012 yapılmış bir haber doğruluğu nedir
bence bır dıp daha yaptırıp 2-3 tavan cekıp ellerındekı malı verıp
son nefesını verdırecekler .....